• Raport !!!!!’ Autor: ~Bozena [194.31.38.*]
    WOW!!!!! Ale skok!!!!! Teraz to tylko cisza!!!
  • Re: Raport !!!!!’ Autor: ~Doświadczony [95.160.16.*]
    Mój Boże
  • Re: Raport !!!!!’ Autor: ~ss [89.64.49.*]
    gdzie wy macie ten raport?
  • Re: Raport !!!!!’ Autor: ~Doświadczony [95.160.16.*]
    Teraz będzie równia pochyła do 50 gr przy obrotach około 1 tysiąc złotych dziennie.
  • Re: Raport !!!!!’ Autor: ~elon [16.62.243.*]
    równie pochyłą to masz kolego pomiędzy nogawkami tzw opadający mm
    dopiero się rok zaczął a już są umowy na ponad 28,2mln przy marży nawet 20% to mają już większy zysk niż z jednego kwartału
    pozdrawiam myślących
  • Re: Raport !!!!!’ Autor: ~as [147.161.249.*]
    wlasnie jak to wyglada wg Ciebie elon? a ile wynosily umowy w 24?
  • Re: Raport !!!!!’ Autor: ~Janus [212.180.229.*]
    Jestem ciekaw poniedziałkowego otwarcia. Zakładam że będzie jakiś zjazd. Mam już ustawione zlecenie zakupu. Pytanie tylko czy zejdziemy w okolice 1zl
  • Re: Raport !!!!!’ Autor: ~as [147.161.249.*]
    Ja tez raczej dokupie jesli spadnie ponizej 1zl. Czy tyle bedzie watpie - czy raport byl taki zly? Nie wyglada na to.
  • Re: ODP Autor: ~ja [78.8.55.*]
    Dnia 2025-02-14 o godz. 18:28 ~elon napisał(a):
    > równie pochyłą to masz kolego pomiędzy nogawkami tzw opadający mm
    > dopiero się rok zaczął a już są umowy na ponad 28,2mln przy marży nawet 20% to mają już większy zysk niż z jednego kwartału
    > pozdrawiam myślących

Dokładnie.

Nie ma co słuchać odklejonych od rzeczywistości.

Już się jeden taki Mirosław J. wypowiedział u Alberta na temat Ekobox. To zarząd zasypał go umowami.
    Non stop zastanawiam się, gdzie lęgną się takie stworzenie z innego wymiaru...

• Re: ODP Autor: ~sylka [16.62.91.*]
    kolega wyżej nie ujął jeszcze umów z grudnia '24 z terminem realizacji do końca tego roku na kwotę ok 15,8 + te 28,2 ze stycznia =44 mln (to tylko z 2ch miesięcy a teraz GRUBA kasa z kpo idzie na modernizacje sieci energetycznych panele/farmy itp), wiec "raczej nie inaczej" nieźle się zapowiada TANIO TO JUŻ BYŁO o zecie zapomnieć może :P raczej idziemy w kierunku ceny z dnia debiutu.---> i jak to mówią only the sky is the limit jak się hieny rzucą...
    p.s. polecam nie gubić rozumu :)
  • Re: Raport !!!!!’ Autor: ~Czytelnik [94.254.163.*]
    A skąd wziąłeś kolego 20% marzy? Historycznie jest to grubo poniżej 10% netto. Portfel zamówień jest niski, ledwie 47 mln (od 10.24) w tym 21 mln w konsorcjum do podziału vs ponad 100 mln ponad rok temu - sierpień 2022. Z czego tu się cieszyć?
[x]
EKOBOX 0,00% 1,20 2025-09-11 16:13:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.