• Komentarz Zarządu powala Autor: ~Putin [46.134.80.*]
    Jak ładnie wytłumaczyć akcjonariuszom, że pomimo kolejnej straty w budżecie wydaje się kasę której się nie ma na imprezy firmowe?
    Inwestycja w kadrę pracowniczą!
    Przypominam, że nasza perełka ze skumulowaną stratą z działalności kilku milionów utrzymujaca się z drukowania akcji prowadzi szkolenia dla firm "Jak poprawnie prowadzić działalność"
    Kabaret
  • Re: Komentarz Zarządu powala Autor: ~Lauri [83.22.196.*]
    Tragedia... To po co drukowanie akcji jak nic się nie dzieje. Kto w ogóle te akcje z emisji kupuje? Mi już niewiele akcji brakuje żeby mieć pakiet 2mln. Czy to normalne, żeby tyle kasy tu władować? Czyli raport znów nic nam nie pokazał, dobrze rozumiem?

Mam nadzieję że nie będzie leciało znów w dół w poniedziałek -, -
  • Re: Komentarz Zarządu powala Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Gorzej tu będzie dużo drożej
  • Re: Komentarz Zarządu powala Autor: ~Lauri [83.22.196.*]
    Na jakiej podstawie tak sądzisz?
  • Re: Komentarz Zarządu powala Autor: ~nikt [83.24.171.*]
    z jednej strony, wygląda to słabo, z drugiej chyba jednak większość na coś liczy....
  • Re: Komentarz Zarządu powala Autor: ~Lauri [37.31.28.*]
    A co nam zostało? Ja liczę na spekulacje, że znów się towarzystwo obłowi po 4-5gr później znów jakimś cudem urośnie bez ESPI na 8-9gr i będą wywalać. Nie rozumiem takich ruchów ale tak do cholerny jest :/
  • Re: Komentarz Zarządu powala Autor: ~Putin [46.134.77.*]
    Czemu nie rozumiesz takich ruchów? Zebrać po 4-5gr i wyrzucić z zyskiem 100%? Słaby zysk? Nie każdy marzy o covidowych skokach o 1000% aczkolwiek nie powiem z sentymentu łza w oku się kręci jak sobie przypomnę jak kupowałem tu po 7-9gr a sprzedawałem po 70-80gr
    Nie rozumiem, bo dla mnie to MANIPULACJA kursem. Najpewniej grupa ludzi się umawia, że skupują w jakimś przedziale czasowym duże ilości akcji, później skupują wyżej, średnia nieznacznie im skacze, a później gdy inni się podpinają, bo myślą że coś będzie, tamci sprzedają. Dla mnie to jest chore i paranoja. Człowiek uczciwie kupuje sobie akcje w różnych cenach i sumiennie trzyma i nic z tego nie ma
  • Re: Komentarz Zarządu powala Autor: ~Putin [46.134.77.*]
    To jest NC czego się spodziewałeś tutaj bardzo dużo spółek prowadzi kreatywną politykę. Drukują papier na potęgę dla siebie i znajomych, puszczają lipne komunikaty po których upłynniają papier na rynku. Następnie robią za grosze kolejny dodruk tylko dla siebie i znajomych. To dlaczego drobni mają być uczciwi?
    Każdy chce zarobić a to nie bez powodu nazywa się gra giełdowa. W tej grze jeden wygrywa drugi przegrywa. Jak Ci się to nie podoba to w pierwszej kolejności powinieneś mieć pretensje do władz LPS nie do innych akcjonariuszy.
    Trochę mam pretensje. Tyle obietnic i co? I totalne nic. Ludzie swoje oszczędności wpakowali mając wiarę, a teraz o 70gr o których pisałeś to raczej już nierealne przy takiej ilości akcji, wtedy kapitalizacja byłaby kosmos przecież. Obiecałem sobie tym razem, że jak jakimś cudem pojawi się tutaj 10 groszy to wywalam wszystko, niezależnie od ESPI. Nie będę kisił znów ogóra kolejne 5 lat
[x]
CTEGROUP 3,70% 0,03 2026-04-01 12:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.