Witam, bardzo ciekawi mnie podejście zarządu, Pana Nowaka, Mikosza, Urbana, kurs został trochę odkopany z wartości dla mnie osobiście żałośnych co do wyceny spółki i teraz się zastanawiam, czy w końcu zarząd będzie potrafił w jakiś sposób utrzymać kurs w ryzach, czy będzie tak jak zawsze czyli kurs znowu wróci do poziomów 11-12 zł, jeżeli tak to ja osobiście stracę ostatni szacunek do osób zarządzających tą spółką, teraz mają okazję popracować przy kursie zwłaszcza, że na spółki biotechnologiczne wraca sentyment, jeżeli kurs się nie utrzyma, to znowu pokażą jak zależy im na własnych inwestorach, pozdrawiam
Kolego oni wszyscy poza może Nowakiem mają Akcjonariusxy w tzw głębokim poważaniu. Pamiętaj tutaj chodzi o władzę w spółce która daje możliwość generowania kosztów a tym samym ukrywania zysków, ponadto spółka nie potrafi generować do tej pory adekwatnych do potencjału przychodów a jej obecny skład RN nie gwarantuje żadnej obiektywnej kontroli nad zarządem, który już dawno powinien być zmieniony.
No właśnie po co? Rekomendacje były po 30zł, a kurs sobie topniał po -0,34% codziennie z 40zł na 11zł. Analitycy swoje, a spółka swoje. Ta spółka nie jest dla inwestorów a zarząd garnitury zamieni na dresy.