Dnia 2025-02-10 o godz. 13:26 ~src napisał(a): > Hahahaha > > Tak nagle po wielu miesiącach ubierania? A pod co ma drożeć wcale nie tani papier?
Dokładnie pod to samo co rok temu. Też było wiele miesięcy "ubierania", które okazało się zbieraniem. Dołek był na 0,311, tuż przed wystrzałem zamknięcie na 0,334 zł i potem w 3 sesje pionowa dzida ze szczytem na 84 gr 13 lutego 2024 r. Dziś najwyższe obroty od blisko roku, a do 13 lutego zostały akurat 3 sesje. Przypadek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rok temu komuś przeszkadzały te rzeczy o które pytasz??? 150% do góry w 3 sesje... Zarobek na spekulacji, a nie fundamentach, to też zarobek:))) I nie pisz bzdur, że nic się nie dzieje, bo kupili akcje Movie Games VR i co by nie mówić, tam już zaczęło się kręcenie karuzelą, bo chyba nie sądzisz, że leszcze aż tak od razu się rzucili na kota w worku??? Nie czekam na wyniki, ani stan gotówki, czekam na karuzelę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bilet już kupiony... Ty możesz stać z boku i stękać jak zawsze, to jest na szczęście za darmo...
Hahaha no nie przeszkadzały tylko był ciągły zjazd i sypanko aż nie było komu brać to zrobili podbicie i znów sruuu
Jak inwestujesz licząc na takie wystrzały pod sypanie to gratki za podejście
Leszcz zawsze mile widziany
Jeśli wychodzę na tym grubo na plus, to w czym problem??? Cała giełda sprowadza się do "kupić taniej, drożej sprzedać", ta spółka nie jest wyjątkiem. Ostatni dodruk był tu lata temu i to po 70 gr, więc też nie bardzo rozumiem co masz na myśli pisząc o sypaniu i ubieraniu??? Kto niby na tym zarabia??? Zarzut byłby zasadny, gdyby drukowali po 10 gr i walili w rynek po 30, a tak na wystrzałach zarabiają co najwyżej ci, co zebrali na dołku, a moim zdaniem dołek już był i właśnie zaczyna się dziać:))) Dziś najwyższe obroty od ponad 11 miesięcy...
Pytanie o przychody akurat wyjątkowo nietrafione, bo te w ostatnim kwartale były najwyższe od Q2 2018 roku (!). Tak, Cannabio i ich kosmetyki robią robotę i może jeszcze za wcześnie mówić o drugim 4MASS, ale i ślepy by dostrzegł, że temat zażarł i jest potencjał na dalszy rozwój. Społki na NC o dobrych wynikach, przychodach i stanie gotówki to ja jestem w stanie policzyć na palcach, nie zdejmując skarpetek. Nie tego szukam na NewConnect. Jest ryzyko jest zabawa, a im większe ryzyko, tym większe potencjalne zyski lub straty, nie potrzebuję "bezinteresownego" wujka ostrzegającego, że mnie ubiorą - dorosły jestem, biorę odpowiedzialność za swoje decyzje inwestycyjne. src to chyba kiedyś za wysoko wsiadł na tej karuzeli i tak go przewieźli, że wylewa żale do dzisiaj, bo innego wytłumaczenia tych dyżurów na forum nie widzę.
Jest jeden aspekt którego nie bierzesz pod uwagę. Ta spółka nie po to zmienia któryś raz nazwę by realnie prowadzić biznes ( bo 3-4 lata wystarczy by coś zbudować) tylko emitować akcje i zarabiać na podbitkach
To nie zdrowa młoda spółka z pomysłem tylko mało wiarygodna niewiadoma na której ordynarnie zrobili podbitke na 28zl a później była emisja po 70gr :)
Nawet jeśli labo faktycznie zacznie działać w branży na szerszą skalę to konkurencja jest duża i dużo bardziej rozwinięta. Nawet spółka z NC Cosma.
Ależ oczywiście, że wziąłem to pod uwagę. Pytałeś o przychody, a okazało się, że są najwyższe od 6,5 roku, co można z łatwością sprawdzić, więc próbujesz nieudolnie zmienić temat, sugerując, że jedynie pozorują prowadzenie działalności? To z czego te przychody, jak nie z realnie prowadzonego biznesu, czyli Cannabio? Z tymi emisjami to też trafiłeś jak kulą w płot, bo są 4 serie akcji, w tym założycielska. Powołana przez ciebie Cosma już dojechała do serii K (jedenasty dodruk), a emisja z PP była po 18 groszy. Poza tym Cosma to dawny Vabun S.A., czyli perfumeria Majdana, ale to ci nie pasuje do narracji, prawda? Co oni ci tu zrobili, że tak dyzuryjesz? Ubrali po 28 zł?