• Obrona kursu Autor: fiksiorek [77.255.159.*]
    Witam,
    bardzo ciekawi mnie podejście zarządu, Pana Nowaka, Mikosza, Urbana,
    kurs został trochę odkopany z wartości dla mnie osobiście żałośnych co do wyceny spółki i teraz się zastanawiam, czy w końcu zarząd będzie potrafił w jakiś sposób utrzymać kurs w ryzach, czy będzie tak jak zawsze czyli kurs znowu wróci do poziomów 11-12 zł,
    jeżeli tak to ja osobiście stracę ostatni szacunek do osób zarządzających tą spółką, teraz mają okazję popracować przy kursie zwłaszcza, że na spółki biotechnologiczne wraca sentyment,
    jeżeli kurs się nie utrzyma, to znowu pokażą jak zależy im na własnych inwestorach,
    pozdrawiam
  • Re: Obrona kursu Autor: ~Baca [46.112.102.*]
    Kolego oni wszyscy poza może Nowakiem mają Akcjonariusxy w tzw głębokim poważaniu. Pamiętaj tutaj chodzi o władzę w spółce która daje możliwość generowania kosztów a tym samym ukrywania zysków, ponadto spółka nie potrafi generować do tej pory adekwatnych do potencjału przychodów a jej obecny skład RN nie gwarantuje żadnej obiektywnej kontroli nad zarządem, który już dawno powinien być zmieniony.
  • Re: Obrona kursu Autor: ~PISZPANJAN [193.227.123.*]
    To po co te rekomendacje na 20 i powyżej lepiej milczeć
  • Re: Obrona kursu Autor: ~Bingo [13.60.199.*]
    No właśnie po co? Rekomendacje były po 30zł, a kurs sobie topniał po -0,34% codziennie z 40zł na 11zł. Analitycy swoje, a spółka swoje. Ta spółka nie jest dla inwestorów a zarząd garnitury zamieni na dresy.
    Trafione w punkt Kolego ! Pełny szacunek
  • Re: Obrona kursu Autor: ~Echhhh [188.146.35.*]
    To juz nie jestes RI ani inny?
    Jak tam izostal, readgene, medapp?
    Sukces?
    Tu tez miales kilka nickow.
  • Re: Obrona kursu Autor: ~Student [5.173.224.*]
    Gdzie są trolle, tak jest bez nich smutno
  • Re: Obrona kursu Autor: ~fiksiorek [77.255.159.*]
    czyli wracamy gdzie ostatnio, czekam tylko i wyłącznie na przejęcie na kogoś kto wie na czym polega biznes w porównaniu do urbana
    Pożyjemy zobaczymy, ci co brali po 12 chcą zarobić ale słabo to wychodzi. Moje futra jeszcze nie wszystkie opędzlowane bo liczę na połamanie 16,xx
[x]
BIOMAXIMA -5,96% 13,40 2025-10-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.