Prosimy o zaproszenie na skup naszych akcji!
Zarobił Pan ostatnio ciężkie miliony za sprzedaż udziałów w Asseco, niebawem zarobi Pan kolejne ciężkie miliardy za sprzedaż udziałów w PGE PAK, za sprzedaż elektrowni atomowej której nawet nie ma, zrobił Pan interes życia.
Prosimy, wspomnij Pan na nas i zlituj się Pan nad akcjonariuszami mniejszościwymi elektrimu! Zlituj się Pan nad biedakami!
Jedynym winnym w tej całej sprawie jesteś ty sam szary inwestorze indywidualny boś zaniechał obroń swoich praw i pieniędzy. Kto wam broni zatrudnić profesjonalną kancelarię która ma odpowiednie zasoby i potencjał
Być może profesjonalne kancelarie, które posiadają odpowiednie zasoby, doświadczenie, kadry, dysponują potencjałem, etc... notorycznie i stanowczo odmawiają zajęcia się tą sprawą?
A skoro tak, to może to coś nam mówi i o czymś świadczy?
KOLEGA HWDS ZATRUDNIŁ WRAZ KOLEGAMI.... W SPRAWIE MIDASA ......PROFESJONALNĄ KANCELARIĘ I WYTOCZYŁ SPRAWĘ CYWILNĄ .....I NA RAZIE ..... TO RACZEJ SOLORZ..... MA SIĘ CZEGO OBAWIAĆ
Historia jest nieco dłuższa i bardziej skomplikowana. Podejrzewam że to co jest wam komunikowane to nie wszystko. Miałem nie doradzać więc nie będę doradzał ale święte przekonanie że wszystko wiecie Bo tak ktoś wam napisał może być przejawem naiwności.
Na pewno można zrobić dużo więcej, na pewno są to działania w trybie reaktywnym i bardzo mocno opóźnione.
Patrzcie po owocach.
Natomiast żeby było jasne tutaj jest tylko jeden winny to jest ktoś kto uważa że skoro- "Wasze pieniądze są u mnie to znaczy, że są moje"- to Moryc Welt.
Co jest nam komunikowane nie w pełni i przez kogo? Mówisz, że mamy przekonanie, iż wszystko wiemy, bo tak nam ktoś napisał. Kto jest ten " ktoś" kto nam nie w pełni napisał i czego nam nie napisał? Skoro można zrobić dużo więcej, to zrób to "dużo więcej" bo przecież nie należysz do PAE. Jakie konkretne działania są w trybie reaktywnym i mocno opóźnione? Chętnie poznamy Twoje owoce. Nie trzeba mieć doktoratu aby stwierdzić że winna jest jedna i ta sama osoba która rozporządza naszym majątkiem.
Bo nie ma takiego prawa w Polsce które by pozwalało żeby ktokolwiek zagarnął twoje pieniądze przez lata je wykorzystywał a na końcu powiedział bye bye wszystko jest moje
Poza tym Biorę udział w sprawie Midas i ja po prostu widzę że ci ludzie nie mają nic na swoją obronę w co więcej już teraz stwierdzono że zaniżyli cenę wykupu ponad 100%. Jedyne co próbują robić to jeszcze przyciągać sprawę ale nie wiem po co to robią zapłacą bardzo wysokie odsetki i to jest jedyne co zyskają więc w sprawie elektrimmu Oni są jeszcze bardziej
Dnia 2025-02-11 o godz. 12:09 ~ele napisał(a): > Ja nigdy niczego nie jestem pewny oprócz tego że kiedyś zejdę z tego świata
"Ludzi niepoważnych nie należy traktować poważnie" Dla niego w gruncie rzeczy jest bez różnicy czy wyrok będzie korzystny czy nie. Nawet jeśli będzie niekorzystny to on i tak przedstawi to jako swój sukces. Powie coś w stylu że po raz kolejny udowodnił jak to polskie sądy są skorumpowane i spoufalone z solorzem i że teraz trzeba walczyć w sądach UE, amerykańskich, niemieckich, francuskich, angielskich itd...
Dnia 2025-02-10 o godz. 20:47 ~KEMOT napisał(a): > KOLEGA HWDS ZATRUDNIŁ WRAZ KOLEGAMI.... W SPRAWIE MIDASA ......PROFESJONALNĄ KANCELARIĘ I WYTOCZYŁ SPRAWĘ CYWILNĄ .....I NA RAZIE ..... TO RACZEJ SOLORZ..... MA SIĘ CZEGO OBAWIAĆ > > ..... TO CHYBA O CZYMŚ ŚWIADCZY !!!!!
Tak profesjonalna że hwds sam musi powoływać świadków, a potem sam musi przed sądem im zadawać pytania. Bo ten adwokat z tej profesjonalnej kancelarii nie jest w stanie tego ogarnąć. Tylko pozazdrościć takiej kancelarii.
Nie no, ekspertem to jest hwds. Który to doradza jako ekspert zmianę kancelarii na bardziej profesjonalną. Szkoda tylko że sam nie skorzysta z własnej rady na Midasie.
Szkoda tylko że nie jesteś sędziom w tej sprawie, bo liczy się tylko to czy udało się przekonać sędziego do swoich racji, a nie jakiegoś tam KEMOTA, który jest nikim.
Dnia 2025-02-09 o godz. 15:33 ~Yeti napisał(a): > Prosimy o zaproszenie na skup naszych akcji! > > Zarobił Pan ostatnio ciężkie miliony za sprzedaż udziałów w Asseco, niebawem zarobi Pan kolejne ciężkie miliardy za sprzedaż udziałów w PGE PAK, za sprzedaż elektrowni atomowej której nawet nie ma, zrobił Pan interes życia. > > Prosimy, wspomnij Pan na nas i zlituj się Pan nad akcjonariuszami mniejszościwymi elektrimu! Zlituj się Pan nad biedakami!