• Brak wiary w spółkę Autor: ~VEGE [188.146.32.*]
    Trochę nie rozumiem skąd taki brak wiary w JDM. Demo wyglądało spoko, było najważniejsze czyli fun z jazdy. Do tego na UE5 ta gra wygląda dużo lepiej niż na wcześniejszych trailerach. Hype jest spory, youtuberzy związani ze ścigałkami na pewno go zwiększą. Jest wzięcie na takie gry - przykład CarX street czy Tokyo Xtreme

Co może pójść nie tak? Jedyne co mi przychodzi do głowy to ilość błędów na premierę…

Co myślicie?
  • Re: Brak wiary w spółkę Autor: ~hossa [89.64.37.*]
    mysle ze nawet lepiej ze rynek nie wierzy w jdm bo ze tu jest bardzo duzy potencjal to doswiadczeni inwestorzy wiedza, brak wzrostow mozna tlumaczyc tym ze GF nie odniosl jeszcze zadnego sukcesu , bledy moga byc na premierze ale to nie zmoenia faktu ze ta gra sie sprzeda dobrze czyli 300-400 tys w rok , bardzo dobrze czyli zakres 400-600 i ponad to czyli mega cala whislista i to wszytko bez konsol i multiplayera , co do ocen to zobacz to https://steamdb.info/app/1114150/charts/ a i tak sprzedali okolo 400 tys w 5 msc , takie okazje jak tu to ciekzo znalesc na GPW.
  • Re: Brak wiary w spółkę Autor: aczuk [178.215.207.*]
    Myślę, że na giełdzie zarabiają cierpliwi.

GIF to teraz jest beczka prochu. Każdy się spodziewa, tylko nikt nie wie kiedy eksploduje kurs.
  • Re: Brak wiary w spółkę Autor: ~Darek [109.243.128.*]
    Kurs jest sztucznie trzymany za mordę.taka manipulacja ma znamiona przestępstwa. Przerzucanie akcji z jednego worka do wora w celu zmanipulowania innych uczestników rynku jest nie legalna. Należy to zglosic do odpowiednich organów.
  • Re: Brak wiary w spółkę Autor: ~hossa [89.64.37.*]
    masz okazje tanio dokupic, a sprzedaja ci co kupili po 7-8 zl plus ubrani 10-15 zl mialo rosnac a nie rrosnie, bedzie jak tu ktos napisal wystrzeli w najmniej oczekiwanym momencie ,nie sadze ze do premiery to utrzymaja
  • Re: Brak wiary w spółkę Autor: ~Ika [95.175.20.*]
    Też tak myślę, że nie należy się teraz nastawiać na jakiś spektakularny wynik.
    -Ktoś kontroluje kurs.
    Trzeba uzbroić się w cierpliwość i poczekać.
    Prędzej czy później będzie eksplozja w górę
  • Re: Brak wiary w spółkę Autor: prezestak [89.64.3.*]
    Trzymali na 7 trzymają na 9 przynajmniej kolarzy zniechęcą
    Nic mnie to nie obchodzi. Nie można sztucznie trzymac kursu. Zgłaszam to do KNFu niech sprawdza czy jest to prawdziwa podaż czy udawana i przerzucają z ręki do ręki.
  • Re: Brak wiary w spółkę Autor: ~Olo [31.61.249.*]
    Wszystko u Ciebie Ok z głową?
    Nie będzie fundusz hedgingowy pluł nam w twarz i spółki nam gonił. Polski my kapitał , polscy inwestorzy
    Bankierowa elita traderska.
    Tak nam dopomusz Steam.
  • Re: Brak wiary w spółkę Autor: ~Niekumaty [89.78.119.*]
    Ja akurat wierzę i jak tylko coś dobrze sprzedam, to dokupuję GF :)
  • Re: Brak wiary w spółkę Autor: ~Zibi [37.109.33.*]
    Zgadzam się co do ryzyka błędów. Wymagania sprzętowe również świadczą o słabej optymalizacji, ludzie narzekają że gra w ogóle się nie uruchamia albo jest słaba grafika mimo że inne gry, dobrze zoptymalizowane śmigają. Mają jeszcze trochę czasu na poprawę błędów i optymalizację. Poza tym przerzucenie tego na UE odbieram jako akt desperacja. Zrobiono to w ekspresowym tempie. UE nie jest najlepszy do takich gier. Mogą tego być konsekwencje.
  • Re: Brak wiary w spółkę Autor: ~Orzel74 [194.15.120.*]
    A nie pomyśleliście że tutaj może być casus Drago/GSS patrz wzrost po udanej premierze. Natomiast jak ma być udana premiera to słaba jakość i positiv w okolicach 70% kursu nie podniesie a wręcz go zdołuje. Dlaczego jest stagnacja na kursie, ponieważ są obawy inwestorów z uwagi na brak historii udanych premier, brak euforii w pozycjonowaniu WL, niski procent positiv scorpio oraz brak parasola ochronnego w postaci historii jakichkolwiek dywidend.
  • Re: Brak wiary w spółkę Autor: ~AmatorGPW [188.33.249.*]
    Tutaj nie ma żadnego casusu. Nie ma popytu, popyt jest w moim przekonaniu podejrzany, ale są instytucje nadzoru które takie wątpliwości potrafią rozpatrzyć. Ja inwestuję, mam nadzieję cieszyć się zyskiem ze sprzedaży akcji. Zysk firmy mnie nie interesuje. Giełda do spekulacja, domniemań, że kiedyś ktoś będzie chciał te akcje ode mnie za 15 czy 20zł.
  • Re: Brak wiary w spółkę Autor: ~Pre [89.64.3.*]
    Niech leży nawet rok, będzie sprzedaż będą zyski będzie multi player i konsole, narazie miło się patrzy jak odcięło kolarzy i wyją
    W którym miejscu na wykresie odcięlo kolarzy ? Chyba ci się spółki pomyliły.
[x]
GAMFACTOR 0,53% 7,52 2025-10-10 16:49:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.