No jak to jest z waszymi przepowiedniami ? Podbitka max 400 sztuk i zaraz zrzut kilka tysięcy papiera ? No więc jak ? Kto to tak wyrzuca jak mają tu być grube złotówki ?
Ano wyrzucają słabi w wierze, a zmyślni gromadzą-takimi kółeczkami malutkimi. Baw się w to łuk to może na 0,58 zejdziesz-chyba, że jakieś wredne info w trakcie wpadnie i spekuła przeskoczy na 0.55-0.6 - wtedy trochę mniej papieru-takie ryzyko
Mam średnią 59 i mi starczy bo i tak zbiłem ją z 73. Zbyt duże ryzyko zamrożenia kapitału bo obiecują złote góry a jak narazie to akcje ładują w drobnych. Obstawiam taki brak obrotów do walnego. Dziwne tylko że po obróceniu ponad 10 mln akcji nikt nie zebrał powyżej progu który wynosi raptem 500 tys akcji. Tydzień temu była jedna transakcja na ponad 400 tys więc bardzo to podejrzane. I te naganianie w wekend. Jak narazie same złe omeny.
No, ale tak na logikę na cholerę komuś było w 2 traszach (czasowych) 9.52 i 9.54.40 kupić ponad 400k. tych akcji - za 046 - więcej mógł je już wypchnąć i ze 40 tysi przytulić, ale gruby kupił w ekstra momencie- i gdyby czegoś tam nie wiedział, to nie ryzykowałby 200 tysi na (????) zysk przy ówczesnych spadkach. Myślę, że przyjdzie czas i kotoś się "pochwali" że kilka akcji ponad 5% ma
Kogo masz na myśli pisząc wieszcze bo wydaje mi się że giełda jest właściwie na czymś takim jak przewidywania oparta, czy jestem może w błędzie jeśli tak to mnie popraw