Lepiej nie podbijać oczekiwań. Jeśli będzie wzmianka o podpisaniu pierwszych klientów w USA, to wtedy oczekujemy odpowiedniego PRu i przeskoku notowań na wyższą półkę.
wyniki będą dobre a to najważniejsze bo z tego mają cash na finansowanie zingflow. Raport będzie za 4kw więc nie spodziewam się aby coś pisali o klientach pod zingflow. Raczej w raporcie za 1kw 2025 można się czegoś spodziewać odnośnie tego jak im idzie :) powolutku cierpliwosci jak sie poukładają i pójdą do tych klientów co mają lokalnie z siedzibami zagranicą i tam im się uda przebić mając trackrecord współpracy (tak powinni moim zdaniem uderzać) to po zdobyciu trakcrecord na zingflow łatwiej im będzie o zupełnie nowych do tej pory nie pokrytych....
w Q4 to chyba nie ma się czego spodziewac ekstra nawet w Q1 2025 pewnie też. Cały projekt Zingflow to melodia przyszłości a jakiej? no to może coś zarzad się odniesie na konferencji
Nie mają czasu żeby się ociągać. Moda na ai minie tak samo konkurencja nie będzie próżnować . Muszą szybko działać i tyle w temacie. Mnie dobija ta cisza ze strony spółki. W sumie obserwuje ją od kilku dobrych paru lat i zawsze mnie to jakoś od niej odpychało żeby wejść grubszym kapitałem. Goście nie potrafią się dobrze sprzedać i bić przysłowiowej piany.
trochę racja brakuje tu kapitału na który być moze bo tego jeszcze nie wiemy zasługuje rozwiązanie ZF. Dwa wywiady a w zasadzie to wypowiedzi w których zarząd mówi to fajna sprawa ale też mówi tak żeby nic nie powiedzieć. Trochę brakuje całej tej otoczki odkrycia spółki a tego się nie da zrobić w taki sposób.
wynik słaby raport nic ale to nic nie mówi niestety. Produkt gotowy sprzedaży zero ZF. Koszty ZF wrzucone w wyniki okresu bieżącego. Myślę że czas na ogarnięcie się
co ty gadasz mistrzu, wynik na przychodach prawie 10% up, a wiadomo że się nastawiają na zingflow, rentowność po wykluczeniu zingflow jest meeega, a przecież to będzie procentować, 5 baniek gotówki i zadłuzenie w normie czego chcieć więcej? idź straszyć gdzie indziej moze tam znajdziesz baranów :)