• Info w drodze!!!! Autor: ~Inwestor [46.112.88.*]
    Pozdrawiam:):):)
  • Re: Info w drodze!!!! Autor: ~klawisz [5.184.235.*]
    Inwestor Ty Guru jesteś i poinformowany - rozumiemy, że jutro spadek na 0,2 pln? - tak jak Nas wszystkich informowałeś i przestrzegałeś. IDPA
  • Re: Info w drodze!!!! Autor: ~Pegaz [83.29.111.*]
    Zapakowany brawo
  • Re: Info w drodze!!!! Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    O proszę kto się odnalazł. Naczelny wieszcz. I cóż to za info ? Może że przekroczyłeś już próg 5 procent bo przecież wiesz ponoć kto kupił akcje które wywalił były prezes. Co obkupiłeś się i liczysz na odbicie ? No ja też obniżyłem średnią później 60 gr więc obyś miał rację.
  • Re: Info w drodze!!!! Autor: ~leo [89.74.82.*]
    Tak czy siak inwestor piszę co pisze..ale akcje pójdą w górę już niedługo. I to G R U B O..
    A ty co kolejny wieszcz ? Dlaczego niby ktoś z forum wie że akcje pójdą do grubo do góry ? Bo kupiłeś i chcesz szybko zarobić czy masz jakąś poufną informację jak przystało na bankierowa grubą rybę ? 
  • Re: Info w drodze!!!! Autor: ~Inwestor [46.112.96.*]
    Bo pionki nic nie wiedzą i zazdroszczą!!!
    Człowieku każdy wie że info w drodze bo jutro ma być raport i pewnie kolejna lawina na kursie więc w tym przypadku nostradamusem nie jesteś. I pionek z ciebie jak z każdego z nas bo poważni inwestorzy raczej nie tracą czasu na bankierowe forum.
  • Re: Info w drodze!!!! Autor: ~Inwestor [46.112.96.*]
    To sprzedaj dzisiaj swoje akcje co masz będzie super!!!!
  • Re: Info w drodze!!!! Autor: ~Pegaz [188.146.153.*]
    Skąd wiesz ze będzie lawina po raporcie? A inwestora warto czasem posłuchać bo wiadomo kiedy śpi z walorem pozdro
    Ostatnio zaliczył tutaj same wtopy z informacjami więc jego wiarygodność jest znikoma. Począwszy od 20 gr po odbiciu na 75 gr. Nie było ani jednego ani drugiego. A i jeszcze ponoć wie kto kupil akcje a przecież jakby je ktoś kupił i przekroczył próg to już dawno musiałby się ujawnić. Ciekawy jestem trochę po co on to wypisuje. Naprawdę są tacy co decyzje inwestycyjna podejmują na podstawie wpisów na forum ?
    Naganiał bo wywalił i chciałbym odkupić taniej a co do infa o zmianie posiadania to przed walnym muszą mieć dobra pozycje przy stole zeby karty rozdawać przecież niedopuszcza zeby ulica dyktiwała warunki chyba że się mylę ja na walne jadę pozdro
    Luk a jak w raporcie za I kwartał będzie zysk to jak myślisz gdzie będzie kurs cena się konsoliduje a wybicie może być wysoko pozdro
    To dlaczego po ostatnim rajdzie na 1,2 zł kurs poleciał w okolice 40 groszy ? Jakby to nie była spekulacja to korekta nie byłaby tak głęboka. Jaka kapitalizację miała ta spółka jak akcje kosztowały 80 zł ? Ile wtedy było akcji ? Serio te akcje były tak drogie i zleciały aż na 40 gr z prawie 100 zł ? Ktoś to pamięta ?
    Spokojnie nie denerwuj się zgadzam się ze kurs zjechał tak nisko na 0.40 był..tylko za parę dni o eshoping będą wspomnienia MedTechSolutoins S A Popatrz kto zasiada za sterami maja plan teraz układają już są umowy zachwile mogą pojawić się zyski a jak wprowadzą patent na ....to jak myślisz po co ktoś zmdusił ten kurs kapitalizacja 5.000000 pozdro
    To po co ta sprzedaż zorganizowanej części przedsiębiorstwa spółki ? I po co wogole ta sprzedaż i czym jest ta zorganizowana część przedsiębiorstwa spółki ? Przecież ona zatrudnia raptem 4 osoby i wszystkie biznesy prowadzone są na platformach internetowych. Co oni chcą sprzedać i po co ? I jaka wartość wtedy będą miały akcje jak sprzedadzą to co wartościowe ? Znasz odpowiedzi ?
    Nie znam ale czytam to i owo sam mam dużo wyżej muszą wywołać panike to jest giełda wycenia przyszłośc
    Ale wiesz że jak spółka sprzedają swoją wartościową część to akcje raczej nie są za wiele warte ? Zobacz jak naganiają od rana na zakup bo niby wystrzał będzie. I było 57 gr i już spada. Ostatnio było 59 gr i też od razu spadało. Tutaj będzie dramat moim zdaniem przez tą sprzedaż części spółki. Uśrednić musiałem bo liczę chociaż ja 65 gr. Za dużo niewiadomych i pięknych espi bez pokrycia. A wiadomo że to NC więc może być różnie włącznie z zawieszeniem. Może ewentualnie ta sprzedaż to będzie wejście na giełdę tylnymi drzwiami przez jakiś podmiot ? Ale pewnie zbyt piękne to by było.
  • Re: Info w drodze!!!! Autor: ~Pegaz [213.192.75.*]
    A jeśli masz rację co do tylnych drzwi to co wtedy?
    Luk nie naganiam mam walor tylko moim zdaniem możemy być świadkami a przy tym zarobić parę groszy bo nie mów że jesteś dla zabawy rozwoju super biznesu
    Dlatego moim zdaniem na walnym powinno się wyjaśnić parę spraw pozdrawiam
    Osobiście jestem tutaj czysto spekulacyjnie ale nie lubię jak pojawiają się wróżki typu inwestor albo kar i jeszcze ten młokos ze swoimi filozoficznymi pytaniami. Źle to wróży. Najbliżej jest raport więc jutro znowu może być pogrom bo raczej zysku nie ma się co spodziewać bo dopiero w pierwszym kwartale tego roku planują coś zarobić. Po walnym się jeszcze nic nie wyjaśni bo tam tylko wszystko przegłosują i znowu będzie czekanie. Na dodatek najwięcej akcji ma ten którego już nie ma w spółce i on chce sprzedać część spółki więc raczej będzie lipa.
    Ja trzymam do raportu za I kwartał i czekam na zyski zobaczę co z tego wyjdzie
    I takie ruchy na kursie są zdrowe ? Ktoś niby kupuje pakiet 20 tys po 57 gr i nagle ktoś zrzuca pakiet 15 tyś sztuk na 53 gr ? Inwestor rano może złapał kilku na hak i zniknął znowu na parę dni. Parodia ale nawet spoko się ogląda.
    Widać dokładnie ha ha ale jest potrzebny taki ruch jestem bardzo spokojny co do kierunku
  • Re: Info w drodze!!!! Autor: ~Zielony8 [83.30.132.*]
    No i zdrowo powoli na kursie! Tak że cierpliwie ! Powolutku a systematycznie wyżej
    Dzieciak z forum jedzie na walne ? To ile masz tych akcji że tak szalejesz ? 800 plus poszło całe czy na bilet zostawiłeś ?
    Na bilet wyskrobałem mam 1sztukę kozaku a ty czekasz na 0.20? Bez papieru dzieciak dobre dziadku
    A tak apropo to będziesz na walnym? ja ze sztuką jadę pociągiem może mnie nieokradna :))
  • Re: Info w drodze!!!! Autor: ~Pegaz [37.31.144.*]
    Zobacz arkusz 10 pozdro
    Że to niby twoje akcje i myślisz że taki kurs kiedyś będzie ?
  • Re: Info w drodze!!!! Autor: ~Pegaz [37.31.144.*]
    Widział to niech niegada tyle a czy będzie zobaczymy to rynek wycenia pozdro
  • Re: Info w drodze!!!! Autor: ~młokos [212.118.37.*]
    Dnia 2025-02-13 o godz. 08:39 ~Pegaz napisał(a):
    > Skąd wiesz ze będzie lawina po raporcie? A inwestora warto czasem posłuchać bo wiadomo kiedy śpi z walorem pozdro
    > To ma sens

[x]
MEDTECH 3,46% 0,27 2025-09-22 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.