może o marży wyczytanej w monitorach czy o Wronie, który sprzedał akcje. Albo pożal się, że poznańską spekula nie zarejestrowała gry na krótko w KNF .
Nick dowolny, wszyscy już wiedzą, że się wstydzisz swoich wypocin.
Oj długo będzie tu ełychać ślęskie wycie :)
Vincent przecież on i nie tylko on ale przede wszystkim prawnuk a też akcjoinm tak cię tutaj przeczołgali, że mimo że nie piszą to ciagle o nich wyjesz. Ale wiesz kto ci tutaj spuścił największe cięgi? Największe cięgi spuścił ci użytkownik Vincent [84.205.172.*] Nikt tak cię nie masakruje, jak ty to sam z sobą robisz. Od 5 lat ani jedna dosłownie ani jedna twoja prognoza się nie sprawdziła:
Wtopuś Vincent, chciał zabłysnąć i znowu dostał lanie. Nie dosyć że tutaj popłynął 90%, oddał Inventiona za 11 groszy sekundę przed tym jak Invention poszybował na 33, to jeszcze teraz wszyscy tutaj z niego szydzą. Oj nie masz ty Vincent szczęścia oj nie masz.
Vincent dla swojego dobra, kup sobie wędkę, załóż na głowę tę twoją czapeczkę ze śmigiełkiem, o której Wujek pisał i idź na ryby. Giełda nie jest dla ciebie.
Dnia 2025-02-10 o godz. 08:32 ~Vincent napisał(a): > I dał wielogłos śleski mędrzec,hehe
Co to się Vincent stało? Miało być tak fajnie a tutaj cię wszyscy pojechali co? Wielogłosu szukasz tak jak w postach które pisałeś sam z sobą pod nickami analityk jadwiga daro etc, a wyszło na to że jednogłośnie cię pojechali wszyscy. Zakładając nawet że to wielogłos, to dlaczego nikt cię nie broni? Gdzie oze gdzie stalbeton, gdzie posiadacze? Dlaczego oni wszyscy się od ciebie odcięli?
Nie fantazjuj tylko odpowiedz na zadane pytanie, dlaczego nikt cię tutaj nie broni? Ani oze ani stalbeton ani inni posiadacze? Dlaczego? I nie zmieniaj tematu! To stara twoja metoda jak ci się zadaje konkretne pytania o to co nazmyślałeś np dotacja, zwrot akcji, raport to udajesz że nie widzisz albo zmieniasz temat.
Dnia 2025-02-10 o godz. 17:13 vincent_v napisał(a): > prawdziwy facet broni się sam:) raciborskie cis straszy, pisze donosy i chowa się pod wieloma nickami.
Prawdziwy facet to się odnosi do faktów a nie zasłania jakimiś raciborskimi, dla ciebie nawet hillela, akcjoinm czy ja (mimo że jestem na bankierze zanim zacząłeś w ogóle coś o raciborskich gadać) to raciborscy. Dostałeś lanie i beczysz. Przecież jest czarno na białym co tu pisałeś. Ludzie podbijają twoje wpisy sprzed lat jak naganiałeś i obiecywałeś gruszki na wierzbie, a teraz udajesz że nie widzisz. Plują ci w twarz a ty mówisz, że deszcz pada.
Zarobiłem na tej spółce 3 razy, zarobię i 4 więc to ty jesteś bajkopisarz . Za każdym razem pisałem kiedy wywalam zarówno wtedy gdy brałem po 4 i uśredniałem do 2,7 żeby opchnąć po 4,5 jak i ostatnio jak wysłałem od 1,36 po 1,07 wszystko masz w historii. Tylko kto w decyzjach inwestycyjnych kierowałby się wpisami na anonimowym forum. Może ty?:):)
Dnia 2025-02-10 o godz. 19:10 vincent_v napisał(a): > Zarobiłem na tej spółce 3 razy, zarobię i 4 więc to ty jesteś bajkopisarz . Za każdym razem pisałem kiedy wywalam zarówno wtedy gdy brałem po 4 i uśredniałem do 2,7 żeby opchnąć po 4,5 jak i ostatnio jak wysłałem od 1,36 po 1,07 wszystko masz w historii. Tylko kto w decyzjach inwestycyjnych kierowałby się wpisami na anonimowym forum. Może ty?:):)
Powiesili cię tutaj i tak wisisz. Jak tylko się zanosiło na jakieś spadki to wrzeszczałeś nie sprzedawać, za chwilę mega up. Oczywiście w historii nie ma tego że sprzedawałeś za 4,5 zł to jest twoje kłamstwo. Jeśli tak jest to wklej to tutaj :) Przy poziomach 4,5 a nawet wcześniej naganiałeś, pewnie po to żeby później odkupić drożej. Ja zaczynam podejrzewać że ty serio masz coś nie tak z głową, bo najpierw te oskarżenia do każdego, że jest Helmutem a tera bajki o czymś co nie miało miejsca.