Jesteś pewien że ktoś dobierał setki tysięcy akcji po to aby tak szybko oddać? I czy jestes pewny, że ten ktoś pokazuje cały swój pakiet? Cieszmy się że i nam udało się dobrać. Przed nami nareście wiele roztrzygnięć odnośnie KPO i warto je wyczekiwać. Może coś ciekawego dostanie nasz Fotovolt. Co do podazy to zrozumiałem, że na tych poziomach będzie.
Zobaczymy po wynikach.Dzisuaj po 0.7 a w piątek po 0.69 ktoś oddał. Ciekawe czy to nie popychacz ciągnie kurs w górę? Mnie wygląda na to ze jest to dobra cena dla kogoś żeby sprzedawać po 0.83.Tylko bez wpisów ze sprzedałem i chce odkupić. Tak chcę, po 0.68 ale nie na siłę. Zobaczymy kto ma rację
analizując twoją wypowiedź to moim zdaniem jest inaczej i sądzę że to ktoś zrzucił do 70 groszy 5 tysięcy akcji. Ciekawe po co i dlaczego? Kiedyś był rozczarowany teraz jesteś ty. powiem tylko tyle że nie wszystkich cieszy zysk 10-15 procent czy nawet 30 na takiej spółce jak ta. Raportem rocznym nie musisz teraz straszyć to jest coś czym nalezy się chwalić. Mało spółek w branży jest tak konkurencyjnych i potrafi mieć zysk, a ten zysk widzimi w każdym kwartale.
Zobaczymy co w raporcie.Ja liczę ze teraz cena podbitka na maxa I będzie taniej.Duze pakiety wystawiane na ponad 4 zl kuszą potencjalnego kupca ale jakoś chętnych na kupno powyzej 0.8 nie widać.
Ja jeszcze też muszę uzupełnić magazyny.
Widać że duzi trzymają akcje, ok ja sprzedałem ponad połowę akcji jak chciałem dobrać inną spółkę. Pewnie ostatni wzrost zahamowałeś ty i ja i paru drobnych. Nie zastanawiałeś się że może wtedy byłoby już po 1 złoty za akcje? Może to i lepiej bo zobaczyłby spółkę szerszy rynek.
Ja się zastanawiam czy jest możliwe że Fotovolt weźmie w dzierżawę wielohektarowa farmę lub nabędzie taki projekt? Co by wówczas było z kursem?
Jeśli są tu tacy akcjonariusze z dużą ilością.
Może dlatego nie sprzedają bo coś się święci nie pomyślałeś o tym? Ciebie czy mnie faktycznie zadowalają małe procenty ale innych? Oni mogą czekać i jak im się poszczęści to wiadomo co będzie. Takie luźne przemyślenia. Ja tam na deweloperkę nie za bardzo liczę.
Luźne przemyślenia, ale całkiem trafne. Deweloperka pewnie też ruszy, ale kokosów z tego raczej nie będzie. Czuję, że większe zyski pojawią się w innej dziedzinie. Wasza sprzedaż na pewno pokazała, że jest jeszcze szansa, żeby trzymać kurs w tym przedziale. Widać, że próbują „wycisnąć” kilku między 68 a 75 groszy. 90 groszy to psychologiczna granica nadal daleko do 1 zł. Chciałbym, żeby już dziś kurs przekroczył 1 zł, bo spółka nie zasługuje na to, żeby być wycenianą jak groszówka.