To jeden z największych trolli naganiaczy na forum Bankiera. Wejdźcie na RNK. Tam nagania od 15 zł., a kurs 5,80. Potopił tam sporo ludzi, i tu będzie podobnie.
Dnia 2025-03-25 o godz. 00:24 com_trader napisał(a): > Dnia 2025-02-11 o godz. 11:41 ~01 napisał(a): > > Ja pamiętam jak pisał bodajże od 1,5 i poszło na 8 a Alta chyba bardziej zdołowana > > > I dobrze pamiętasz. > > > com
Dokładnie w okolicach 1,50 - 1,80 zł zainteresowałem się Rank Progressem. Altę zresztą też już jakieś 2 - 3 lata temu miałem kupioną po 1,20 zł, ale po wzroście do ponad 3 zł przepłynąłem na Rank Progress, który wtedy kosztował ok. 1,40 - 1,50 zł...
Człowieku te akcje są najtańsze od 17 lat. To jest niby biznes deweloperski, który nie bez przyczyny przyniósł 90% stratę inwestorom w latach gdy najgorsze spółki tego typu wzrosły kilkadziesiąt %, a najlepsze kilkaset %. Takie rzeczy nie dzieją się bez przyczyny.
Fajnie sobie plotkujecie, ale prawda jest tak na tej spółce trzeba kupić, jak będzie w okolicach 1,30-1,50zł i wywali jak dotrze od ceny 2,50zł i ponownie czekać na spadek do określonej ceny To ze warto księgowa jest ogromna względem ceny ok ale poza tym w tej firmie nic się nie dzieje maja trochę ziemni i ja sprzedają, aby płacić pensie
Moim zdaniem tu nie będzie ceny wyższej niż w porywach chwilowo ponad 3 zł
Dnia 2025-09-12 o godz. 11:23 kri23 napisał(a): > Fajnie sobie plotkujecie, ale prawda jest tak na tej spółce trzeba kupić, jak będzie w okolicach 1,30-1,50zł i wywali jak dotrze od ceny 2,50zł i ponownie czekać na spadek do określonej ceny > To ze warto księgowa jest ogromna względem ceny ok ale poza tym w tej firmie nic się nie dzieje maja trochę ziemni i ja sprzedają, aby płacić pensie > > Moim zdaniem tu nie będzie ceny wyższej niż w porywach chwilowo ponad 3 zł
To sobie kupuj... szczególnie przyzwoite ilości w okolicach 1,30 - 1,50 zł... powodzenia życzę ! :-) Notowania Alty to teatr... i moim zdaniem każdy zakup poniżej 2 zł, a nawet 2,20 zł to średnioterminowo spora okazja.