• Wyniki !!! Autor: ~ludwik [5.173.225.*]
    wyniki dobre 175 tys zysku.
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~Hillela [94.101.29.*]
    888 000.tys 4 kwartał
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~VIC1980 [193.192.177.*]
    No raczej nie, czytaj że zrozumieniem ale na 28 stronie jest udział pozostałych akcjonariuszy 79,20 to jest ciekawe:)
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    Dnia 2025-02-14 o godz. 16:43 ~Hillela napisał(a):
    > 888 000.tys 4 kwartał

888 milionów buahahaha xD co ty wypisujesz onanisto?
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~Kubek [31.161.156.*]
    Wyniki bdb
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~VIC1980 [193.192.177.*]
    Popatrzcie ile zmniejszyły się zobowiązania długo i krótkoterminowe:) ale nie pod to tu się gra toczy.
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~ludwik [5.173.225.*]
    będzie grubo
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~Filipek [37.31.16.*]
    Zarząd One Solution S.A. z siedzibą w Płocku opublikował jednostkowy i skonsolidowany raport okresowy za IV kwartał 2024 roku.

Wartość skonsolidowanych przychodów ze sprzedaży w IV kwartale 2024 roku wyniosła 5,42 mln zł. Wysoki poziom przychodów ze sprzedaży przy równoczesnej redukcji kosztów pozwolił na uzyskanie dodatniego wyniku finansowego w tym okresie, który wyniósł 485 tys. zł netto.

W IV kwartale 2024 roku Grupa wygenerowała dodatnią wartość EBITDA o wartości 3 348,76 tys. zł, co stanowi spadek o 43% w porównaniu do analogicznego okresu roku poprzedniego. Na wynik wskaźnika EBITDA wpłynęła m.in. niższa sprzedaż projektów oraz utrzymujący się poziom kosztów amortyzacji wartości niematerialnych i prawnych z tytułu zakończenia prac rozwojowych.

W IV kwartale 2024 roku Grupa wygenerowała dodatnie przepływy z działalności operacyjnej oraz ujemne przepływy z działalności inwestycyjnej i finansowej. Dodatnie przepływy z działalności operacyjnej były wynikiem m.in. zwrotu zaliczek za niewykonane usługi przez jednostkę powiązaną. Ujemne przepływy z działalności inwestycyjnej wynikały głównie z wydatków poniesionych na prace rozwojowe oraz większych nakładów na inwestycje.

W 2025 roku Zarząd spółki planuje osiągnięcie wyższych przychodów ze sprzedaży stałych umów serwisowych. Wartość zafakturowanych przychodów ze sprzedaży usług serwisowych w IV kwartale 2024 roku wyniosła 2,11 mln zł i była o 15% wyższa od wartości wystawionych faktur sprzedaży w analogicznym okresie 2023 roku.
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~ccjg [51.37.217.*]
    po co te kłamstwa wklejasz. filipek?
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~Czar [5.173.158.*]
    To czyli co? Zadowoleni jesteście z wyników czy nie????
    Wyniki ujdą. Tragedii nie ma.

• Re: Wyniki !!! Autor: ~Czar [5.173.158.*]
    To chyba dobrze
    Super 885 tys na 4 kwartał pokaż mi firmę taką co tak tanio kosztuje petarda
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~Ccjg [89.19.88.*]
    Nie na 4 kwartał a za 4 kwartały.
    To miodzio nie wie co to znaczy
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~Isa [188.146.137.*]
    Czas pomyśleć jak pociąg ruszy to będzie za późno .
    Co nie którzy myślą uda się załapać tani bilet to. Się okaże
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~Isa [188.146.137.*]
    Wyniki super
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~Wybawcotymoj [83.30.195.*]
    Hillela nikt tu nie pomoże ci wyjsc z tego, możesz pisać bzdury ale każdy wie że wtopil i moze nie odzyskac juz
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~zając [37.31.10.*]
    O co ci chodzi Jasiu?
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~Ziomek [37.47.249.*]
    Mogłem brać odważniej, trochę mi wiary zabrakło. Raport git. Dużo lepszy niż zakładałem. Szczególnie cieszy redukcja zbowiązań.
    O nic. Tylko po co kłamliwe bzdury na forum wypisujesz?
    To co wkleiłeś nie ma nic wspólnego z rzeczywistością?
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    filipek wlosy ci wyrosły już między palcami od marszczenia kapucyna
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~Filipek [37.31.16.*]
    Tak wyrosły , i znowu marszcze myśląc o tobie. Pozdrawiam.
  • Re: Wyniki !!! Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [5.173.41.*]
    Kurcze Panowie 14 luty już minął :) Ale wyniki za nami list za nami. A propos ktoś pisał gdzieś tam ze ciekawe jest to że jest 79.20 no ale wchodząc na ich stronę mozna to znaleźć i to nic nowego. Od momentu przemiału chyba 6 mln i nie wiem dokładnie ile potem zostało przemielone po tym ale mniej dużo ale ciekaw jestem co dalej będzie się działo jak leciało z grosza na grosz w dół to były przemiały teraz może benda przemiały w górę ? Chyba że już głupoty z przemęczenia widzę to proszę poprawić mnie. A propos pakietów ciekawi mnie też fakt jaki ten pakiet bedzie i generalnie pytanie spiskowe co gdyby wzięli palec a w głębi siebie chcieli całą rękę? Ale to już gdybanko. Gdyby tak bili się o te miliony akcji ? Hehe byłyby jaja. Ale tak sobie tem żartuje. Do Poniedziałku.
    Pozdrawiam.
[x]
1SOLUTION -0,21% 0,09 2025-11-07 16:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.