Na długi weekend, 3 dni po Poznań motor show. Pezypadek? Wyniki za 2023 są znane w firmie od roku. Mogli podać 30 stycznia dzisiaj albo w lipcu. Wybrali Poznań motor show żeby ulica rzuciła się jak psy. Gdzie mój wniosek o upadłość? 365 dni razy 7 lat ile dni było?
Pytanie czy wymienione zlecenia zostaną. Według mnie nie są to zlecenia pod sprzedaż lodowych inwestorów a zapchajdziura żeby coś na razie stało na arkuszu. Chyba że wyjaśnisz mi 92 000 zł za jedną akcje. Mam screeny z pierwszych dni po anulowaniu arkusza mogę udostępnić
Jak wygląda arkusz bez spółdzielni która wciągnęła kilkanaście poscalenioeych mln akcji z rynku https://zapodaj.net/plik-tRit0PpLRC wątpię żeby ulica wystawiała zlecenia wiedząc że nie będzie odwiedzenia logika. Na forum kilka osob
Kkółeczko różańcowe. Nic tu nie wymodlicie liczy się tylko działanie. 3 x przekładali raport, nie sprzedają niczego,strona www obkrojona do minimum. Pytam gdzie było oficjalne info że zmieniają o 180 stopni profil działalności? Gdzie? Że dodali nowe pkd? Hahahaha
A co wnoszą twoje wypociny? Przecież Piotrunia enki i reszta oszołomów złożyli już skargi wszędzie gdzie się da. Czekam na wynik potężnego śledztwa a stękanie z boku nie przyspieszy urojonej upadlosci po wysypaniu "darmowych akcji po 2'gr" mitycznym leszxzom co niby są ale w głowach jaj leków nie weźmiesz lubię cofnąć się do forum z 2018 jakie bzdury
Chłopku-roztropku, Piotrunia ani razu nie wspominał ani o upadłości, ani o jakiejkolwiek skardze. Ze swoich urojeń uszyłeś sobie urojoną rzeczywistość.
Cofnijcie się do forum z 2018 co pisał 188.146 cicho cicho nagle w 20 min wyskakuje enki i Piotrunia jak zawsze od 8 lat. Nie no wcale nie jesteś chody i nie piszesz z kilku urządzeń.