Kolego, najpierw jeczysz, że już idzie na 4, później że bankrut. Jak rośnie to się chowasz,a jak jest korekta to znowu nadajesz. Chłopie,ogarnij się ,zarabiaj pieniądze,a pieniądz lubi ciszę.
Do ~Robek Wybacz ale czytaj ze zrozumieniem taka rada na przyszłość co powiesz inwestorom wiszącym na tz.haku za akcje 110zł i nie jęcze lecz wyrażam swoją opinię. Ja też wiszę na sporym haku i dla jasności posiadam około 32 tysięcy akcji kupionych srrednio po 13 50 zł. a Ty kolego ile masz akcji 9 czy 197 ciekawe pozdrawiam i życzę Ci jak zawsze mega zarobku
Drogi kolego ,nie zwykłem się chwalić ile mam akcji i nie interesuje mnie ile ktoś ma akcji . Co do czytania ze zrozumieniem,to przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś, może zrozumiesz co miał znaczyć mój post . Co do meritum ,to sam sobie przeczysz,skoro podobno masz tyle akcji w takiej cenie,a piszesz że będzie 4 ,a później że bankrut to trzymając akcje jesteś samobójcą,albo dyletantem ekonomicznym. Życzę Ci zejścia z tego haka (jak to określasz) i zarabiaj kasę niekoniecznie na columbusie.
Autor: ~TRADE [95.108.51.*] 2025-02-13 01:39 Nic mylnego żadnego sarkazmu , pełny szacun do Ciebie, pozdrawiam i jak zawsze życzę mega zarobku , a co do kursu sam Widzisz......
Witam gram raczej na długi termin od 3 do 5 lat w Columbusa wszedłem zdecydowanie nie o czasie. trochę przespałem temat i zgubiła mnie chciwość .Pozdrawiam i szacun dla Ciebie za kulturę pisaną.
Dzięki za radę myślałem o tym i jest duże prawdopodobieństwo że tak zrobię mam jeszcze inną spółkę w portfelu gdzie tęż paradoksalnie wiszę na bardzo niskim haku ale nastawiłem się na termin 3 do 5 lat Zagrałem dosyć ostro więc albo zarobek życia lub wyjdę na zero.I jestem świadom swoich decyzji.
Witaj nie uśredniłem, budżet inwestycyjny na Columbusa wyczerpany. Żelazna zasada ,pozdrawiam. Tu będzie tylko żle i gorzej ,zero pozytywnych wiadomości a nad całą ideologią i zieloną transformacją OZE zebrały się nie czarne chmury lecz burze z gradem i tornada . Pozdrawiam