• Wyrok Autor: ~Jh [153.19.66.*]
    Czy wiadomo kiedy zapadnie wyrok?
  • Re: Wyrok Autor: ~Kolber [188.146.12.*]
    Wszystko jest owiane tajemnica. Jedynie Kernel w espi może napisać coś lub zobaczysz działania na kursie
  • Re: Wyrok Autor: ~Mex [31.61.246.*]
    Chwila a się nie będzie znało wyroku , ? Nie pochwaola się tym oficjalnie ?
  • Re: Wyrok Autor: ~Dan [37.47.123.*]
    Czy ktoś wie cokolwiek na temat terminów rozpraw oraz, czy będzie już rozpatrzony wniosek na podstawie pracy poprzedniego sędziego, czy wszystko znowu będzie wałkowane od początku?
  • Re: Wyrok Autor: ~Kolber [188.146.14.*]
    Nikt nic nie wie powtarzam poraz kolejny. na kernelu to nie przejdzie. Jak ktoś coś wie to tylko i wyłącznie góra. Ulica zobaczy tylko coś po ruchach na kursie
  • Re: Wyrok Autor: ~Misio [164.127.242.*]
    Cierpliwości tu chłopaki ostatnio gwarantowali 100 albo 200zl po zakończeniu wojny i mówią że to już niedługo
    Misiu widzę wylazles z nory :) jakiś krótki komentarz prosimy do aktualnej sytuacji na lursie
  • Re: Wyrok Autor: ~Nowy [37.31.134.*]
    Kolber jestem zainteresowany kupnem akcji czy uważasz że będzie jakaś korekta czy góra
    Ciężko powiedzieć. Wiem tylko że zaczął się jakis ruch w interesie. Według mnie pojawił się jakiś pilny temat i mamy wzrosty a druga sprawa myślę że do raportów 28 lutego może coś się wyjasnic.
  • Re: Wyrok Autor: ~Misio [164.127.242.*]
    Na kursie chyba widać co się dzieje tak jak pisałem ostatnie kółko w piątek realizacja kupno i jak do tej pory widać jak jest natomiast to co pisałem mlk ksg cle daje jak na tą chwilę zarabiać dużo więcej oprucz tego to co pisałem parę miesięcy temu Lubawa protektor itp ogólnie bardzo fajnie się dzieje zobaczymy jak długo a u was co słychać widzę czekacie dalej ale widzę dużo nowych chętnych na tę 100 i 200 się zrobiło kto wie może i tu coś zacznie się dziać jak na tą chwilę patrząc do reszty spółek z wig Ukraina Kernel daleko daleko z tyłu to co mówiłem że jeśli Kernel zacznie rosnąć to jako ostatni i na to liczę dalej pozdro
  • Re: Wyrok Autor: ~Aktualne [91.94.16.*]
    Tak, do czerwca max
    Nic nigdy nie bedzie
    Nie, zabiora do grobu
[x]
KERNEL -0,11% 18,70 2025-09-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać