Na Instagramie Sywlii Gołębiewskiej pojawiał się relacja z firmą trasco investment, która wykonuje m. In. Obiekty produkcyjne, centra logistyczne itp. Czyżby coś dużego powstawało pod Highlander Enterprise?
Jeśli to okaże się prawda to wspomnijcie moje słowa o tym że EMISJI NIE BEDZIE bo kapitału na rozwój nie brakuje. Jedyne czego może zabraknąć to akcji w wolnym obrocie.
Ps. Pani Sylwia prowadzi bardzo bogate życie towarzyskie i obraca się w gronie ludzi biznesu. Możemy to związek z Hilandwr a może to tylko przypadek. Czas pokaże
No właśnie ma nie być i tu mam pytanie. Zielony jestem w takich sprawach szczerze mówiąc. Po co wchodzić na giełdę/kupować spółkę, skoro się nie robi emisji to co się zyskuję na tym?
Jezeli pieniadze juz sa to trzeba je pomnazac. Rosnie wartosc spolki, wzrasta cena akcji. Juz teraz nowi wlasciciele maja kilkunastokrotna przebitke w stosunku do swojej ceny zakupu ( podobno 13 gr, o ile to prawda). Mam jedynie nadzieje, ze naprawde chca zrobi cos fajnego z ta spolka. Maja kase, wiedze o produkcie, znaja rynek, maja kontakty. Jest wszystko, zeby zrobic cos fajnego. Ja im kibicuje.
Dzisiaj Pani Sylwia z kolei jest na ranczu na spotkaniu z bykami. Pytanie, czy to podprogowy przekaz dla spragnionego akcjonariatu? Być może, ale raczej nie☺
ale na początku marca 1-2 są targi kosmetyczne. Warszawa Hala Expo. może highlander będzie się prezentować z produktami ??? ? powinno to być świetne miejsce do prezentacji firmy.
Coraz bardziej myślę, że tamta relacja miała wiele wspólnego z Highlander Enterprise. Zgodnie z nowym ESPI wybudowane zostanie centrum badawczo rozwojowe dla spółki.