Dnia 2025-02-17 o godz. 18:03 ~J-23 napisał(a): > tak, tak , taaaaa > > Najbardziej to po wojnie będzie już im potrzebna szt. skóra z z snw - towar "Pierwszej potrzeby" , nie mówiąc już o płaceniu > > Ps. > mój koleś namawiał mnie na COAL w XII, szkoda że wtwdy nie wszedłem
A co ty? Ciepły jesteś? A co tam na sundragonie? Nie martw się, będą dobrze płacić, plandemicznie.
Widzisz wcpunk juz i inni widzą co sie dzieje na SDG ( i innych spółkach ) , a na snw ciągle te twoje bajeczki o ,.... 'niedowartościowanym' papierze (toaletowym)
Dnia 2025-02-18 o godz. 16:15 ~J-23 napisał(a): > Widzisz wcpunk juz i inni widzą co sie dzieje na SDG ( i innych spółkach ) , a na snw ciągle te twoje bajeczki o ,.... 'niedowartościowanym' papierze (toaletowym)
A dzieje się , oj dzieje , ALE na ,.... SUNDRAGON dzisaj znów "TYLKO" ~+ 20 % na Dzień Dobry
Dnia 2025-02-19 o godz. 09:17 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-02-18 o godz. 16:15 ~J-23 napisał(a): > > Widzisz wcpunk juz i inni widzą co sie dzieje na SDG ( i innych spółkach ) , a na snw ciągle te twoje bajeczki o ,.... 'niedowartościowanym' papierze (toaletowym) > > A dzieje się , oj dzieje , ALE na ,.... SUNDRAGON dzisaj znów "TYLKO" ~+ 20 % na Dzień Dobry >
Już tylko +5,21 %, na wykresie SNW nastąpiło wybicie z ponad 8 MC kanału spadkowego o min. zasięgu 1,73 zł, także przesiadka wskazana.
Dnia 2025-02-19 o godz. 15:36 ~J-23 napisał(a): > Już o tym pisałem , ale cenzura ,.... > Jak dla mnie to mogłoby dziś być tak na SDG jak na COAL tj. +/-25 % > > Ps. > A na lubelskiej "perełce" kolejny Atak na 1,50 > > HAHHHAHHAhahahahahaaahahaaaa
Tak scett, wiemy, że inwestujesz oglądając sobie notowania i popijając prytkę na skwerku x-D.
Dnia 2025-02-19 o godz. 16:55 ~J-23 napisał(a): > TAk , tak , wcpunk > siedzę sobie na skwerku całkiem nagi i bosy* przy -2 stopniach (Celsjusza) ,..... > i Kto ci w ten bełgocik jak zwykle uwierzy ,.... > > ----------------------------------------------- > ( * ) > nagi i bosy jak ty po 'inwestycji' w lubelski hold przez już 20 lat >
Tak. I grasz na gragiełdowa. W to jestem w stanie uwierzyć :-).
Dnia 2025-03-19 o godz. 09:21 cmpunk napisał(a): > Dnia 2025-03-19 o godz. 09:05 ~J-23 napisał(a): > > P I Ę K N I E > > 1,4x DZISIAJ > > Scettuś, jak zwykle przynudzasz :-). > Szykuj się lepiej na błonnicę, naglicę lub co tam innego wymyślą.
wc**** miałem ci odpowiedzieć na twoim 'kultowym' wątku o ,... BŁONNICY , ale po co robić z siebie 'niezamądrego' i 'króluj' tam sam
Ps. dobrze się dziś trzymają i aż się dziwię , że ty i inni jeszcze nie 'wkleili' wierszyka w stylu : jak nie spada , to będzie rosło
Dnia 2025-03-25 o godz. 09:46 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-03-25 o godz. 09:44 ~J-23 napisał(a): > > EEEeeee > > Dzisiaj to już na BANK dadzą radę !!! > > trzymam za was kciuki !!! > > HO ho > i dali (RADĘ) > > HAHHHAhahhhahahaaa
To czekamy teraz, kiedy pęknie 30 groszy na sundragonie. Ty kupowałeś po 0,33+. No zobaczymy :-).
CZEKAMY cały czas na 2 zet (że nie wspomnę o 5 zet) na lubelskiej "perle" ,.... HAHHHAHAHAhhhaaaaa A o SunDraGon się aż tak nie zamartwiaj chwyciłem trochę po 33 gr , dzisiaj po 32 gr , ale stoję też na 28,xx z opcją zakupu wyżej jak z nienacka wyrwie (dość częsty przypadek na SDG) do góry na MEGA obrotach.
I ,... czekamy cały czas na te 2 zet na lubelskim 'holdzie' , ale póki co* to na PGF GROUP (spółka powiązana z SUNDRAGON), dzisiaj znów > + 20 % ! ! !
------------------------------------------------- ( * ) a jeszcze się na pewno 'trochę ' zejdzie i nie wszyscy dożyją tych 2 zet HAHHAHhahahaahahahaahaaa
Dnia 2025-04-01 o godz. 12:11 ~J-23 napisał(a): > I ,... czekamy cały czas na te 2 zet na lubelskim 'holdzie' , ale póki co* to na PGF GROUP (spółka powiązana z SUNDRAGON), dzisiaj znów > + 20 % ! ! ! > > ------------------------------------------------- > ( * ) a jeszcze się na pewno 'trochę ' zejdzie i nie wszyscy dożyją tych 2 zet > HAHHAHhahahaahahahaahaaa
Ciekawe gdzie się przeniosą* zarobieni z PGF GUOUP z kapitałem ?? Ja obstawiam (przynajmniej w części) SUNDRAGON ,.....
------------------------------------------------------------------------------------------------- ( * ) bo chyba na PGF "odpoczynek" ?
Dnia 2025-04-02 o godz. 16:47 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-04-02 o godz. 14:41 cmpunk napisał(a): > > Tak scettuś, walą drzwiami i oknami. Całe 40 tysięcy zainwestowali x-D. > > Już się ''zrobiło" 80 tys. i + 12% (SDG) , a na snw 20 tys. i,... aż 3 % w górę szał prawdziwy
Nie podniecaj się, bo żyłka grafenowa ci pęknie ;-). Ty serio wierzysz, że przejdziesz przez to wszystko suchą nogą. Podziwiam :-).
Dnia 2025-04-03 o godz. 09:16 ~J-23 napisał(a): > na PGF GROUP dziś znów +12 % i WIDŁY na SUNDRAGON + 7% (na razie) , a ty na okrągło o głupotach ,..... > > Ps. > pytałem się wczoraj o tę 'suchą nogę' i grafen , .... ale moder swoje zrobił ??? > i co to będzie jak bodnar wprowadzi mowę "miłości
Dnia 2025-05-16 o godz. 14:48 ~jj napisał(a): > Za 2 tg wyniki za 1Q'25 i tylko z tytułu przeszacowania pakietu Wikany będą mieć 1,68 mln zł zysku, także kwartał powinien być na plusie.
Dzięki za 'świetną' (jak zwykle) wiadomość przed RAPORTEM , a po kolejnym 'rewelacyjnym' raporcie tradycyjnie w dół ,.... jak zwykle
Dnia 2025-05-16 o godz. 16:19 cmpunk napisał(a): > Scettuś, to zbierz się do KUPY i przejmij spółkę, jak to chciałbyś czynić na Sundragonie :-D. > To ile dziś urosło, bo nie śledzę? Z 15% będzie? x-D
Ooooo wc**** ,
Widzę , że przekonałeś się (lub się przekonujesz powoli) do SUDRAGON-a i słusznie bo tu na lubelskiej 'perle' od 20-lat siedzisz z widocznym SUKCESEM (skutkiem)
A na SUNDRAGON-ie jakieś -4%* na zamknięciu było, bo na otwarciu - 11% i udało mi się coś złapać (po PKC) taniej niż wczoraj wystawiłem , sprzedałem i ok. 250-300 zet na czysto wpadło, ......
------------------------------------------- MINUS 4,04 % na zamkmięciu a TYLE było strachu ,... - 20 - 30% być miało
Masz rację KAŻDY oprócz ciebie i to już od ~20 lat * i już pisałem nie raz , że mało mnie zależy w co kto(ś) wierzy ,....
A 300 zł /dziennie/ na SUNDRAGONIE i innych walorach , to nie jest mój rekord
------------------------------------------------------------ ( * ) siedzenia 20 lat na snw jak sam piszesz bez ruchu, czekanie na cuda i pisania bzdetów o "morowym powietrzu"