gdyby tak mógł zrobić to ny juz dawno był notowany na jakiejś innej giełdzie - wniosek nie można lub zbyt kosztowna operacja więc robi tak jak robi - lipne walne , emisje , sedzia na emeryturę nagle ( warto by było sprawdzić czy nie wpadło mu jakieś kasy lub jakaś nieruchomość, chyba że bandziory zastraszyli go) i takie tam metody.
Moim zdaniem zatwierdzenie samych dokumentów to trochę zajmie. Mój tok myślenia jest taki. Otwiera się innej np holenderskiej po 18.50. I włącza tam swoje akcje z emisji. Z naszej z czasem schodzi a akcje są przenoszone na ta nową.
To chyba nie realny scenariusz. Jaki regulator zezwoli na debiut na innej giełdzie mając nierozwiązany konflikt interesów ? Nie ma szans dla mnie ten temat jest zamknięty dopóki 100 % akcji nie będzie zdjęte z gpw
bez sensu wystarczy ze zdejmie i bez tej emisji sprzeda akcje nie po 18zł a po 180zł spokojnie. zrobić chce jak brzoska z debitem gdzie indziej albo już ma potencjalnego kupca. in post ile był wart jak schodził z gpw ? 150milionów ? fundusz troche go dokapitalizwał i sprzedali z brzoska za 30 miliardów ? teraz robia z goscia ktory swoja spolke doprowadzil na skraj upadlosci za pieniadze akcjonariuszy rekina biznesu :D Jak tak dobrze mu szło i taki byznesmen z niego to ja się pytam dlaczego zdjął in post strasząc że jak nie zejdzie to upadnie.
co to niby da? na spolkach w dula listngu kurs zawsze dazy to rownowagi, jesli pusci akcje na innej gieldzie, to kursy na obu beda mniej wiecej takie same, to nie ma zadnego sensu na chwile obecna dla namsena