• Akcje z praw poboru Autor: ~Mnb [83.230.4.*]
    Definitywnie niedopuszczone?
    Jakoś sąd, ktoś coś?
  • Re: Akcje z praw poboru Autor: ~Bhg [83.230.4.*]
    Oni to w końcu puszczą?
  • Re: Akcje z praw poboru Autor: ~Łeb [37.47.252.*]
    Przecież tu nie jest dopuszczona do obrotu około połowa wyemitowanych akcji, nie tylko te 1,2 mln z groszami z prawa poboru. Mnie jako akcjonariusza posiadającego akcje notowane, których jest mało, ten obrót spraw cieszy, bo dzięki temu sky is the limit:) Będzie walne zgromadzenie w sprawie zmiany nazwy, statutu i przedmiotu działalności, to możesz pojechać i zapytać o dopuszczenie akcji jedynych ludzi władnych do odpowiedzi na swoje pytania. Tymczasem trzymaj kciuki żeby rosło jak najwyżej, dzięki temu i swoje akcje z prawa poboru ożenisz wyżej gdy już je dopuszczą, pewnie nie wczesniej niż w przyszłym roku, bo procedury w tym zakresie są skomplikowane i długotrwałe.
  • Re: Akcje z praw poboru Autor: pierzak [37.31.140.*]
    /kase wzieli z ipo ze 2 lata cisza . Nie racza nawet odpisac jakie plany sa dalej na te akcje ? Czy zwroca gotowke
    dramat!!
  • Re: Akcje z praw poboru Autor: ~Ygrek24 [83.31.20.*]
    Niby na jakiej podstawie mieliby zwracać kasę? Akcje są zarejestrowane przez sąd w KRS, nikt też nie zaskarżał uchwały w sprawie ich emisji, czyli temat zamknięty. 1 kwietnia walne zgromadzenie, jedźcie i zapytajcie, zagłosujcie przy okazji albo nie marudzić. Może będzie w późniejszym czasie dodruk dla inwestora i złożą wniosek o dopuszczenie do obrotu wszystkich emisji na raz, ale nie liczcie na to, że to się stanie w tym roku.
  • Re: Akcje z praw poboru Autor: ~Gamer [31.61.251.*]
    Trzy lata temu były te akcje z prawa poboru już,ja też mam
  • Re: Akcje z praw poboru Autor: ~ciekawski [138.199.36.*]
    Dnia 2025-02-26 o godz. 18:51 ~Łeb napisał(a):
    > Przecież tu nie jest dopuszczona do obrotu około połowa wyemitowanych akcji, nie tylko te 1,2 mln z groszami z prawa poboru. Mnie jako akcjonariusza posiadającego akcje notowane, których jest mało, ten obrót spraw cieszy, bo dzięki temu sky is the limit:) Będzie walne zgromadzenie w sprawie zmiany nazwy, statutu i przedmiotu działalności, to możesz pojechać i zapytać o dopuszczenie akcji jedynych ludzi władnych do odpowiedzi na swoje pytania. Tymczasem trzymaj kciuki żeby rosło jak najwyżej, dzięki temu i swoje akcje z prawa poboru ożenisz wyżej gdy już je dopuszczą, pewnie nie wczesniej niż w przyszłym roku, bo procedury w tym zakresie są skomplikowane i długotrwałe.
    > Dzięki za info

[x]
VINCIGEN -10,53% 0,24 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.