Dnia 2025-02-11 o godz. 12:08 grinnek napisał(a): > I jak tam? Miało nie być obrotów. Patrz jakoś się pojawiły. Jak myślisz jakie będą obroty jak pójdzie info o dywidendzie?
jasne, duże obroty były "aż" jeden dzień, a co dzisiaj? widać gołym okiem, znowu pytam, jaki widzisz sens naganiania na forum dla drobnych, których wpływ na kurs wynosi "ZERO"?
Hahaha człowieku naganiasz na te spadki, wklejasz ciągle posty o końcu koncesji ,a kurs pnie się do góry i jakoś nie zamierza opadać. Zobaczysz, że po info o dywidendzie podbijemy pod 4zl, ale czekaj dalej i naganiaj, żeby spadło. Życzę powodzenia
Dnia 2025-02-11 o godz. 12:35 grinnek napisał(a): > Hahaha człowieku naganiasz na te spadki, wklejasz ciągle posty o końcu koncesji ,a kurs pnie się do góry i jakoś nie zamierza opadać. Zobaczysz, że po info o dywidendzie podbijemy pod 4zl, ale czekaj dalej i naganiaj, żeby spadło. Życzę powodzenia
jasne, bardzo się "wspiął", aż stracił oddech...ponawiam pytanie, co ci daje nieudolne naganianie na forum dla drobnych, którzy nie mają ŻADNEGO wpływu na kurs? i jakim cudem "nie zauważyłeś", że moje wpisy mają jednego, konkretnego adresata?
Nie mają wpływu, to prawda, albo raczej wpływ mają znikomy, ale jak tylko wszedłem na forum i zobaczyłem, że tak zakłamujesz rzeczywistość i ciągle wklejasz to info o końcu koncesji to postanowiłem cię ripostowac. I nie obchodzi mnie to że piszesz do jednego adresata, obchodzi mnie to że ewidentnie wyglądasz na kogoś kto ma interes w tym naganianie na spadki. Kurs pnie się powoli do góry i będzie coraz wyżej i na tym kończę dyskusje
Dnia 2025-02-11 o godz. 13:02 grinnek napisał(a): > Nie mają wpływu, to prawda, albo raczej wpływ mają znikomy, ale jak tylko wszedłem na forum i zobaczyłem, że tak zakłamujesz rzeczywistość i ciągle wklejasz to info o końcu koncesji to postanowiłem cię ripostowac. I nie obchodzi mnie to że piszesz do jednego adresata, obchodzi mnie to że ewidentnie wyglądasz na kogoś kto ma interes w tym naganianie na spadki. Kurs pnie się powoli do góry i będzie coraz wyżej i na tym kończę dyskusje
śmieszny jesteś ze swoimi "metodami dyskusji" typu "chlapnę coś na oponenta, niech się tłumaczy", to naprawdę nie zadziała, nie zauważyłeś? przy okazji, w którym miejscu "zakłamuję rzeczywistość", jakoś nie piszesz, tłumacz się z tego, oczywiście znowu spróbuję ci wytłumaczyć, że na tym forum naganianie NIE ma żadnego sensu, mimo że z oślim uporem próbujesz przykleić mi coś takiego, co do kursu, gdzie to "pięcie się w górę"? co do zawartości wpisów, normalny dyskutant podałby źródła tego do czego się odnosi, naganiacz reaguje niechęcią albo wykrętami..."kończysz dyskusję" na widok wykresu kursu? przecież i tak tu wrócisz
Na widok wykresu spółki, zwiększonych obrotów, świetnych szacunków, podwyżki opłat na a4 i planowanej wysokiej dywidendzie. Tym kończę dyskusje odnośnie twojego planowanego, bo oczywiście nie jest to 100% pewne, końca koncesji.
Dnia 2025-02-11 o godz. 13:25 grinnek napisał(a): > Na widok wykresu spółki, zwiększonych obrotów, świetnych szacunków, podwyżki opłat na a4 i planowanej wysokiej dywidendzie. Tym kończę dyskusje odnośnie twojego planowanego, bo oczywiście nie jest to 100% pewne, końca koncesji.
gratuluję "kultury dyskusji", jakoś nie mam ochoty zniżać się aż do twojego "poziomu"...jednak wróciłeś, z pustym wpisem, oczywiście nie jesteś w stanie podać źródła tej twojej "wysokiej dywidendy", jak na naganiacza przystało, znowu pytam, po co nieudolnie naganiasz na forum dla drobnych, gdzie to nie ma najmniejszego sensu?
Dnia 2025-02-11 o godz. 16:47 grinnek napisał(a): > Patrz na kurs jak ci odjezdza
naprawdę wierzysz w to co piszesz? nawet ty nie masz aż tak pusto pod czaszką..to po co naganiasz na forum dla drobnych, skoro to nie ma żadnego sensu? no i jak tam twoja "kultura osobista"? jest takie dno którego nie przebijesz?
Dnia 2025-02-11 o godz. 16:47 grinnek napisał(a): > Patrz na kurs jak ci odjezdza
naprawdę wierzysz w to co sam piszesz? nawet ty nie masz takiej próżni w głowie...to po co naganiasz na forum dla drobnych, takich bez wpływu na kurs, skoro to nie ma najmniejszego sensu? i jak tam twoja "kultura dyskusji"? jest takie dno którego nie postarałbyś się przebić?
Dnia 2025-02-11 o godz. 17:18 grinnek napisał(a): > Ale o co ci chodzi. Od początku naszej dyskusji na forum akcję urosły o 4% a ja przewiduje, że urosną o 30% ale spokojnie, mamy czas, jakiś miesiąc
"watpiejący" "grinku", dużo ci jeszcze brakuje żeby toczyć coś co zasłuży na nazwę "dyskusji", że o twoich brakach w kulturze nie wspomnę, kurs dobił do grudniowego maksimum przy niższych obrotach, dzisiaj niewiele ponad wzrost WIGu(też "odjechał"?) i co dalej? oczywiście znowu zapytam, po co w prymitywny sposób próbujesz naganiać na forum dla drobnych, gdzie to nie ma żadnego sensu?
Ale ja nie naganiam tylko stwierdzam fakt. Mi nie zależy czy ktoś kupi czy sprzeda te akcje. I tak wiem, że będzie słona dywidenda i to pociągnie kurs do góry. Nie podobały mi się twoje zaśmiecające komentarze, więc cię wyjaśniłem. Zobacz, że już się nauczyłeś i nie wrzucasz info o końcu koncesji - sukces jest.
Dnia 2025-02-11 o godz. 18:08 grinnek napisał(a): > Ale ja nie naganiam tylko stwierdzam fakt. Mi nie zależy czy ktoś kupi czy sprzeda te akcje. I tak wiem, że będzie słona dywidenda i to pociągnie kurs do góry. Nie podobały mi się twoje zaśmiecające komentarze, więc cię wyjaśniłem. Zobacz, że już się nauczyłeś i nie wrzucasz info o końcu koncesji - sukces jest.
naprawdę wierzysz w to co tu wypisujesz? gdzie źródło twojej "wiedzy" o "słonej dywidendzie", oczywiście też nie napiszesz, żadnego linku nie podasz, do tego "mnie wyjaśniasz", przy okazji, mierzysz mnie własną miarką, i pewnie dlatego wychodzi ci tak marnie, aż tak przeszkadzały ci wpisy o końcu koncesji? zdradziłeś się jak dziecko, oczywiście znowu zapytam, po co bierzesz się za naganianie na forum dla drobnych, gdzie to nie ma najmniejszego sensu?
Skąd źródło o słonej dywidendzie. Wyciągam wnioski z przeszłości, do tej pory słono płaciło, a w tym roku mają największe zyski i muszą zacząć spłacać kasę z zysków zatrzymanych. Stąd info o dywidendzie.
Ja nie naganiam, tylko stwierdzam fakty, a pisze to, bo mam na to ochotę. A ty 9 rano wystartowałeś naganiaczu na etacie. Ha tfu takim ludziom
Dnia 2025-02-12 o godz. 09:55 grinnek napisał(a): > Skąd źródło o słonej dywidendzie. Wyciągam wnioski z przeszłości, do tej pory słono płaciło, a w tym roku mają największe zyski i muszą zacząć spłacać kasę z zysków zatrzymanych. Stąd info o dywidendzie. > > Ja nie naganiam, tylko stwierdzam fakty, a pisze to, bo mam na to ochotę. A ty 9 rano wystartowałeś naganiaczu na etacie. Ha tfu takim ludziom
"własne wnioski" bez konkretnych liczbo z weryfikowalnych źródeł, ma ktoś to potraktować poważnie? przy okazji, naprawdę wszędzie widzisz siebie i to co tu robisz? znowu zapytam, co ci daje nieudolne naganianie na forum dla drobnych, gdzie to nie ma najmniejszego sensu? jakoś dzisiaj nie widać "odjeżdżającego kursu, jak raczyłeś wciskać wczoraj, do tego stworzyłeś wątek tylko w celu szukania zaczepki, to takie dziecinne, jak ty sam
He he he. Zobaczymy po 17 jaki będzie kurs. Na razie jest ponad 3% wyzej od momentu kiedy zacząłem z tobą dyskusje. A ty czekaj dalej, na niższe ceny. Może będą po odcięciu dywidendy na poziomie 1zl
Dnia 2025-02-12 o godz. 11:20 grinnek napisał(a): > He he he. Zobaczymy po 17 jaki będzie kurs. Na razie jest ponad 3% wyzej od momentu kiedy zacząłem z tobą dyskusje. A ty czekaj dalej, na niższe ceny. Może będą po odcięciu dywidendy na poziomie 1zl
wczoraj pisałeś o "czterech procentach", może poczytaj sobie tabelę, tę u dołu strony: "Zmiany cen na tle rynku", na co czekam nie masz zielonego pojęcia i tak zostanie, znowu pytam, po co naganiasz na forum dla drobnych, gdzie to nie ma sensu i po co tworzysz wątek tylko w celu zaczepek? w nagrodę link do informacji o końcu koncesji: https://www.bankier.pl/wiadomosc/Co-z-autostrada-A4-w-zarzadzie-Stalexportu-Resort-zdradza-plany-8748601.html i ten o wydatkach ponad 2 złote na akcję: https://www.bankier.pl/wiadomosc/Stalexport-Autostrady-chce-wydac-na-inwestycje-w-A4-blisko-540-mln-zl-do-marca-2027-r-8884803.html