• Takie pytanie Autor: ~Luk [94.254.132.*]
    Która zorganizowana część przedsiębiorstwa spółki chcą sprzedać ? Przecież ta spółka w 2023 zatrudniała 4 osoby i swoje biznesy prowadzi na platformach internetowych. Jaki ona posiada majątek ? I co zostanie w spółce po sprzedaży jej zorganizowanej części i jaką będzie wtedy wartość akcji ? Ktoś zna odpowiedź na te pytania. Inwestycją w tą spółkę to moja największa giełdowa porażka więc zamierzam bacznie śledzić jej poczynania aby ewentualnie móc się sądzić. Stratę mam kolosalną ze średnią ponad 70 gr a taki kurs tutaj jest już nieosiągalny biorąc pod uwagę sprzedaż części spółki.
  • Re: Takie pytanie Autor: ~EmeryT [89.66.75.*]
    Znowu się bardzo angażujesz ???? Po Co ????? Ty kiedyś chyba doradzałeś na Metawersum ( PGM SA ) , to dobrze wróży ~!!!!
  • Re: Takie pytanie Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    I co nikt nawet nie próbuje odpowiedzieć ? Niewygodne pytania ? No a ci co tak piszą o tych mitycznych wzrostach maja jakieś sensowne odpowiedzi ?
    Jestem na giełdzie od roku i pierwsze słyszę o jakimis metaversum. Dużo tu utopiłem i dlatego tu jestem. A Ty zamiast odpowiedzieć na moje pytania rzucasz jakiś denny komentarz ?
  • Re: Takie pytanie Autor: ~Czesio [31.0.62.*]
    Widzisz. Na giełdzie wpierw się czyta a potem inwestuje
  • Re: Takie pytanie Autor: ~EmeryT [89.66.75.*]
    Fachowiec z rocznym stażem podpowiada że spółka jest " zła " ???? Gratuluję, wtopiłeś pieniądze i teraz zemsta !!!! To po co kupowałeś ten badziew ??? To Jest NC ........
  • Re: Takie pytanie Autor: ~młokos [77.246.108.*]
    Kurs sporej korekcie więc nasuwa się pytanie czy to już będzie odreagowanie?
    Piszecie jakieś farmazony nie na temat a zadałem kilka pytań i oczekuję merytorycznej odpowiedzi ale jak widać jesteście zwykli spekulanci i nic nie wiecie
  • Re: Takie pytanie Autor: ~klawisz [5.184.235.*]
    Łuk-ze zrozumieniem czytaj, to przestaniesz biadolić-sam spekulant jesteś w sercu i kieszeni-za wcześnie na łąkę wyszedłeś, boś myślał, ze to już ten wysyp, co do Młokosa-spoko-dzisiaj sami sobie korektę robiliśmy, żeby coś wyrwać-tu i tam uciekli z akcji, bo jak łuk nie czytają ze zrozumieniem, albo wogóle nie czytają bo wolą TV a tam nic o e-shopping nie gadajom, choć PaP pisze dużo o Al więc można by tak 2+2 dodać, Młokos wiara się boi, że jutro podskoczy a oni wypadną z pociągu-dlatego kurs wrócił na wczorajsze a za dnia se pląsał. Gdyby łuk dobry spekulant był to by dawno swój hak 0,7 wypchnął dzisiaj na górce 0,55-0,59 a adkupił za 0,502 i papieru miałby więcej i lepszą średnią w głowie hehe np.0,62 i dalej by niuchał okazję
[x]
MEDTECH 0,00% 0,27 2025-09-25 15:25:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.