• Ciekawy post z innego wątku. Warto zacytować. Autor: ~jsw [193.200.123.*]
    Co myślicie?

Autor: ~Watson [109.233.92.*] 2025-02-10 11:22
    Opublikowano przy kursie:  50,60 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Wszystko zgodnie z planem, czyli kurs akcji spada
    Patrz Watsonie jak pięknie odbiliśmy od SMA200.
    Do tego dochodzi nam formacja krzyża śmierci +
    - przegłosowanie dodatkowej forsy dla polimexu już w najbliższy piątek 13-stego
    - opóźnienie oddania Czechnicy o czym Cię ostrzegałem (obecna data to kwiecieć br) - oj na pewno nie, to już dzisiaj mogę Ci szepnąć.

Będzie leciało mocno w dół - na początek test ostatnich dołków: 42-44 PLNy.
  • Re: Ciekawy post z innego wątku. Warto zacytować. Autor: ~jsw [193.200.123.*]
    Dodatkowo chyba pojawiła się ukryta sprzedaż na 51 zł, a mnie się wydaje że była już od jakiegoś czasu na różnych poziomach.
  • Re: Ciekawy post z innego wątku. Warto zacytować. Autor: ~Oszukany [31.60.246.*]
    Też to zauważyłem od dawna jakiś Fund tutaj sypie, musiał zrozumieć że tutaj w dłuższym terminie przy takim zarządzie się nie da zarobić.
  • Re: Ciekawy post z innego wątku. Warto zacytować. Autor: ~Edek_z_krainy_kredek [31.61.190.*]
    masz rację, zrobił tak Goldman, tylko zamiast sprzedawać kupił :)
  • Re: Ciekawy post z innego wątku. Warto zacytować. Autor: ~xd [31.6.157.*]
    Dnia 2025-02-11 o godz. 00:03 ~Edek_z_krainy_kredek napisał(a):
    > masz rację, zrobił tak Goldman, tylko zamiast sprzedawać kupił :)

tutaj nie kupują ale sprzedają i to ile się daje wpychają leszczom, widać ewidentnie brak gospodarza i strategii w tym gniocie a wydawało się że w tej branży tzn. energetyce powinno być dobrze ale dobrze jest chyba zarzadowi bo trzepia kasę na intratnych posadach a akcjonariuszom nie wypłacają nawet skromnej dywidendy. Typowa złodziejska społka jakich na giełdzie bardzo dużo.
[x]
KOGENERA -0,17% 58,60 2025-10-14 16:36:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.