• Za zeata Autor: ~Iii [78.9.207.*]
    Dam radę kupić za zeta przed raportem?
  • Re: Za zeata Autor: ~Gruby [89.151.41.*]
    Nie
  • Re: Za zeata Autor: ~Espaniol [150.254.196.*]
    Raczej nie, po raporcie - zależy co tam, oprócz sprawozadania za ubiegły okres, będzie się znajodować. Sądzę jednak, że jest taka szansa ale to dopiero po.
  • Za zeata Autor: ~LEGO [37.47.215.*]
    Po raporcie może być 1 zł
  • Re: Za zeata Autor: ~Stary [89.64.120.*]
    Przyznam że dokupilbym jakby spadło do tylu przez strach po raporcie, cieszę się że mam średnia w tej okolicy.
  • Re: Za zeata Autor: ~abcgpw [31.11.209.*]
    nikt kto zna się na inwestowaniu nie będzie patrzył na raport który nie ma znaczenie. wskazniki ladnie wychlodzone po takim wybiciu teraz konsolidcja w kanale 2,0-2,8 licze po 3-4 tygodniach podejście pod gorna granice moze nawet okolice 3zl nastepnie czekamy na info
    Pozdro
  • Re: Za zeata Autor: ~Staszek [37.31.24.*]
    A co tam takiego ma byc? Jedyne co nas moze interesowac to poziom zobowiazan. Za 3 kwartaly tamtego roku to bylo cos kolo 300 tys. ale mozliwe, ze kasy ktora miala spolka wystarczylo na pokrycie ( bylo cos kolo 400 tys.). Strata ponad 13 mln z okresu dzialania spolki pod pod poprzednim zarzadem to tarcza podatkowa dla nowej ekipy. Pytam wiec, czego kolega jeszcze sie spodziewa?
  • Re: Za zeata Autor: ~Staszek [37.31.24.*]
    Powyzszy wpis byl skierowany oczywiscie do kolegi Espaniola :))
  • Re: Za zeata Autor: ~Espaniol [150.254.196.*]
    Właśnie, nie wiemy co tam jeszcze będzie oprócz tego. Myślę, że dopiero zaczynają to wiedzieć nowe władze ;)
  • Re: Za zeata Autor: ~Staszek [37.31.0.*]
    Niczego już nie będzie. Rozliczenie starej działalności ( wyjdzie pewnie na 0). Ewentualnie coś na temat planów nowego zarządu. Spodziewany wydźwięk - pozytywny.
  • Re: Za zeata Autor: ~Espaniol [37.30.6.*]
    Ja już tyle spodziewanych pozytywów widziałem, że nie uwierzę, póki nie przeczytam i nie zobaczę. Teraz to wszystko, nic innego jak tylko wróżenie z fus
[x]
HILANDER 1,08% 1,41 2026-05-29 13:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.