• MedTech Solutions!!!!! Autor: ~Inwestor [46.112.98.*]
    Niebawem będzie odcięcie od akcji!!!!
    Wtedy zaczną płakać czemu nie kupiłem!!!!:):):)
  • Re: MedTech Solutions!!!!! Autor: ~Inwestor [46.112.98.*]
    Kilka lat i będzie jak DIAGNOSTYKA:):):)
  • Re: MedTech Solutions!!!!! Autor: ~okno [5.173.248.*]
    może być grubo
  • Re: MedTech Solutions!!!!! Autor: ~Inwestor [46.112.96.*]
    Tak będzie:):):):)
    Nowak się już wysypał teraz trzeba oskubac z akcji Wisa!!!!
  • Re: MedTech Solutions!!!!! Autor: ~Inwestor [46.112.96.*]
    Eksperci wiedzą, że właśnie boty są szansą na szybsze opracowywanie nowych kuracji i niższe koszty tego procesu. Potencjał jest olbrzymi. Wedle szacunków obecnie co najmniej 460 start-upów AI pracuje nad odkrywaniem leków (globalnie płynie do nich ponad 60 mld dol. od inwestorów)
  • Re: MedTech Solutions!!!!! Autor: ~Inwestor [93.179.202.*]
    Gotowi na wybicie!!!!
  • Re: MedTech Solutions!!!!! Autor: ~młody [217.12.220.*]
    Dnia 2025-02-13 o godz. 20:19 ~Inwestor napisał(a):
    > Tak będzie:):):):)
    > > Nowak się już wysypał teraz trzeba oskubac z akcji Wisa!!!!
    > Widzę że zorientowany jesteś?

• Re: MedTech Solutions!!!!! Autor: ~Inwestor [93.179.202.*]
    Bardzo:):):):):)
    Trzeba pozbyć go złota!!!!
  • Re: MedTech Solutions!!!!! Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    Człowieku on się sprzeda akcji bo potrzebne mu są na walne żeby przegłosować sprzedaż spółki. Obecnie jest jedynym który będzie miał najwięcej do powiedzenia na walnym także przejrzyj wkoncu na oczy. Bardzo skutecznie unikasz merytorycznych odpowiedzi tylko rzucasz frazesami typu wystrzał którego nigdy nie będzie.
  • Re: MedTech Solutions!!!!! Autor: ~trefl [78.129.229.*]
    Dnia 2025-02-14 o godz. 15:02 ~Luk napisał(a):
    > Człowieku on się sprzeda akcji bo potrzebne mu są na walne żeby przegłosować sprzedaż spółki. Obecnie jest jedynym który będzie miał najwięcej do powiedzenia na walnym także przejrzyj wkoncu na oczy. Bardzo skutecznie unikasz merytorycznych odpowiedzi tylko rzucasz frazesami typu wystrzał którego nigdy nie będzie.
    > Interesujące kwestie poruszasz

• Re: MedTech Solutions!!!!! Autor: ~Pegaz [83.29.111.*]
    Walne będzie kluczem moim zdaniem bo jak Luk prawi on ma najwięcej do powiedzenia interesujące ... Inwestor też prawi tylko inaczej
  • Re: MedTech Solutions!!!!! Autor: ~Pegaz [83.29.111.*]
    Bo już nie wiem czy po twojemu bedzie jak Diagnostyka
  • Re: MedTech Solutions!!!!!/Pegaz Autor: ~klawisz [5.184.235.*]
    Ja na walne nie jadę bo mam daleko, ale szczerze kibicuję. Mam nadzieję, że Twoja obecność da Nam rzetelną wiedzę i że napiszesz na Forum. jak to wszystko tam na górze sklejają-informacje po 24.02 napewną wpłyną na realny kurs. miłego weekendu
  • Re: MedTech Solutions!!!!!/Pegaz Autor: ~Pegaz [83.29.111.*]
    Dz wzajemnie dam znać pozdro
    Małem wene z rana chciałem dać gotowca ale moderator...poskładaj umowa z Healthnomic umowa AIDA Diagnostics umowa i realizacja z Benetech ale gra jest o coś więcej poczytaj koniecznie Healthnomic zakończył negocjacje z Wojskową Akademia Techniczną tu kart rozdaje kto?
    MedTechSolutions S.A to przypadek
    Healthomic S A. Jest hubem technologii do diagnostyki chorób cywilizacyjnych opartym o autorskie rozwiązania wspierane algorytmami AL!!! Spólka opracowuje również rozwiązania terapeutyczne dla wybranych chorób Firma rozwija technologie do etapu komercjalizacji a następnie sprzedaje ją bądź licencjonuje
    A kasa idzie teraz strumieniami na co jak myślisz?
    Miłego weekendu:))
  • Re: MedTech Solutions!!!!!/Pegaz Autor: ~Inwestor [46.112.76.*]
    Nagle wszystkim oczy się otwarły:)
  • Re: MedTech Solutions!!!!!/Pegaz Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    Aktualnie karty rozdają tutaj drobni bo FF wynosi prawie 60 procent. Nie ma żadnych mitycznych słupów tylko fakt że były prezes wywalił nagle 3 mln akcji a na walnym decydować będzie ktoś kogo już nie ma w spółce i ten ktoś zgłosił uchwałę o sprzedanie jakieś zorganizowanej części tej spółki. Sytuacja jest tak skomplikowana że aż ciekawa. Albo mega przekręt albo mega zarobek. Co oni chcą sprzedać ? Witryny internetowe na których prowadzą sprzedaż ? To jak będą sprzedać nowe produkty. Najbardziej właśnie ciekawi mnie ta sprzedaż. Po co ona jest skoro mają 10 mln zł finansowana. Po co było obniżenia kapitałów aż o 13 mln ? Dużo niewiadomych i być może trupów w szafie. Mają piękne umowy na dystrybucję i listy intencyjne a były prezes wywala akcje których kurs szoruje po dnie. Czemu ? Przecież mógł poczekać aż będą śmigały na złotówkach bo przecież tutaj będzie nowa diagnostyka i akcje po 100 zł jak to prawi wieszcz naczelny inwestor. A może sprzedał bo to wszystko to podpucha i ściema ?
    Luk i to jest właśnie to na jakiego konia postawisz ją w pociągu walne pozdro
    I na jakiego konia postawisz? Walne Luk ja w pociagu
  • Re: MedTech Solutions!!!!!/Pegaz Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    Lubię hazard więc też zostanę do walnego ale już akcji dokupować nie będę bo uśredniłem sobie później 60 gr. Chociaż w poniedziałek pewnie otworzy się poniżej 50 gr i zjedzie w okolice 40 więc znowu będzie strata potężna. Skoro w spółce ma być tak dobrze to czemu kurs akcji wskazuje na coś innego ? Czemu nowy prezes nie kupuje akcji ? Jak on chce decydować na walnym ?
  • Re: MedTech Solutions!!!!!/łuk Autor: ~klawisz [5.184.235.*]
    Łuk dobry ruch, że zjechałeś ze srednią-ale innym krzywda-dlatego mówiłem Ci, żeś spekulant i histeryk. Zamiast zalewać płaczem poczytaj sobie kim jest Kaim w tej układance i przestaniesz zadawać pytania czemu on sobie akcji nie kupuje-a tak wogóle to siedzisz mu na koncie i wiesz co robi?
  • Re: MedTech Solutions!!!!!/łuk Autor: ~Pegaz [83.29.111.*]
    Faktycznie ten Luk coś za dużo utrudnia zaczynam zmieniać zdanie klawisz do raportu za I kwartał napewno jestem czekam na zyski Klam warto poczytać pozdro
  • Re: MedTech Solutions!!!!!/łuk Autor: ~trefl [190.2.154.*]
    Zrobiło się głośno na forum, ciekawi mnie czy dla tego że spadło na kursie sporo
    klawisz czytaj dokładnie Luk ma obawy i dobrze jest czujny ale pakiet ma ja jestem bardzo spokojny co do kierunku powtarzam nie naganiam to są tylko moje domysły
  • Re: MedTech Solutions!!!!!/Pegaz Autor: ~wawas [193.239.144.*]
    Coś się szykuje
  • Re: MedTech Solutions!!!!!/Pegaz Autor: ~trefl [109.169.23.*]
    Dnia 2025-02-15 o godz. 18:56 ~wawas napisał(a):
    > Coś się szykuje
    > Ruch się zrobił na forum może nastąpi zmiana kierunku na północny?

• Re: MedTech Solutions!!!!!/Pegaz Autor: ~Pegaz [83.29.48.*]
    MTS S.A. staje się faktem idziemy do przodu pozdrawiam cierpliwych a spólka eshoping pod nóż
    Zarząd Na dzień bilansowy w skład Zarządu wchodził Pan Maciej Nowak pełniący funkcję Prezesa Zarządu. Na dzień publikacji niniejszego raportu skład Rady Nadzorczej uległ zmianie. W dniu 21 stycznia 2025 roku Pan Maciej Nowak złożył rezygnację z pełnionej funkcji Prezesa Zarządu, a Rada Nadzorcza powołała do pełnienia funkcji Prezesa Zarządu Pana Jarosława Kaim. Rada Nadzorcza W dniu 04 grudnia 2024 do składu Rady Nadzorczej został powołany Pan Cezary Ciarciński. W skład Rady Nadzorczej na dzień bilansowy wchodzili: • Jakub Paw, • Michał Paszko, • Radosław Ślepowroński, • Dariusz Wais, • Cezary Ciarciński. Na dzień publikacji niniejszego raportu skład Rady Nadzorczej uległ zmianie. W dniu 28 stycznia 2025 roku rezygnację ze składu Rady Nadzorczej złożył Pan Dariusz Wais.
    Z raportu:))
  • Re: MedTech Solutions!!!!!/Pegaz Autor: ~mix [89.64.5.*]
    i co dalej Pegaz?
    Pomyśl troszkę wszystko jak na dłoni ale co ja tam
  • Re: MedTech Solutions!!!!!/Pegaz Autor: ~młokos [212.118.37.*]
    Każdy ma swój rozum i sam podejmuje swoje decyzje
    Rada Nadzorcza Healthnomic powołała Tomasza Skalskiego na stanowisko Prezesa Zarządu. W ostatnim czasie szeregi spółki zasiliło także dwóch nowych członków rady nadzorczej: Jarosław Kaim z AIDA Diagnistics oraz Mateusz Spałek z Instytutu Radiologii.
    Skalski specjalizuje się w optymalizacji i zwiększaniu rentowności przedsiębiorstw oraz pozyskiwaniu zewnętrznych funduszy.
    „Dziękuję Radzie Nadzorczej za zaufanie. Mam nadzieję, że moje wieloletnie doświadczenie, oparte na budowaniu długofalowej rentowności przedsiębiorstw, pozytywnie przełoży się na dalsze skalowanie działalności Healthnomic. Spółka ma duży potencjał wzrostu, a jej model biznesowy wpisuje się w klasyczny schemat branży medtech, który zakłada rozwój technologii gotowych do komercjalizacji, następnie ich sprzedaż lub licencję. Jest to atrakcyjne dla otoczenia rynkowego i inwestorów” – powiedział cytowany w komunikacie   Skalski.
    Rada Nadzorcza Healthnomic upatruje dużo korzyści z powołania nowego Prezesa. „Przed nami wiele biznesowych i strategicznych wyzwań. Cieszę się więc, że na stanowisko CEO udało nam się powołać osobę, która posiada bogaty dorobek biznesowy i ważne dla tego stanowiska cechy managerskie. Tomasz przez lata zasiadał w zarządach, także jako prezes, oraz Radach Nadzorczych licznych spółek. tj. Euro Invest Group czy Chemicals SA. Wierzymy, że jego doświadczenie i zdobyte umiejętności będą cennym wsparciem w realizacji postawionych przez spółkę celów” – mówi Katarzyna Łuczak-Celińska, Przewodnicząca Rady Nadzorczej.
    Skład Rady Nadzorczej Spółki również został w ostatnim czasie zasilony przez dwóch doświadczonych ekspertów, wywodzących się z szeroko pojętego świata medycyny. To Jarosław Kaim z AIDA Diagnistics oraz Mateusz Spałek z Instytutu Radiologii. Zarząd Healthnomic liczy, że cenne doświadczenie specjalistów z obszaru nowoczesnej medycyny przysłuży się dalszemu rozwojowi obecnie prowadzonych projektów oraz pozwoli ocenić potencjał komercyjny nowych produktów.
    Healthnomic to hub technologiczny do diagnostyki chorób cywilizacyjnych, oparty o autorskie rozwiązania, wspierane algorytmami sztucznej inteligencji (AI). Spółka opracowuje też rozwiązania terapeutyczne dla wybranych chorób cywilizacyjnych.
    Jednym z obecnie rozwijanych przez spółkę produktów są wyroby medyczne wspierające leczenie bezdechu sennego oraz rejestrację diagnostyki tego schorzenia. Wraz z rozwojem biznesu, Healthnomic liczy, że wkrótce pozyska dodatkowy kapitał na rozwój ww. projektów z PARP. Zakładana kwota ubieganego dofinansowania to ok 4,5 mln zł, przy całkowitym szacowaniu wniosków na ponad 6,5 mln.
    Spółka planuje  wejść na rynek NewConnect. „Ostatecznie termin wejścia na Giełdę będzie uzależniony od bieżącej sytuacji rynkowej, jednak biorąc pod uwagę poprawiające się od początku roku nastroje na rynku kapitałowym, spodziewamy się, że nasze działania przebiegną sprawnie. Wcześniej w planach mamy pozyskanie zewnętrznych Inwestorów Instytucjonalnych. Aktualnie jesteśmy na etapie negocjacji umowy inwestycyjnej” – wyjaśnia Tomasz Skalski.
    Polski sektor medtech to największy rynek urządzeń medycznych w Europie Środkowo-Wschodniej, wyceniany w 2024 r. na 13,8 mld USD.
    Wcześniej w tym tygodniu E-shopping Group podał, że zakończył przegląd opcji strategicznych i zdecydował o rozszerzeniu działalności o rynek ochrony zdrowia, w szczególności w obszarze zaawansowanej diagnostyki z wykorzystaniem technologii AI. Ponadto E-shopping Group zawarł umowę ramową z AIDA Diagnostics dot. współpracy w zakresie innowacyjnych rozwiązań z obszaru medycyny i technologii.
    Jak podano w dzisiejszym komunikacie, Jarosław Kaim pełni w AIDA Diagnostics następujące funkcje:
    * CEO (styczeń 2024 – obecnie, 1 rok 1 miesiąc)
    * chair of the board of directors (wrzesień 2020 – obecnie, 4 lata 5 miesięcy)
    * chief sales officer (październik 2019 – październik 2024, 5 lat 2 miesiące)
    Jego kadencja na fotelu prezesa zarządu E-shopping Group potrwa 5 lat, upływa w dniu 21.01.2030 r., podano też w komunikacie.
    E-shopping Group (wcześniej: Etna Software Technologies) specjalizuje się w handlu e-commerce, ze szczególnym naciskiem na prowadzenie biznesu w modelu sprzedaży dropshipping. Spółka jest notowana na rynku NewConnect.
    Pozdro dla wytrwałych
    Google przewiduje zainwestowanie w Polsce 'miliardów złotych' w zakresie AI
    https://www.money.pl/gospodarka/5-dolarow-na-polaka-inwestycja-google-w-polsce-stala-sie-obiektem-zartow-opinia-7124771431889728a.html
  • Re: MedTech Solutions!!!!!/Pegaz Autor: ~Pegaz [188.146.151.*]
    Na walnym od Waisa pełnomocnik Skrzypczak pełnomocnik .Klepnięte zmiana nazwy uchwała nr.5 oprócz podpunkt 5. Pełnomocnik Waisa poprosił o odroczenie WZA na dzień 06.03.godz.10 pozdrawiam
    klawisz będę miał cały odpis Wza to streszczę jest jeszcze jeden zapis ale muszę go dokładnie przeczytać o zbyciu a został klepnięty powołanie 2 członków Siudek Niedziółka i odwołano jednego nie pamiętam nazwiska
  • Re: MedTech Solutions!!!!!/Pegaz Autor: ~klawisz [46.134.77.*]
    Dzięki. Powodzenia. Trzeba byłoby jakoś na priv. Podumamy jak. Pozdro
    Podrzuć
    Moderator na co?
    Wieczorem bym podesłał:))
    oki. Wieczorem puszczę firmowe @
    Niedziółka powiązany jest z Aida jako współnik i org. reprezentacji, ale tego drugiego Siudaka jeszcze nie zlokalizowałem
    Popacz Niedziółka Wiem niepamietam nazwiska kogo odwołali podeślą to dam znać
  • Re: MedTech Solutions!!!!! Autor: ~amator [94.103.81.*]
    Może ktoś mi wyjaśnić w czym sprawa z tym medtech sol.
  • Re: MedTech Solutions!!!!! Autor: ~jan [46.112.6.*]
    Nastąpi zmiana nazwy firmy.
[x]
MEDTECH 1,96% 0,26 2025-09-19 15:03:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.