Realny FF jest dużo mniejszy, sam osobiście posiadam 2800 akcji I nie zamierzam ich sprzedawać dopóki spółka nie osiągnie min 50-55mln kapitalizacji. To realna wycena, wystarczy ok 4,5-5,5 mln corocznego zysku netto by ją pokryć. Myślę, że takich dlugoterminowych inwestorów jest dużo więcej. Pozdrawiam.
kupuje się w słabych czasach a sprzedaje w dobrych, kto woli robić na odwrót jego sprawa ;) z tym ff 200+ to nie wydaje się czymkolwiek szczególnym, jeśli założymy większy sukces którejś z gry wyjdzie GTA VI to inwestorzy znów zobaczą potencjał w gamingu
Skup po "20 dych" to będzie zwykłe burżujstwo, 200 zł to poprostu zwykła przesada. Przy tak wyprzedanym papierze muszą brać dużo wyżej ale myślę, że już pierwsi chętni do sprzedaży znajdą się powyżej 30zl.
Dnia 2025-02-18 o godz. 21:13 ~Jatotu napisał(a): > Skup się zaczął czy ktoś przypuszcza że pojawią zlecenia na 2. 3. lub 7 k nie nie ziarnko do ziarnka a zbierze się tyle ile trzeba
Skup akcji dopiero został zatwierdzony. Kolejny krok to przekazanie zlecenia do domu maklerskiego. Trochę wątpliwe, że będą robić to sami. Ostatnio robili to przez pośredniczący dom maklerski.
Ponad 1/3 akcji z programu skupu już zakupionych przez spółkę. Ja dzisiaj opyliłem choć w najbliższych tygodniach pewnie dalej będzie rosło czego wszystkim życzę. Ja się przesiadam na Creepy Jar i Gaming Factory pod najbliższe premiery.
GIF CZ=11, DGE CZ=7. Poza tym ilość akcji w rynku. Więcej chyba już nie trzeba pisać. Niech sobie ten kurs dreptać i będzie uklepywany do 30 zł, a nawet wyżej. W pewnym momencie będzie taka ekspresja, że nawet wystawianie dużych zleceń do zablokowania nie pomoże.