A są jakieś inne sposoby zarabiania na GPW? Oj Ola, nie chce mi się teraz szukać na forum ale czy ty przypadkiem nie kupowałaś ostatnio 4,55 i w górę czekając na 4,80? Wiem, wiem, od tamtej pory 8 razy zrobiłaś kółko i zarobiłaś na wakacje a teraz znowu zarobisz...
Wszyscy o tym wiedzą. Musimy poprostu czekać na rozwój sytuacji ( Phr dołoży do Zremba ). Kiedyś o mieczniku coś powiedzą więcej, osłony balistyczne + kontenery dla NATO. A że na firmie można często zrobić kuleczko 15-20%, to wszyscy ją kochają. I wpisy są jakie są w zależności od sytuacji. Jeżeli pojawią się wpis o 70gr, to wiadomo że chcemy dokupić, jeżeli przy 4.8 piszemy że jedziemy na 10, to poprostu sprzedajemy . Proste, co nie?
Tylko nikt tego śmiecia nie zbiera Zarząd nie kupił żadnej akcji Ten co przejął 300tys raczej też nie może sprzedał Nikt nic nie wie Tu tylko kółeczka Chyba że coś zmieni duży kontrakt lub dywideda
5 kuleczek po 10 procent jest lepsze niż 50 % up na kursie. Nie ma co panikować tylko grać jak wszyscy. A teraz wiadomo że nie będzie 5 długo, bo wszyscy sprzedadzą po 5.8-5.9,
A teraz szybki wzrost po tej informacji o uproszczonej procedurze wydatków na obronność, link w innym wątku ktoś zamieścił. Raczej tanio nie odkupisz chyba, że 10 gr na akcji to dla ciebie dobry zarobek.
Jutro mogą być dalsze wzrosty, kiedy pęknie 5 zł, a to jest kwestią jedynie czasu to mamy drogę otwartą na dalsze wzrosty i to nie małe. MON ma zielone światło na zakupy bez limitów UE. W świetle nadchodzących wyborów w maju możemy mieć soczyste infa.