• Uwaga, uwaga, dołączyłem do akcjonariatu MaxiPizzy Autor: ~Olek [90.156.36.*]
    Na razie mam tylko 23k, ale zamierzam zbierać od leszczy poniżej złotówki i dojść przynajmniej do 70-80k, a może i 150k jak się uda mi tyle zebrać od osiołków.

Czuję, że MaxiPizza wystrzeli niebawem w gorę i do końca tego roku osiągnie pułap ok. 2 zł.

W 2010 możliwe nawet 5 zł za akcję, przy założeniu, że pojawią się wreszcie zyski i firma zacznie szybicje rozwijać się w oparciu o franchising (a myślę, że tak właśnie będzie).

Przypominam, że kilka m-cy temu polecałem Veno po 4 grosze, IQP po 30 groszy i WDM SA po 20 groszy. Chyba wiecie po ile są te akcje teraz... :-)
  • Re: Uwaga, uwaga, dołączyłem do akcjonariatu MaxiPizzy Autor: ~megaMAXIPIZZA 5.05 [89.191.145.*]
    Witaj Olek

wszystko w swoim czasie niema co panikować najlepsze czasy dopiero przed nami

pierwszy taki dłuzszy przystanek to okolice 2,5zł

jak widze Kapitalziacje Urlopy.pl 360mln zł:) to wiem ze Maxipizza musi kosztowac 10zł

powodzenia!!
  • Re: Uwaga, uwaga, dołączyłem do akcjonariatu MaxiPizzy Autor: ~spokojny!! [77.253.200.*]
    witamy w skromnych prograch

nasz czas powoli nadchodzi

free float warty 200-500tys zł jest do zebrania

chociaz czy tyle nawet on wynosi hmmm tego nie wie nikt:)

prognozy są obiecujace 2,4zł juz niedługo!!
  • Re: Uwaga, uwaga, dołączyłem do akcjonariatu MaxiPizzy Autor: ~spokojny!! [77.253.200.*]
    spokojny jest gotowy :)

urlopy się kończa:) nadmuchali kapitalizacje praiwe 80mln zł i teraz powolutku ......

2,4zł pierwszy przystane w III kwartale:)
[x]
MAXIPIZZA -1,80% 0,44 2025-11-14 12:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.