Kupiłem kontrolnie 50 tys. akcji.
Zobaczymy pod koniec roku co z tego będzie.
Sprzedaż w 4Q24 wzrosła o prawie 50% k/k. Fundamentalnie spółka wygląda bardzo dobrze.
misiu, a co ty tu robisz? tak z nudów pisujesz sobie? czy jednak inwestujesz w tę spółkę lekko zdenerwowany, że nie udaje sie kupić dołków :))) A jednak większe pakiety na K co rusz się pojawiają
Mówiłem już nieraz, że mam 10k tego papiera kupione dość drogo. Czekam i obserwuję co się dzieje, żeby pozbyć się tej perełki przy pierwszej lepszej okazji.
aaa, to nie przeczytałem, bo jestem tu okazjonalnie, kupiłem nisko, i liczę na zryw pokoleniowy. życzę ci odrobienia innym zarobku warto pożartować, skoro raport finansowy nie pokazuje przełomu, a Jerremy okazał się słupem Patrz mamy juz 3,8, wg. mnie wkrótce złamiemy 4 zł
tu marazm trwa znacznie dłużej, tym bardziej jest szansa na to, że coś się wydarzy. To może być ratunek dla wielu. Generalnie - ludzie kończą tu przygodę z giełdą, marazm powoduje, że usycha im mózg, pada libido, mężczyzn opuszczają damy, dobre wina pozostaje fioletowy denaturat ...- niestety, tak ta spółka wpływa na ynwestorów
Chyba nie jest tak źle skoro sprzedaż w 4Q24 wzrosła do 77,7 mln a WK na akcje to obecnie 6,88 zł. Uważam, że warto poczekać na wyniki finansowe kolejnych kwartałów.
Sprzedaż może być dobra bo do polowy roku maja Malezje i walczą żeby to przedłużyć do końca roku.
Dla mnie gra toczy się o refundację na analog gdzie będą wyższe marze.
Przed nami hossa pokoleniowa i to najgorszy moment na sprzedaż akcji.
Uważa, że Bioton będzie liderem wzrostów w tym roku a może nawet kilku kolejnych latach.
Dlatego swoje akcje ustawiłem bespiecznie w arkuszu przy cenie 101 zł.