Groszołapów kółkowiczów, którzy teraz mają zagwozdkę... Kurs od miesięcy był zaniżany, spółka niedowartościowa (wciąż tak jest wg mnie). Ja skubałem i skubnąłem nawet dzisiaj za 168 i jeszcze zamierzam skubać. Brakuje mi równych 100 sztuk do bardziej okrąglutkiej wartości pozdrowienia dla cierpliwych
zachowania cykliczne :) smiechu warte, jak za rogiem dywidenda, a Bacter moze zostać sprzedany w każdym momencie pozostawanie tu bez akcji to nie jest dobry pomysł
Jest możliwe zamknięcie transakcji w trybie przyspieszonym, natomiast no generalnie najbardziej spodziewanym scenariuszem jest sprzedaż w ciągu roku od ogłoszenia doradcy transakcyjnego. Przy czym JP Morgan nie bez powodu się nimi interesuje.
Zamiast zgadywać sprawdźcie espi z Maja 2024, ile jest tematów do zrealizowania do czasu maksymalizacji wartości. Najpierw IVDR, potem market launch, kontrakty, pierwsza sprzedaż i wtedy jest już piętro wyżej cena. Jeśli coś się ma wydarzyć wcześniej to scenariusz inwestora zagranicznego, który obejmie startowy pakiet. Taki scenariusz jest najbardziej pożądany przez dużych graczy
Bujać zapewne będzie, tyle że przedział 140-180 to wg mnie jak za darmo. A było tak długo, moze sie skończyło, a może wróci Rownie dobrze mogloby bujac na poziomie 250-300 i nikt by sie nie zdziwił