Ale nie ma jeszcze bodźca plandemicznego do ruchu w górę. Na razie przymiarki. No i jeszcze grubszy pakiet jest na 1,30, więc tam mogą chcieć sprowadzić kurs, choc to dla mnie dziadoskie posunięcie.
Ha ha ha
największym kapitałem na sanku są "ktoś" i wc**** to po co jeszcze nowy kapitał , No chyba że może ta grucha tu wpadnie na 'mocnookazyjne' zakupy
pozdro
Dnia 2025-02-07 o godz. 13:12 ~ktoś napisał(a): > J-23 hahahaha widzę, że jesteś nerwowy. Trzy razy ten sam komentarz w różnych odstępach czasu :-)
Tak. Jest pobudzony. To też efekt zbawiennej mikstury :-). A coraz głośniej przebąkują o koncu "wojny". Czyli coś się kończy, a coś nowego się zacznie.
to tylko efekt 'twórczej' działalności modera , już o tym nie raz wspominałem ,.... Najpierw mam komunikat , że wpis został usunięty , a po 3 - 4 h wpis/y/ się "cudownie" pojawiają
Dnia 2025-02-07 o godz. 15:00 ~J-23 napisał(a): > to tylko efekt 'twórczej' działalności modera , już o tym nie raz wspominałem ,.... > Najpierw mam komunikat , że wpis został usunięty , a po 3 - 4 h wpis/y/ się "cudownie" pojawiają
Widzisz, nawet moda denerwujesz :-). Nasze wpisy wchodzą bez problemu. Przy okazji zapytam- jak twoje perliczki? x-D
Dnia 2025-02-07 o godz. 16:50 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-02-07 o godz. 16:16 ~RS napisał(a): > > Odbicie czy refluks? > > Już to nie raz 'trenowali' 1 kroczek do przodu/w góre i 2 - 3 kroki w tył/dół klasyka na snw
Ile razy to już pisałeś? Już miał na groszówki kilka razy zlecieć x-D. Takze im bardziej nawijasz, tym większe wzrosty będą, w sumie dzięki tobie też, bo podniesiesz plandemiczne statystyki :-).