Jesteście żałośni w tym narzekaniu ta spółka ma kasę na kilka lat a generyki pozwalają z nową refundacją zarixy na plusie a cała innowacja plus dotacje to duży bonus . Wieczorek robi swoje czyli buduje naszą a przede wszystkim też swoją firmę A takie marudzenie jest trochę żenujące Prowadziliście kiedyś działalność zarządzaliście czymś po za swoją pensją ?
Odwrotnie
Pompowanie kursu nic mackowi nie da, on potrzebuje kasy i ma ponad 60% glosow wiec moze robic emisje. Ani ty ani zaden fund nie zdjmiecie go ze stolka a juz kilkukrotnie udowodnil ze co mi zrobicie. W stanach by siedzial za wprowadzanie w blad. W polsce bierze dotacje szuka kasy i jezdzi po konferencjach. Ustawil sie.
Tu sprawa jest prosta, żadnego z projektów sami nie przeprowadza przez 3 fazę bo nie umiom, jak to sie mowi w kazuniu. Musza sprzedać coś po 2 fazie i jak są sprytni to się może naumiom przy Tangu jak się gada z FDA i może kolejne rzeczy bedom robić same. Ale to zawsze są dwa uda może się uda a może się nie uda.
Kiedyś może się sprawdzi, ale podejrzewam że już wtedy nie będzie to miało żadnego wpływu na kurs. Emisja za jak to zapowiadał MW 15eur która okazała się być finalnie za 36zl dala do zrozumienia jak rynek postrzega wizję prezesa. Kurs po tym zanurkował na 3dlugie lata redukując cap o połowę. Fundusze nie chcą tego brać i to się nie zmieni dopóki nie będzie konkretów na stole, taka mam opinie.
Ja to widzę tak że w ciągu pół roku będzie info o zamidzeniu ogóra przez panią prezes żonę MW. Będzie to kolejny milowy krok w innowacyjny h badaniach co pharmy. O cpl36 i cpl116 i Pinokio i rynek już zapomną. Przeminą bez wieści.
Później się pojawi cząsteczka CPLpisiont i będzie testowany cały naród bo to będzie warunkiem umowy partneringowej. Oczywiście pinokio obieca, czym podbije kurs, kurs skoczy i cyk... kolejna emisja. Tak to się kręci na celinie
Ciekawe jak w nowej strukturze podziela centrum RD.... z tego co pamiętam wzięli dotacje na RD a teraz będzie trzeba ulokować i gx i rd i holding.... a rejestrscyjny adres ktos inny wynajmuje ....powodzenia