• Żeby zebrać trzeba brać z prawej! Autor: ~Sieciun [31.61.188.*]
    Nie będzie łatwo kupić akcje
  • Re: Żeby zebrać trzeba brać z prawej! Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Serio?
  • Re: Żeby zebrać trzeba brać z prawej! Autor: ~Posiadacz [217.213.94.*]
    No widać poza tobą ktoś jeszcze chce kupić.
    Po 0.7 tez można kupić a z pakietu 400000 tez jeszcze trochę do oddania
  • Re: Żeby zebrać trzeba brać z prawej! Autor: ~zaskoczony [83.249.125.*]
    Jesteś pewien że ktoś dobierał setki tysięcy akcji po to aby tak szybko oddać? I czy jestes pewny, że ten ktoś pokazuje cały swój pakiet? Cieszmy się że i nam udało się dobrać.
    Przed nami nareście wiele roztrzygnięć odnośnie KPO i warto je wyczekiwać. Może coś ciekawego dostanie nasz Fotovolt.
    Co do podazy to zrozumiałem, że na tych poziomach będzie.
    Zobaczymy po wynikach.Dzisuaj po 0.7 a w piątek po 0.69 ktoś oddał. Ciekawe czy to nie popychacz ciągnie kurs w górę? Mnie wygląda na to ze jest to dobra cena dla kogoś żeby sprzedawać po 0.83.Tylko bez wpisów ze sprzedałem i chce odkupić. Tak chcę, po 0.68 ale nie na siłę. Zobaczymy kto ma rację
    analizując twoją wypowiedź to moim zdaniem jest inaczej i sądzę że to ktoś zrzucił do 70 groszy 5 tysięcy akcji. Ciekawe po co i dlaczego?
    Kiedyś był rozczarowany teraz jesteś ty. powiem tylko tyle że nie wszystkich cieszy zysk 10-15 procent czy nawet 30 na takiej spółce jak ta.
    Raportem rocznym nie musisz teraz straszyć to jest coś czym nalezy się chwalić. Mało spółek w branży jest tak konkurencyjnych i potrafi mieć zysk, a ten zysk widzimi w każdym kwartale.
    Zobaczymy co w raporcie.Ja liczę ze teraz cena podbitka na maxa I będzie taniej.Duze pakiety wystawiane na ponad 4 zl kuszą potencjalnego kupca ale jakoś chętnych na kupno powyzej 0.8 nie widać.
  • Re: Żeby zebrać trzeba brać z prawej! Autor: ~Posiadacz [90.233.198.*]
    Ja jeszcze też muszę uzupełnić magazyny.
    Widać że duzi trzymają akcje, ok ja sprzedałem ponad połowę akcji jak chciałem dobrać inną spółkę. Pewnie ostatni wzrost zahamowałeś ty i ja i paru drobnych. Nie zastanawiałeś się że może wtedy byłoby już po 1 złoty za akcje? Może to i lepiej bo zobaczyłby spółkę szerszy rynek.
    Ja się zastanawiam czy jest możliwe że Fotovolt weźmie w dzierżawę wielohektarowa farmę lub nabędzie taki projekt? Co by wówczas było z kursem?
    Jeśli są tu tacy akcjonariusze z dużą ilością.
    Może dlatego nie sprzedają bo coś się święci nie pomyślałeś o tym? Ciebie czy mnie faktycznie zadowalają małe procenty ale innych? Oni mogą czekać i jak im się poszczęści to wiadomo co będzie. Takie luźne przemyślenia. Ja tam na deweloperkę nie za bardzo liczę.
    Luźne przemyślenia, ale całkiem trafne.
    Deweloperka pewnie też ruszy, ale kokosów z tego raczej nie będzie. Czuję, że większe zyski pojawią się w innej dziedzinie.
    Wasza sprzedaż na pewno pokazała, że jest jeszcze szansa, żeby trzymać kurs w tym przedziale. Widać, że próbują „wycisnąć” kilku między 68 a 75 groszy.
    90 groszy to psychologiczna granica nadal daleko do 1 zł.
    Chciałbym, żeby już dziś kurs przekroczył 1 zł, bo spółka nie zasługuje na to, żeby być wycenianą jak groszówka.
[x]
FOTOVOLT -4,09% 0,61 2025-09-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.