Tymczasowy zasięg wzrostów wydaje się być zrealizowany. Korekta do 12,50 zł wydaje się być zasadna, aby papier miał siłę do dalszych wzrostów - w tym ustanowienia nowego ATH.
Wy o tej "korekcie" // A może też tak być, że dzisiaj zobaczymy 14zł. Oczywiście nasza GPW nie działa w próżni,(otoczenie). To zrozumiałe, ja też bym chciał powiększyć pakiet..... Le nie stosuje zasady: Jak mam to MUSI rosnać Jak NIE MAM to musi spadać.
Jasne może może:) tego nam życzę z tym ze analiza i przeczucie mówi ze musi się schłodzić i przygotować na atak, bedzie tak jak zdecyduje sternik:) czekać-dobierać-czekać-świętować
Dnia 2025-02-13 o godz. 16:15 ~Gosciu napisał(a): > Pojawiają się znaki > > Grunt chyba uklepany > > Czyżby niespodziewajka?
Zgadza się. Grunt jest uklepany pod spadki. Rysuje się brzydka świeca tygodniowa z górnym knotem. Jeśli jutro nie wyciągną powyżej 14,05 zł to w następnym tygodniu 12,50 zł jak nic.
Dnia 2025-02-12 o godz. 14:53 ~xyz napisał(a): > Tymczasowy zasięg wzrostów wydaje się być zrealizowany. Korekta do 12,50 zł wydaje się być zasadna, aby papier miał siłę do dalszych wzrostów - w tym ustanowienia nowego ATH.
Prawie wyszło na moje. Panika ma swoje plusy, bo znów udało się powiększyć pakiet o akcje w dobrej cenie.