A ciebie się ktoś pytał o zdanie?..renomę masz na forach raczej kiepską, więc,...pewno będzie lepiej milczeć, bo milczenie jest złotem, pamiętaj o tym ..I nie zadawaj głupich pytań?!
Dnia 2025-02-14 o godz. 08:25 ~Obserwator napisał(a): > Dnia 2025-02-14 o godz. 05:47 ~Znawca napisał(a): > > Co wy na to? Aktualizacja roadmapy.... > > NO I CO Z TEGO WYNIKA NAGANIACZU ?
P.S, CAŁYMI DNIAMI TU SIEDZISZ NA FORUM, I JĘCZYSZ ! POCZEKAJ JAK W MARCU WRUCĄ WESLI LUDZIE , TO CI ZAGAJAJA ! CHYBA WIESZ NA CZYM ?
Dnia 2025-02-14 o godz. 10:02 ~PodAd napisał(a): > czy Wy wszyscy macie problemy z ortografią? jeśli tacy mają tu być inwestorzy i "spekulanci" to niezły ubaw będzie, jeden lepszy od drugiego ^^
jAKA SPÓŁKA TAKIE FORUM, I INWESTYCJE :) WAŻNE ŻE SIĘ ZARABIA , CO PRAWDA KÓŁECZKA MAŁE ? ALE COŚ TAM ZAWSZE SIĘ ZAROBI ?
Muszę Ci powiedzieć że jedyną dobrą inwestycją dla Ciebie będzie inwestycja w słownik ortograficzny, nie wypowiadaj się na temat spółki jeśli podstawowa wiedza u Ciebie ogranicza się do "kółek", "leszczy" itp. wiem że czekasz żeby odzyskać stracone pieniądze. spokojnie, czas zrekompensuje Ci stratę.
Dnia 2025-02-14 o godz. 10:38 ~PodAd napisał(a): > Muszę Ci powiedzieć że jedyną dobrą inwestycją dla Ciebie będzie inwestycja w słownik ortograficzny, nie wypowiadaj się na temat spółki jeśli podstawowa wiedza u Ciebie ogranicza się do "kółek", "leszczy" itp. wiem że czekasz żeby odzyskać stracone pieniądze. spokojnie, czas zrekompensuje Ci stratę.
I CO MYŚLISZ ŻE DAM SIĘ SPROWOKOWAĆ ? MOŻESZ MI EWENTULANIE SKOCZYĆ ! CHYBA WIESZ NA CO RYBKO ?
Znajomy ostatnio polecił mi wejść na forum giełdowe Bankiera jak szukam dawnych znajomychsprzed 15 lat z Naszej Klasy :) ten kónszt, ta łortografja, te pociski, leszczyki,kółeczka..... brakuje tylko tyrania wzajemnie "swoich starych" XD Dziękuję, zrobiliście mi dzień :))))) Życzę wszystkim udanego weekendu, dużo zieleni i kasy w kieszeni :)
Dnia 2025-02-14 o godz. 16:23 mateo2024 napisał(a): > Znajomy ostatnio polecił mi wejść na forum giełdowe Bankiera jak szukam dawnych znajomychsprzed 15 lat z Naszej Klasy :) > ten kónszt, ta łortografja, te pociski, leszczyki,kółeczka..... brakuje tylko tyrania wzajemnie "swoich starych" > XD > Dziękuję, zrobiliście mi dzień :))))) > Życzę wszystkim udanego weekendu, dużo zieleni i kasy w kieszeni :)