• I jak tam wrażenia po raporcie za IVkw.? Autor: ~doswiadczony [89.67.109.*]
    Ale się rozpisali....Ale najważniejsze, że małymi kroczkami idziemy do przodu... Niestety dużo tu zależy od włochów z IMQ. Przyklepanie certyfikacji, ruszy cała tą machinę.....
    Alicjo daj Tatkowi do przeczytania ten raport, i spytaj się , gdyby taka spólka wchodziła teraz na giełdę ile byłaby warta?

Czekamy dalej, jestem już bardziej spokojny o tą inwestycję.... a czy teraz kurs akcji jest 0,5 czy 0, 3 nie ma dla mnie znaczenia, tak jak pisałem wczesniej, poważni inwestorzy wejdą do spolki w okolicy 1-1,5.....
    Najgorsze już mamy za sobą...
  • Re: I jak tam wrażenia po raporcie za IVkw.? Autor: ~Ulala [77.222.238.*]
    Nie zawracaj głowy Alicji, jej Tatko robi na Manhattanie interesy z miliarderami, a ty jej każesz pytać o tego trupa
  • Re: I jak tam wrażenia po raporcie za IVkw.? Autor: gold-cygan [89.64.103.*]
    Tatko Alicji gdyby się dowiedział gdzie wsadziła kasę, to pasek ze spodni poszedłby w ruch :D
    Hehe, nawet 50 groszy nie dali rady utrzymać na koniec tygodnia :)
    Raport bardzo słaby, nie ma co zbierać.
  • Re: I jak tam wrażenia po raporcie za IVkw.? Autor: ~yodyod [31.0.48.*]
    Bo sprzedałeś 2 akcje na koniec sesji? Żałosne dzieci udające giełdowych gangsterów
    Każdy Twój post cyganku jest jak rozdział w powieści historia upadku.... Rechotem losu jest to że odpowiesz za małe złodziejaszki na miltonie a nie za grube przekręty robione gdzie indziej
  • Re: I jak tam wrażenia po raporcie za IVkw.? Autor: alicja1992 [37.31.44.*]
    Tatko z racji swojego zawodu zna się i to tylko zawodowo, a nie giełdowo na medtechach, biotechach i Diagnostyce. Z niektórymi jest towarzysko, a niektórych zna z widzenia lub odbył z nimi kilka rozmów jak np z Mironem z Genomtec. O Milton niczego nie powie. Kupił kiedyś Mercator i teraz bawi się życiem, coś tam ma poinwestowane ale nie jestem obecnie upoważnienia by pisać w co. Milton to była moja inicjatywa, o tym z nim nigdy nie rozmawiałam. Trzymam kciuki za Milton, jak on wygra, to może kiedyś znów będę mieć sukces na SDS. Obecnie klapa na całego ale zaczynam wreszcie uśredniać powoli
  • Re: I jak tam wrażenia po raporcie za IVkw.? Autor: ~Donald [37.47.244.*]
    Witaj Alicjo, czy mogłabyś namówić Tatka, żeby przekonał Trumpa o nie nakładaniu ceł na UE?
    Bramki bezpieczeństwa są już niepotrzebne, bo wojna w Ukrainie się kończy. Nikt teraz nie będzie w to inwestował. Mają ważniejsze priorytety. Z tymi wykrywaczami gorączki też się spóźnili, bo ukończyli je dopiero po pandemii.
    Wojna w Ukrainie się kończy powiadasz ? Napiszę tak, w podręcznikach historii za lat kilka - trzeba wydrukować nowe - konferencja w Monachium 2025 będzie uznawana za początek wojny Europa - USA która w latach 2026-2027 przerodzi się w III wojnę światową po zawiązaniu koalicji między Europą a Meksykiem i Kanada. Wojna ta przez część historyków będzie nazywana wojna celna bądź wojna stalową. W jej wyniku USA stracą całkowicie pozycję supermocarstwa, Alaska w kilka miesięcy stanie się w końcu częścią Kanady. Meksyk powiększy swoje terytoria dwukrotnie budując mur by zubożałe społeczeństwo amerykańskie nie mogło przekraczać nowo ustanowionych granic . Chiny przejmą kontrolę nad Rosją dogadując się z Europa że za cenę gwarancji pokoju Europa zrezygnuje całkowicie z zakupów czegokolwiek z USA. Eleonora Muskowa zostanie skazana na śmierć przez międzynarodowy trybunał poprzez wystrzał rakieta spacex z oneway ticket po tym jak wyjdzie na jaw że grupa miliarderów z USA stała za podawaniem Donaldowi substancji psychoaktywnych po sfingowanym zamachu, który był tak dobrze sfingowany że Donald zaczął mieć problemy psychiczne...
  • Re: I jak tam wrażenia po raporcie za IVkw.? Autor: ~Tt [91.232.46.*]
    Hej a co stanie się z Ukrainą w tym roku.
  • Re: I jak tam wrażenia po raporcie za IVkw.? Autor: alicja1992 [37.31.44.*]
    Miałam przed wojną wiele spółek ukraińskich. Sprzedałam jedne z zyskiem, drugie ze stratą. Generalnie na lekki plus chociaż apetyt był na mega zarobki. Teraz hossa na Ukrainie ale ja nie odważę się ich kupić
    A najważniejsze ABC znowu cygan nic nie czytał a wie najlepiej - wg cygana ludzkość całkowicie zrezygnuje z podróży samolotem i jak sam Cygan Największy zacznie chodzić wszędzie boso
[x]
MILTON 1,56% 0,97 2025-10-17 14:23:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.