• haha A Fotovolt po cichutku po malutku od roku Autor: ~rudolf [95.203.57.*]
    A wy tu 15 przebić nie możecie.
    Co tam zaskoczony?
    Wyniki mogą być ciekawe?
    A szanse na...wielkie!!!!

Mimo wszystko powodzenia zaskoczony!!!!
  • Re: haha A Fotovolt po cichutku po malutku od roku Autor: ~Przyjaciel [91.225.135.*]
    Naganiaj naganiaj, bo jak nie przebije 90 gr to spadnie na 63 gr w ciągu 2 tygodni i będzie placz...Dziękujemy za informacje, miłego dnia. Wiemy ze sie troszczysz o nasze pieniądze, achhh jak dobrze mieć takich ludzi obok siebie:)
  • Re: haha A Fotovolt po cichutku po malutku od roku Autor: ~rudolf [95.203.43.*]
    Pisałem do zaskoczonego.
    Fotovolt jest specyficzną spółką cała kapitalizacja FF to zaledwie jedna dobra sesja Mirbudu. Systematycznie rośnie bo ma podstawy i tyle i nie zamierzam naganiać a raczej droczę się z zaskoczonym, że on tu wypisuje że 15 czy 20 złotych Mirbudowi się należy.

Nie mogę powiedzieć złego słowa o Mirbud, fenomenalna spółka długo kiedyś była dołowana i też zarobiłem tu 500% i dziękuję że na nią trafiłem.

Co do spadku Fotovolta, to jestem zdania że tak napotka opory na swojej drodze ale jesli wszystko się potwierdzi i być może Wpadnie im jakaś farma to może być pięknie przy takim FF. Ważne że jest sabilna i rating pójdzie w górę.

A nie pisze na wszystkich forach o Fotovolcie bo nie jest to potrzebne w rankingu popularności na razie jest w 3 setce ale gdyby była w pierwszej 50-ce to mogłoby tam być grubo.

Powodzenia
  • Re: haha A Fotovolt po cichutku po malutku od roku Autor: ~Ks [37.31.136.*]
    Wszędzie łazi i nagrania nawet na ukraińskich tam gdzie 30% na plusie, gamoń
  • Re: haha A Fotovolt po cichutku po malutku od roku Autor: ~rudolf [95.203.60.*]
    Nie wszędzie piszę...jeszcze będziesz się PKC ustawiał po tą spółkę, a nie po ukraińskie bankruty.
    Odpwiedz sobie na pytanie dlaczego na mało płynnej spółce ktoś ciągle dusi na S a mimo to systematycznie rośnie a duzi nie sprzedają? Zagadka co?

Powiedz mi dlaczego dzisija płaca za mirbuda 13-15 złotych i cena jest ok a jeszcze kilka lat temu nie chcieli kupić poniżej złotówki a obroty byly czasem tak małe?

• Re: haha A Fotovolt po cichutku po malutku od roku Autor: ~Miłosz [46.112.82.*]
    O widze że i tu zaglądasz. Nie wiem co musiałoby się stać żeby brali PKC Fotovolta. Musiałaby wyskoczyc informacja o dużej farmie. Fotovolt jest specyficzny co jakiś czas blokują później znów rośnie... Nie mam pojęcia o co tam chodzi.
  • Re: haha A Fotovolt po cichutku po malutku od roku Autor: ~zaskoczony [83.249.125.*]
    Mnie osobiscie zaczyna irytować ta sytuacja na Mirbudzie. Spodziewam się czegoś więcej.
    Rudolf przestań rozprzestrzeniać te brednie o systemach wojskowych !!!
  • Re: haha A Fotovolt po cichutku po malutku od roku Autor: ~zaskoczony [83.249.125.*]
    I tego się spodziewałem. pięknie masz mirbud dostał cos ciekawego.
    Jeszcze tylko rodzyneczka coś zrobi i będzie wspaniale.
  • Re: haha A Fotovolt po cichutku po malutku od roku Autor: ~rudolf [95.203.52.*]
    No ładnie Zaskoczony. Twój mirbudek poszedł w górę.
    O rodzyneczce masz na myśli Fotovolta? Byłoby miło. dzisiaj sobie wyskoczyłem z Rafako z samego rańca i jestem zachwycony
[x]
MIRBUD 2,50% 14,35 2025-12-05 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.