Same extra perspektywy tu wypisują, co będzie ile kiedy kurde. A kurs ani drgnie, obroty babci sprzedającej jajka na targu. Wiedzą że będzie 50 a nie kupują?? Dziwne co
Tak , dziwne masę ludzi deklaruje że ma po kilkanaście tyś. akcji,PAM ma prawie 10%.I nikt z nich nie ma środków aby zwiększyć swój stan posiadania.Automaty pogrywają po 1-10 akcji,przypadkowe zlecenie powoduje wzrost lub spadek na zamknięcie.Dziwne rzeczy się tu dzieją.Dlatego brak chętnych na papier
Właśnie o tym pisze. Wielu z nich ma pewność wręcz i zapewnia innych że tu 50 murowane. No jak murowane to nic tylko kupować, kombinować gotówkę pożyczać od znajomych rodziny kredyty nie wiem i dalej kupować ile się da. Bo jak za chwilę będzie 50 to sprzedadzą oddadzą długi nawet z premia co by pożyczają cy był zadowolony i Malediwy welcome. No nie tak?
.....drogi Fafik , Ty naprawde przechodzisz sam Siebie a potem w gronie powiesz To moja i wylacznie moja robota a reszta skamlec i uczyc sie od Pana , gielda to nie sprzedaz bezposrednia garnkow i itp , psycholog za darmo pochylilby sie na Twoja narracja na tym forum i to zadarmo
Było kupować synektik po 30 jest po 230 Było kupować xtb po 3 zeta jet 65 Bumech był po 3 był po 90 zobaczymy ile zarobi za 1 kwartał może będą objeci pomocą jak PGG zobaczymy gdzie w tedy będzie kurs
Drogi Tyx- jestem krótko tutaj, ale szybko się połapałem kto co jak po co. Co chwilę widzi się posty typu mocne UP, 12, 13, 15, 50, 60, 100 i 120.to było najczęściej. Ostatnie 2 dni mocno podkreślają że 50-60 pewne i to szybko. Więc skoro wiecie/wiedzą że tyle będzie, to pewnie wszystkie banki obskoczone lombardy i providenty. Bo z 9 zł na 50 to ile zysku będzie? Przecież wszyscy widzimy te wpisy no chyba że ja mam jakiegoś innego bankiera. Więc samo to że będzie 50 powinno spowodować taki popyt że odcięcie od akcji na tydzień. Hehhe. Czego nie rozumiecie czy udajecie że nie
Zajmij się zarabianiem tu szkoda Twojego czasu Okazję się ze największym szkodnikiem jest solidarność która chciala zniszczyć kopalnię identyczna sytuacja w PKP Cargo sanacja pozwala zwolnić każdego czy nie lepiej wydobywać dobry jakości węgiel koszta są takie same jak wydobywać kamień
Dnia 2025-02-15 o godz. 13:48 fafik55 napisał(a): > Drogi Tyx- jestem krótko tutaj, ale szybko się połapałem kto co jak po co. Co chwilę widzi się posty typu mocne UP, 12, 13, 15, 50, 60, 100 i 120.to było najczęściej. Ostatnie 2 dni mocno podkreślają że 50-60 pewne i to szybko. Więc skoro wiecie/wiedzą że tyle będzie, to pewnie wszystkie banki obskoczone lombardy i providenty. Bo z 9 zł na 50 to ile zysku będzie? Przecież wszyscy widzimy te wpisy no chyba że ja mam jakiegoś innego bankiera. Więc samo to że będzie 50 powinno spowodować taki popyt że odcięcie od akcji na tydzień. Hehhe. Czego nie rozumiecie czy udajecie że nie
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Po wnikliwym przeanalizowaniu twoich przemyśleń postanowiłem w poniedziałek ustawić się w kolejce do jak najszybszej sprzedaży PKC nawet jak by to było po pięć groszy. Dziękuje ci wybawco, takich wspaniałych i szczerych ludzi troszczących się o moje akcje to już nigdzie się nie spotyka, chyba że na forum bankiera.
Troska o to bym został milionerem jest przeogromna. Dziękuję wam wujkowie sensacja i dobra rada od dwóch lat. kurs w tym czasie spadł z 89zl na 9 i nadal będzie spadał