Dodał, że wycena Heartflow na obecnym etapie przekracza 1 mld USD, a drugiego gracza ze zbliżoną technologią Clearly dochodzi do 1 mld USD."To pokazuje potencjał VCAST, wzrostu przychodów oraz wpływu na wycenę Medicalgorithmics już na etapie wdrażania podobnego rozwiązania"
O to chodzi, żeby zasiać ziarno niepewności i żebyś sprzedał akcje po 25 zł. Gdy sprzedasz, pójdą na 50 zł. Wielokrotnie tak miałem, sprzedałem potem rosło 1000%. Jest OK, ja dokupuję i stawiam na szali swoją przyszłość na GPW. Nawet w rodzinie polecam tą spółkę, mam 4565. Zainteresowanym mogę wysłać screen. Dużo i mało. Kiedyś na jednej spółce gość mi udowodnił, że miał akcji pewnej spółki za 1,4 mln zł.
Może to już po odleszczaniu, spadek z 45 na 16 zł. Na forum też raczej cisza. Spodziewałem się korekty po tych wzrostach, obstawiałem zjazd z 29 na 26. Korekta przyszła wcześniej.
Wstydu nie masz hahahah
Sypiecie rowno a na forum zachwalacie odgrzwajac stare kotlety.
Nic dwa razy sie nie staje wiec Zuchu postaraj sie bardziej.pisz z chlopakiem a nie sam z soba to moze bedzie lepiej to wygladalo. Hahaha
Sekta a co odjechał Ci kurs, że tak negujesz ? Przecież to i tak bardzo dobra cena teraz jest. Sama Ipopema przed umową i z ryzykiem emisji to wyceniała na 40,1zł więc teraz wycena 50-60 zł nie powinna dziwić.. dziwię się tylko że kurs jeszcze tak nisko no ale co się odwlecze to nie uciecze. Za rok to tu będziemy o całkiem innych poziomach rozmawiać 70+ zł uważam.
Hahahha odjechal kurs. DOBRE. Ja dopiero sprzedałem 15k i czekam na 20-22 soon. Jak aktrakcjny kurs to kupuj NA CO czekasz. Ponad rok na tym forum mozna sie wszystkiego nauczyc. Hahaha
A I tak nie wiem czy nie przeplace bo pod wyniki znow zrobia rzez niewiniatek. Ulallalala
Mylisz mnie z kimś innym. Będziesz się ciągle czepiał, to przestanę tu pisać. Są inne fora, albo nic nie pisać, czekać na ESPI. Jakieś umowy powinni jeszcze podpisać. W ogóle się dziwię, jak to spadło na 16 zł, przecież dobrych informacji dużo było.
spokojnie panowie, po co te nerwy, przyszłość jest niepewna, ale w tej cenie warto zaryzykować bo jak dowiozą chociaż połowę tego co planują i tak będzie 80+ za walor, pakować akcje i trzymać kciuki i czekać na dobre wyniki sprzedaży
Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać czytając wasze posty.
Wy zapomnieliscie na jakiej spolce jestescie. Niki wam da zarobic ale najpierw odbierze co jego czli wam wcisnał powyżej 26 hahhahaha
Naiwne leszcze