o czym wy mówicie
okolo 40 sploszonych leszczy ktorzy juz nie wyrabiaja powystawiali swoje akcyjki po 0,31 okolo 350k akcji bo mysla ze uda im sie sprzedac :D:D:D bo 3 graczy wystawilo chec kupna za 0,31 okolo 350k akcji a tuz przed fixingiem cofna i bedzie panikika beda wywalac te leszcze za 0,26 :D:D:D:D
niestety nie ale przeczucie cos mi podpowiada, jesli bedzie tak jak przypuszczam, to juz wkrotce, przyszly tydzien sprawdzi moje przypuszczenia, chyba ze nowy zarzad bedzie kombinowal z syndykiem jak tu ugrac swoje przyslowiowe 5gr. i akcjonariuszy puscic z torbami
naiwni sa owszem wsrod nas ale ci bez akcji, niech sie przygladaja i nie marudza, a juz niech nie zasmiecaja forum, przynjamniej tego, ktorego jestem autorem, ten tydzien powinien przyniesc cos konktretnego
tak tak najlepiej jak na forum będzie tylko gromadka gamoni topiących kase i zachwalających upadłą spółkę. reszta niech się nie wypowiada bo tylko psuje szyk.
to nie pisz bzdur) zmienić moż e tylko sąd a syndyk tylko się wypowiedział , ż e i tak nie ma szans . skoro mówi to wie wkońcu kieruje tą spółką tyle dobrego , ż e wywalił gamoni i trzyma produkcję ale to może okazać się za mało
ze szklanek nie wyżyją
BEZ urazy ale nie jestes najdelikatniej rzecz ujmujac w temacie, wszystko idzie zgodnie z planem, przynajmniej moim, wyobrazam sobie cene 1zl juz wkrotce, choc wiem ze narazam sie co poniektorym ale to nie moje zmartwienie