• Coś budujemy? Autor: ~Mozg [31.61.253.*]
    Na Instagramie Sywlii Gołębiewskiej pojawiał się relacja z firmą trasco investment, która wykonuje m. In. Obiekty produkcyjne, centra logistyczne itp. Czyżby coś dużego powstawało pod Highlander Enterprise?
  • Re: Coś budujemy? Autor: ~Jazi [5.173.225.*]
    Jeśli to okaże się prawda to wspomnijcie moje słowa o tym że EMISJI NIE BEDZIE bo kapitału na rozwój nie brakuje. Jedyne czego może zabraknąć to akcji w wolnym obrocie.
    Ps. Pani Sylwia prowadzi bardzo bogate życie towarzyskie i obraca się w gronie ludzi biznesu. Możemy to związek z Hilandwr a może to tylko przypadek. Czas pokaże
  • Re: Coś budujemy? Autor: ~Stary [80.51.120.*]
    No właśnie ma nie być i tu mam pytanie. Zielony jestem w takich sprawach szczerze mówiąc. Po co wchodzić na giełdę/kupować spółkę, skoro się nie robi emisji to co się zyskuję na tym?
  • Re: Coś budujemy? Autor: ~NieślubnySynBuffett [83.168.79.*]
    Za bezcen dostajesz tarczę podatkową (strata za ubiegły rok) i to wielomilionową, czy patenty. Po to :)
  • Re: Coś budujemy? Autor: ~Staszek [37.31.18.*]
    Jezeli pieniadze juz sa to trzeba je pomnazac. Rosnie wartosc spolki, wzrasta cena akcji. Juz teraz nowi wlasciciele maja kilkunastokrotna przebitke w stosunku do swojej ceny zakupu ( podobno 13 gr, o ile to prawda). Mam jedynie nadzieje, ze naprawde chca zrobi cos fajnego z ta spolka. Maja kase, wiedze o produkcie, znaja rynek, maja kontakty. Jest wszystko, zeby zrobic cos fajnego. Ja im kibicuje.
  • Re: Coś budujemy? Autor: ~no_trasco [89.79.131.*]
    jeśli Sylwia spotyka się z firmą trasco investment, to czas uciekać

trochę czasu minęło, ale ta firma nie była synonimem solidności
  • Re: Coś budujemy? Autor: ~NieślubnySynBuffett [83.168.79.*]
    Dzisiaj Pani Sylwia z kolei jest na ranczu na spotkaniu z bykami. Pytanie, czy to podprogowy przekaz dla spragnionego akcjonariatu? Być może, ale raczej nie☺
  • Re: Coś budujemy? Autor: ~pojfyk [46.205.203.*]
    ale na początku marca 1-2 są targi kosmetyczne. Warszawa Hala Expo. może highlander będzie się prezentować z produktami ??? ?
    powinno to być świetne miejsce do prezentacji firmy.

kto pójdzie na targi i się dowie ? ;p
  • Re: Coś budujemy? Autor: ~Mozg [31.61.245.*]
    Coraz bardziej myślę, że tamta relacja miała wiele wspólnego z Highlander Enterprise. Zgodnie z nowym ESPI wybudowane zostanie centrum badawczo rozwojowe dla spółki.
[x]
HILANDER 1,08% 1,41 2026-05-29 13:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.