Pozostaje pogratulować. Mimo wszystko jestem zwolennikiem inwestowania. A, że Prezes jest złotoustny, to stałem się tego ofiarą.
Ps. zapewne rozumiesz, że z cyfr dotyczących wielości obrotów, nie ma tu miejsca na zbyt dużą liczbę DT, wręcz jestem pewny, że przestrzeń która jest, można grających DT zliczyć na jednej ręce
do GG - skoro ci mityczni DT co tyle zarabiają dają możliwość kupna akcji w aktualnej cenie to... Już tylko ciut cierpliwości, potem będą się przepychać o akcje, chociaż pewnie będą krzyczeć , że jest ich od groma...
Dlatego siedzę na d... i czekam na zmaterializowanie się wizji naszego złotoustego Prezesa.
Już tak tutaj ugrzazkem, że rozważam dokupienie po obecnej cenie a to już chyba desperacja z mojej strony :)
Wielu tak mówiło...to wielkie oszustwo... gadanie na fb czy innym platformach to puste obietnice... cały czas trend spadkowy i ... nie zanosi się na wzrosty... polecimy do 1,50zl potem może jakieś odbicie... to jest papier toaletowy!!!
Jak przepalą wszystką kasę, to znowu będą puszczać infa żeby ulokować prywatną emisję dla znajomego królika za 1 PLN albo i niżej.
Nie martwią Was brak jakichkolwiek umów po wojażach Prezesa. Nawet nie umów przedwstępnych. Kiedyś pojawiły się śmieciowe listy intencyjne z NFZ i na tym koniec.
Ps. na PURE fajne info. Prezes konsekwentnie idzie się do przodu