• SPADŁO? To i wzrośnie :) Autor: ~TRADE [95.108.51.*]
    Na Columbus jest zasada...SPADŁO - Wzrośnie. Proste.
  • Re: SPADŁO? To i wzrośnie :) Autor: wolf1975 [178.235.185.*]
    Tak tak pewnie a tym co spadło z 110 zł to taż urośnie ,,,,,,,,,, a na ile urośnie pytam grzecznie??????? WIZJONERA .
  • Re: SPADŁO? To i wzrośnie :) Autor: ~Robek [82.139.12.*]
    Kolego, najpierw jeczysz, że już idzie na 4, później że bankrut. Jak rośnie to się chowasz,a jak jest korekta to znowu nadajesz. Chłopie,ogarnij się ,zarabiaj pieniądze,a pieniądz lubi ciszę.
    Do ~Robek Wybacz ale czytaj ze zrozumieniem taka rada na przyszłość co powiesz inwestorom wiszącym na tz.haku za akcje 110zł i nie jęcze lecz wyrażam swoją opinię. Ja też wiszę na sporym haku i dla jasności posiadam około 32 tysięcy akcji kupionych srrednio po 13 50 zł. a Ty kolego ile masz akcji 9 czy 197 ciekawe pozdrawiam i życzę Ci jak zawsze mega zarobku
  • Re: SPADŁO? To i wzrośnie :) Autor: ~Robek [5.173.214.*]
    Drogi kolego ,nie zwykłem się chwalić ile mam akcji i nie interesuje mnie ile ktoś ma akcji . Co do czytania ze zrozumieniem,to przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś, może zrozumiesz co miał znaczyć mój post . Co do meritum ,to sam sobie przeczysz,skoro podobno masz tyle akcji w takiej cenie,a piszesz że będzie 4 ,a później że bankrut to trzymając akcje jesteś samobójcą,albo dyletantem ekonomicznym. Życzę Ci zejścia z tego haka (jak to określasz) i zarabiaj kasę niekoniecznie na columbusie.
  • Re: SPADŁO? To i wzrośnie :) Autor: ~TRADE [95.108.51.*]
    I co? Wsiadłeś rano? Widzisz co się dzieje?
    I jak tam Twój dzień giełdowy? Wsiadłeś czy wysiadłeś już?
    Wyczuwam sarkazm, ale zobacz mój post przy cenie 7,94 PLN z dnia:

~TRADE [95.108.51.*] 2025-01-31 09:13
    "Kurs był i 9 PLN. Nie ma powodów, by tam nie wrócił na dniach."

Wczoraj, tj. 12.02.2025 o godz. 9:26 sięgnął 8,74 PLN.

Kolejny poziom to okolice min. 8,80 PLN. 

Jeśli dziś dokupisz to uśrednisz swoją cenę zakupu i tym samym zmniejszysz stratę z Twoich wideł 13 PLN.

To jak, wsiadasz dziś by wkrótce wysiąść uśmiechniętym?
    Autor: ~TRADE [95.108.51.*] 2025-02-13 01:39 Nic mylnego żadnego sarkazmu , pełny szacun do Ciebie, pozdrawiam i jak zawsze życzę mega zarobku , a co do kursu sam Widzisz......
    Dziękuję za uznanie.

Odnośnie kursu to widzę, że wczoraj zamknęło się na +1,47 i cenie 8,28 PLN, czyli straty nie ma.

Widzę też, że w ciągu dnia było i 8,46 PLN czyli +0,30 PLN od startu. Tutaj już można było przygrać na krótko.

Grasz intensywnie czy na zasadzie "potrzymam -poczekam aż urośnie"?
    Witam gram raczej na długi termin od 3 do 5 lat w Columbusa wszedłem zdecydowanie nie o czasie. trochę przespałem temat i zgubiła mnie chciwość .Pozdrawiam i szacun dla Ciebie za kulturę pisaną.
    Witaj
    Dziękuję za uznanie.

Można grać i na taki długi termin, ale zobacz.....Na tę chwilę jest już +1,2%.

Warto się zastanowić nad krótkimi czasowo pozycjami o odegraniem się z Twoich wideł 13 PLN.
    Dzięki za radę myślałem o tym i jest duże prawdopodobieństwo że tak zrobię mam jeszcze inną spółkę w portfelu gdzie tęż paradoksalnie wiszę na bardzo niskim haku ale nastawiłem się na termin 3 do 5 lat Zagrałem dosyć ostro więc albo zarobek życia lub wyjdę na zero.I jestem świadom swoich decyzji.
    Rozumiem.

Nie mniej na COLUMBUSIE jest już +1,45%.

Działaj :)
    I co? Uśredniłeś?
    Witaj nie uśredniłem, budżet inwestycyjny na Columbusa wyczerpany. Żelazna zasada ,pozdrawiam. Tu będzie tylko żle i gorzej ,zero pozytywnych wiadomości a nad całą ideologią i zieloną transformacją OZE zebrały się nie czarne chmury lecz burze z gradem i tornada . Pozdrawiam
  • Re: SPADŁO? To i wzrośnie :) Autor: ~split [37.31.134.*]
    I akurat się zebrały te chmury kiedy 9tyś jest na kupnie ty łajzo
    Do Autor: ~spli Ale jest pan /pani poważnym inwestorem . Pozdrawiam
    Cześć
    A jednak rośnie.
    Zgodnie z zasadą: "SPADŁO? To i wzrośnie". Teraz się zgadzasz?
    Miłych zakupów.
[x]
COLUMBUS 0,16% 6,36 2025-09-29 17:01:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.