Ale się rozpisali....Ale najważniejsze, że małymi kroczkami idziemy do przodu... Niestety dużo tu zależy od włochów z IMQ. Przyklepanie certyfikacji, ruszy cała tą machinę..... Alicjo daj Tatkowi do przeczytania ten raport, i spytaj się , gdyby taka spólka wchodziła teraz na giełdę ile byłaby warta?
Czekamy dalej, jestem już bardziej spokojny o tą inwestycję.... a czy teraz kurs akcji jest 0,5 czy 0, 3 nie ma dla mnie znaczenia, tak jak pisałem wczesniej, poważni inwestorzy wejdą do spolki w okolicy 1-1,5..... Najgorsze już mamy za sobą...
Każdy Twój post cyganku jest jak rozdział w powieści historia upadku.... Rechotem losu jest to że odpowiesz za małe złodziejaszki na miltonie a nie za grube przekręty robione gdzie indziej
Tatko z racji swojego zawodu zna się i to tylko zawodowo, a nie giełdowo na medtechach, biotechach i Diagnostyce. Z niektórymi jest towarzysko, a niektórych zna z widzenia lub odbył z nimi kilka rozmów jak np z Mironem z Genomtec. O Milton niczego nie powie. Kupił kiedyś Mercator i teraz bawi się życiem, coś tam ma poinwestowane ale nie jestem obecnie upoważnienia by pisać w co. Milton to była moja inicjatywa, o tym z nim nigdy nie rozmawiałam. Trzymam kciuki za Milton, jak on wygra, to może kiedyś znów będę mieć sukces na SDS. Obecnie klapa na całego ale zaczynam wreszcie uśredniać powoli
Bramki bezpieczeństwa są już niepotrzebne, bo wojna w Ukrainie się kończy. Nikt teraz nie będzie w to inwestował. Mają ważniejsze priorytety. Z tymi wykrywaczami gorączki też się spóźnili, bo ukończyli je dopiero po pandemii.
Wojna w Ukrainie się kończy powiadasz ? Napiszę tak, w podręcznikach historii za lat kilka - trzeba wydrukować nowe - konferencja w Monachium 2025 będzie uznawana za początek wojny Europa - USA która w latach 2026-2027 przerodzi się w III wojnę światową po zawiązaniu koalicji między Europą a Meksykiem i Kanada. Wojna ta przez część historyków będzie nazywana wojna celna bądź wojna stalową. W jej wyniku USA stracą całkowicie pozycję supermocarstwa, Alaska w kilka miesięcy stanie się w końcu częścią Kanady. Meksyk powiększy swoje terytoria dwukrotnie budując mur by zubożałe społeczeństwo amerykańskie nie mogło przekraczać nowo ustanowionych granic . Chiny przejmą kontrolę nad Rosją dogadując się z Europa że za cenę gwarancji pokoju Europa zrezygnuje całkowicie z zakupów czegokolwiek z USA. Eleonora Muskowa zostanie skazana na śmierć przez międzynarodowy trybunał poprzez wystrzał rakieta spacex z oneway ticket po tym jak wyjdzie na jaw że grupa miliarderów z USA stała za podawaniem Donaldowi substancji psychoaktywnych po sfingowanym zamachu, który był tak dobrze sfingowany że Donald zaczął mieć problemy psychiczne...
Miałam przed wojną wiele spółek ukraińskich. Sprzedałam jedne z zyskiem, drugie ze stratą. Generalnie na lekki plus chociaż apetyt był na mega zarobki. Teraz hossa na Ukrainie ale ja nie odważę się ich kupić
A najważniejsze ABC znowu cygan nic nie czytał a wie najlepiej - wg cygana ludzkość całkowicie zrezygnuje z podróży samolotem i jak sam Cygan Największy zacznie chodzić wszędzie boso