• List. Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [5.173.41.*]
    Yhuh (chrząka) Czy jeśli doszłoby do skutku to co piszą tutaj w tym oto liście to jakie widzicie prognozy według waszego toku rozumowania ?
  • Re: List. Autor: ~WesolyRomek [5.173.182.*]
    Na razie to on kijem po wodzie pisany, nie wiadomo z kim i do tego bez zobowiązań. Może to się skończyć jak postawienie dziewczynie drinka na dyskotece.
  • Re: List. Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [5.173.41.*]
    Podobają mi się Pańskie porównania! Natomiast co będzie to będzie. ,,Na razie" jest jak dla mnie trafne ale i obiecujące.
  • Re: List. Autor: ~twojtatko [77.88.179.*]
    Doskonałe porównanie milordzie. Chciałem również dodać że dzwoniłem już trzy razy do ich biura, niezmiennie nikt nie odbiera....
  • Re: List. Autor: ~twojtatko [77.88.179.*]
    Już któryś raz widzę od ciebie post i nie jestem w stanie zrozumieć co piszesz. Umiesz trochę w polski?
    Może mają zagranicznych gości i jest ten jak to się nazywa o wiem dres kod i goscinka... I nie ma czasu odbierać telefonów hehe.
  • Re: List. Autor: ~Hillela [94.101.30.*]
    Proponuję warcaby a nie szalej wiesz jak trzeba umieć czytać
    Chwileczkę,chwileczkę chyba rozgryzlem Cię Hilela .. Moze ty jesteś z tych Bałtyckich krajów? Hehe
    Tamci nie mieliby interesu w podbijaniu kursu. Im niższy tym taniej wejdą. Są dwie opcje, albo ma dużo akcji na sprzedaż i chce się ich pozbyć możliwie drogo albo szuka wspólników do dźwignięcia kursu. Czas pokaże.
    Panie Romanie to ja żartuje z tym bałtykiem ale kreatywny tok myślenia wnoszący tutaj dużo :) Ale idąc tym tropem żartuje sobie wiec czy nie mogliby częściowo podbić by niektórzy niecierpliwi i dociskani nie trzymali i wyszli gdyby tak sobie czesciowo opadło bo to też zależy ile oni chcą hehe ? Ale tak jak mawiał Pan Zenon czas pokaże.
  • Re: List. Autor: ~Ccjg [89.19.88.*]
    Roman jak tamci wejdą dostaną część bądź całość akcji co zostało z PP.
    Dobra Panowie a jak będą chcieli ogólnie większość kiedyś ? Chyba że ugadane ile tego chcą... Jeśli już by doszło do tego.
    Nie dostaną bo emisja zamknięta
    Mogą oczywiście zrobić emisję specjalnie dla nich ale żeby ominąć prawa poboru cena musi uwzględniać aktualny kurs który jak widać jest broniony przed wzrostami
  • Re: List. Autor: ~Ccjg [89.19.88.*]
    Poczytaj raport gdzie piszą o emisji.
    Tam jest coś w stylu że mogą nie wykorzystane akcje z pp zaproponować komu chcą za 10 gr. Od akcji. Czy coś takiego.
  • Re: List. Autor: ~Hillela [94.101.30.*]
    To co tu robisz zmień co firmy jakąś garażową
  • Re: List. Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    a nie masz wrażenia że to zwykła wrzutka na szybką podbitkę do sprzedaży? być może nawet nie ma żadnego potencjalnego inwestora
  • Re: List. Autor: ~kris [31.94.38.*]
    Wyrzutka tuż przed wynikami , myśleli myśleli i wymyślili wyniki będą odpowiedzią na tą informację
  • Re: List. Autor: ~JA [77.65.105.*]
    Inwestor pozwoli iść do przodu, choć i bez tego jest to jedna z niewielu na NC, która działa sensownie.
    Dobrałem na spadku.
    Marian myślałem że odszedłeś :)
  • Re: List. Autor: ~WesolyRomek [31.0.25.*]
    Siedział cicho jak rosło i teraz wrócił na żebry. Szkoda słów.
[x]
1SOLUTION 1,86% 0,10 2025-10-03 16:45:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.