W tę* spółkę. W ostatnim wątku chciałeś "wejść" za 200 tysięcy. Później stwierdziłeś, że jednak mam rację i SF to wałek. Ależ te wasze naganianie jest żenujące. Link do twojego wątku: https://m.bankier.pl/forum/temat/15611193
No ale właśnie podziela:
~JamŁasica odpowiada ~Piotr2025-02-10 11:21IP 37.225.84.*
Nie no. Jestem tu całkowicie z przypadku. Ale dzięki Piotrze za podesłany link. Przeczytałem go i zaraz zacznę większą weryfikację tego co napisałeś. Nie mniej jednak jak już widzę. To większość się zgadza. Wygląda na to, że ta spółka to faktycznie wałek. Dziękuję Piotrze
Możliwe. Możliwe tez, że ktos sobie w ten sposób zartuje z wątku o 200 tysiącach. Zawsze biore to pod uwagę. Możliwe też, że to tzw "samotny wilk". To bardzo charakterystyczne na najbardziej śmierdzacych trupach giełdy zjawisko, gdzie jakis jeden niedobitek ubzdurał sobie, że jest w stanie odwrocic bieg rzeki i zarobić na bankrucie. Zostawiajac wątek o 200 tysiacach, kupił pewnie akcji za 1000-2000 zł i zostawia wątki o pol milionie PKC. Widziałem to wiele razy i powtarzam, taka osoba to jednoznaczny znak, ze dana spolka jest absolutnym trupem.
Pietrek czego się tak boisz? O co ty jeszcze walczysz? Przecież dobrze wiesz, że akcje tej spółki będą chodzić po 100zl za sztukę. Inaczej by cię tu nie było
Ileż, to razy tu pisałem byś wkleił swoje kłamstwa, które tu wypisywałeś na tym forum. Ani razu tego nie zrobiłeś. A teraz chcesz bym teraz ja, to zrobił? Zapomnij Piotruś