Dzisiaj przebijemy 1 zloty. Caly czas ladujemy do wora.Wiadomo bylo ze dzisiaj sporo inwestorow bedzie realizowalo zyski.Spokojnie pojedziemy pod koniec.pozdrawiam
Wydaje mi sie ze dzisiaj to kulminacyjny dzien dla Urlopow.Patrowicz dal zarobic ludziom--wielu kupilo w przedziale 0,30-0,42 realizujac wlasnie dzisiaj zyski.Papier odebrany i przy nastepnych wzrostach wolumen sie zmniejszy .Czekamy na wyniki i split.Tak jak pisalem zasieg fali wzrostowej przewiduje w okolicach 3 zlotych.Pozniej odpoczynek i dalej w gore.pozdrawiam
na BZW przy skladaniu zlecenia musisz zmienić
"Grupę papierów" na "NEWCONNECT-KIEROWANY ZLECENIAMI,CIĄGŁE"
a wcześniej musisz w "Twoim profilu" zmienić listę twoich papierów
i wrzucić w tabelę notowań ULOPY-NC
następnie zmień konto maklerskie na normalne i to szybko
bo w czasach hossy wykończysz się psychicznie jak odjedzie ci parę okazji
przez ciekawe rozwiązania tej aplikacji
Zobaczcie ile Uropy w tym momencie zarabiaja.Okres letni dobra koniunktura wycieczkowa--inwestycja w Chemos akcje kupione po 1,6 obecny kurs 13,50.Skup wlasnych akcji w przedziale 0,30-0,35 grosza.Niech mi ktos powie ze Karkosik w tym momencie jest lepszy od Patrowicza.Gdzie on sie pojawi to wzrosty 1000 %.Analizujac wszystko gdyby Urlopy byly na ciaglych to kurs nie byłby gorszy od Travel oczywiscie przed splitem.pozdrawiam
Zarząd Urlopy.pl S.A. informuje, iż w dniu 9 lipca 2009 roku nabył w ramach sesji zwykłej 98 000 akcji spółki Chemoservice Dwory po cenie wynoszącej 1,65zł za każdą akcję. Według kursu z dnia 14 lipca 2009 roku akcje są wyceniane na 4,99zł każda akcja. Wedle wyceny rynkowej całość inwestycji Emitenta jest wyceniana na kwotę 489 020 zł. Kwota ta przekracza 10% kapitałów własnych Emitenta, przez co jest uważana przez Zarząd Urlopy.pl S.A. za znaczącą
Osoby reprezentujące spółkę:
Agnieszka Gujgo Prezes Zarządu
mój komentarz : Chemos od kliku dni spada, może Urlopy realizują zyski ? :)
Sami wyliczcie sobie , zakup po 1,65 zł , sprzedaż zaczęli pewnie na górce od 16 zł . (różnica 1000%)
Ile zarobili ? DUŻY plus za to posunięcie dla URLOPÓW. Teraz mają zysk i to nie mały.
Ja dokonałbym takiego posunięcia. I w bilansie są na + (strata pokryta i jest zysk !!! i to nie mały !!!)
uwaga mamy na pokładzie prostych chłpców
którzy właśnie się ocknęli i starają się za wszelką cenę kupić taniej
poprzez swoje "rzeczowe wywody"
pozdrówcie ich serdecznie
pomachajcie im :-)
Zarząd Urlopy.pl S.A. informuje, iż w dniu 9 lipca 2009 roku nabył w ramach sesji zwykłej 98 000 akcji spółki Chemoservice Dwory po cenie wynoszącej 1,65zł za każdą akcję. Według kursu z dnia 14 lipca 2009 roku akcje są wyceniane na 4,99zł każda akcja. Wedle wyceny rynkowej całość inwestycji Emitenta jest wyceniana na kwotę 489 020 zł. Kwota ta przekracza 10% kapitałów własnych Emitenta, przez co jest uważana przez Zarząd Urlopy.pl S.A. za znaczącą
Osoby reprezentujące spółkę:
Agnieszka Gujgo Prezes Zarządu
mój komentarz : Chemos od kliku dni spada, może Urlopy realizują zyski ? :)
Sami wyliczcie sobie , zakup po 1,65 zł , sprzedaż zaczęli pewnie na górce od 16 zł . (różnica 1000%)
Ile zarobili ? DUŻY plus za to posunięcie dla URLOPÓW. Teraz mają zysk i to nie mały.
Ja dokonałbym takiego posunięcia.