• Tak się zastanawiam Autor: ~Tar [79.184.250.*]
    Jak można nazywać się inwestorem i kupować takie spółki, przecież to jest żałosne, i pewnie komuś się nie spodoba ten komentarz ale taka jest prawda, wasz poziom wiedzy inwestycyjnej jest taki, ..- o kosztowało kiedyś 6 zł teraz 1zł to kupię i sprzedam jak będzie 6zl, to tak w skrócie, w realu jak spółka leci na dno to znaczy że jest źle i takiej spółki nie tyka się, współczuję wszystkim co mają tego typu spółki w portfelu, polecam sprzedać to dziadostwo i kupować na rynku amerykański ale też tylko diwidendowe dobre rozwijające się i mocne od lat. A najśmielsze jest to że i tak nikt kto ma coś takiego jak protektor tego nie zrobi i dalej będzie żyć w bańce a może uda się, to nie inwestowanie to spekulacja a spekulanci tracą
  • Re: Tak się zastanawiam Autor: ~LESZCZ [31.61.187.*]
    O jakie mądre słowa. Można grać na takich spółkach licząc na jakiś swing, zawsze w ruchu jest jakaś korekta ale kluczowy jest stop loss. Cena nie idzie w moim kierunku to zamykam stratę i szukam nowej pozycji ale wieszkosc szamanów bedzie czarować kurs, szukać informacji prasowy i czekać a zejdą z haka. A wiszą z 30/40 może i więcej procentową strata.
  • Re: Tak się zastanawiam Autor: ~Tar [79.184.250.*]
    Robisz swingi na protektorze, jak przy takich obrotach to robisz zdradz mi ten sekret, you made my day, jesteś idealnym spekulantem jakiego opisałem, mistrz he he he, już nie będę zawracał wam głowy, kupujcie dalej coś pokroju protektora, powodzenia, ale dam mała podpowiedź a co mi tam, CDR za 2 lata przebije ostatnie ATH, juz nie będę nic pisać na forum protektor, naprawdę życzę wam powodzenia i mam nadzieję że zarobicie, wszedlem tu bo moj znajomy kiedys pracowal w tej spółce i jakos mi sie tak przypominało pozdrawiam i życzę dużo cierpliwość
    Tak na pewno jesteś Tyu bo kolega tam pracował co za bzdura. Wisisz jak haku jak wieszkowc pseudo inwestorów i będziesz jęczec jak inni. Tu ciężko robić swing mi się jeszcze nie udało ale papatrz na 2023 i 2024 były w Q1 korekty na ok 40% można było załapać - mi się nie udało ale obserwuje sytuacje teraz i wygląda mi to podobnie więc może tym razem uda się załapać swinga.
  • Re: Tak się zastanawiam Autor: wolnoplus [78.8.130.*]
    fajna rozmowa "niezainteresowanego" z wiecznym "stoplossem" o niczym :)
    Bo tu nie ma o czynn pisać można sobie podywagować, inni mogą popłakać bo nie umieją się wycofać a ja mogę się pośmiać i wisielcow co udają inwestorów. Tak dla aktualicji dwa miesiące niego roku a wieczny stoploss już notoje 26% zysku w 2025 (potwierdzony zrealizowane pozycje)
  • Re: Tak się zastanawiam Autor: ~Mewa [31.61.185.*]
    A ja się zastanawiam za co zarząd bierze kasę? Gdzie strategia po przeglądzie?
  • Re: Tak się zastanawiam Autor: ~LESZCZ [31.61.177.*]
    Ja to się zastanawiam po co kupować akcja teraz zamiast poczekać na 1zl i wtedy kupić.
[x]
PROTEKTOR 1,68% 1,81 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.