• Polacy masowo rzucili się na testy combo Autor: ~Cierpliwy [79.185.159.*]
    Link: https://portal.abczdrowie.pl/wzrost-sprzedazy-o-335-proc-choruja-cale-rodziny/7123730256780064a
  • Re: Polacy masowo rzucili się na testy combo Autor: ~Cierpliwy [79.185.159.*]
    wzrost sprzedaży o 335 %!
  • Re: Polacy masowo rzucili się na testy combo Autor: ~Biomaxima [5.102.67.*]
    I tak r/r
  • Re: Polacy masowo rzucili się na testy combo Autor: ~africanus [95.160.227.*]
    BMX nie sprzedaje do aptek dla użytku domowego. Testy w aptekach na dzień dzisiejszy to koszt kilku PLN za sztukę. Firma sprzedaje do laboratoriów i jedynie w związku z tym na badzie wzrostu zachorowań być może w POZ i innych placówkach zwiększona też jest liczba wykonywanych testów.
    Oczywiście zależy mi jak Tobie kolego wzroście przychodów firmy a co za tym idzie wzroście kursu ale jeśli już naganiać to z głową -)
  • Re: Polacy masowo rzucili się na testy combo Autor: ~Baca [46.112.102.*]
    Jeden z nielicznych którzy tu piszą z głową jak onegdaj legendarny Rozsądny, problem w tym że zarząd prawie wszystko ukryje w kosztach osobowych a akcjonariusze znów zobaczą 20 groni dywidendy w najlepszym wypadku. Walor nie ma siły kroczyć na północ bo zostanie zadeptany powyżej 18 przez hakowiczow więc sternik ostrożnie robi dystrybucje i bez eSPi widzimy się ponownie w okolicy 12,xxx. zwłaszcza przy słabym raporcie
  • Re: Polacy masowo rzucili się na testy combo Autor: ~africanus [95.160.227.*]
    Jeżeli kurs dojdzie do 18-20 bez ESPI, dobrego raportu potwierdzającego zwiększenie przychodów, zagospodarowania mocy produkcyjnych i itp. a tylko w wyniku sztucznej spekulacyjnej podbitki to jak najbardziej kurs będzie zasypany przez inwestorów wiszących na tzw. hakach. Jeżeli jednak pojawiać się będą kolejne informacje o nowych znaczących umowach, kolejne raporty będą potwierdzać zwiększenie przychodów to w tym momencie pojawią się nowe rekomendacje podwyższające cenę docelową i raczej część "hakowiczów" nie będzie pozbywać się akcji przez co nie będzie zasypywany popyt. Sam wiszę na haku i to niemałym co mnie bardzo irytuje ale widzę coraz jaśniejsze światełko w tunelu.
    Z drugiej strony nikt nie wiem ile jest akcji w rękach hakowiczów, ile ma spekuła, ile więksi inwestorzy.
    W mojej ocenie jak pojawią się dobre informacje to i zmieni się sentyment.

Generalnie obserwując zachowanie kursu w ostatnich latach, rozwój firmy, kłopoty w pewnym okresie, zdawkowe wypowiedzi kilku akcjonariuszy to wygląda na to, że gro akcji jest poupychane na "słupy" i służą po części do manipulowania kursem, na bazie pewnych informacji insajderskich. Jednakże w dłuższej perspektywie to przewiduję, że będzie tu duży wzrost kursu albo pod przejęcie albo ze względu na rozwój. Tu nie chodzi o jakieś ukrywanie mniejszych czy większych kosztów osobowych, gdyż nie za bardzo chce mi się wierzyć, że akcjonariuszom chodzi o takie drobne kwoty. Być może dzisiaj jest to sposób na jakiś zarobek ale gra jest o dużo większe stawki. Nie na to chyba umawiał się Pan Mikosz z Łukaszem -)

• Re: Polacy masowo rzucili się na testy combo Autor: ~Bingo [80.216.145.*]
    Niestety, ale tutaj od kliku lat jest ta sama sytuacja. Teraz po kropelce na dół i to bez znaczenia czy spółka będzie stopniowo zwiększała moce, zyski itp.Na tej spółce już się nie da inwestować tutaj już się tylko gra, a szkoda bo miałem prezesa za poważnego człowieka. Także chłopaki przykro mi to pisać bo razem tutaj trochę siedzieliśmy, ale tak jak pisałem, po kropelce na sam dół.
  • Re: Polacy masowo rzucili się na testy combo Autor: ~Biomaxima [46.113.4.*]
    Baca, rozsądny to pisał, aby Ci opchnąć na górce
  • Re: Polacy masowo rzucili się na testy combo Autor: ~Baca [46.112.114.*]
    Jak chłopcy nie popracują mocniej nad połamaniem 16,xxx to niestety kolejne nieudane wybicie za nami i znów kiszonka między 11,xxx-12,xxx o ile nie będzie Espi
[x]
BIOMAXIMA -2,18% 10,76 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.