Jakoe fundamenty? Ta społka "produkująca" gry dalej ma w opisie, że jednym z jej fundamentów jest sprzedaż gier na Steam, gdzie ze Steam zostali wyrzuceni lata temu za fałszowanie recenzji. Co do zapowiadania gier, to owszem, zapowiadać lubia, niestety jeszcze nie zrobil żadnej gry od wejscia na giełdę 5 lat temu. Powtarzam, nie zrobili zadnej gry z konspektu i żadnej zapowiedzianej pozniej. Przesledz jeszcze raz wątek z linku z mojego komentarza wyzej, bo chyba tego nie zrobileś. Widze też, że już czas na cykliczne udawanie nowego inwestora chcacego zai westowac w "perłe" SimFabric. Ile razy bedziecie probowac tego samego?
Nie no. Jestem tu całkowicie z przypadku. Ale dzięki Piotrze za podesłany link. Przeczytałem go i zaraz zacznę większą weryfikację tego co napisałeś. Nie mniej jednak jak już widzę. To większość się zgadza. Wygląda na to, że ta spółka to faktycznie wałek. Dziękuję Piotrze
A co sądzisz o Gaming Factory ? Tam widze że jest podobny mechanizm. Mega konspekt a w rzeczywistości wydali parę paździerzy. Tam niestety wisze na haku. Czy mogłbyś przygladnać się tamtej spółce? Bo też coś czuję że to wał
Ten jak zwykle z gotową odpowiedzią chwilę po każdym wpisie, jak tylko od kogoś się pojawi i tak od lat. Zadziwiające, że Spółka to toleruje z takim zrozumieniem.