• Powinno być dobrze Autor: ~Toja [77.253.19.*]
    Dobre wyniki,zaraz potem dobrze przyjęte demo gry i zawieszenie broni na Ukrainie
    Jak myślicie?
  • Re: Powinno być dobrze Autor: ~Reggaer [89.78.187.*]
    Przy ostatnich wynikach informowali że nie będą podawać już w wynikach wpływu kosztów POB. Traktują to jako dodatkowy udział w spółce,. Wniosek więc jest taki że powinni ująć zyski z prac wykonywanych na rzecz POB. I tego się trzymam że Noobz na tym zarobil a nie stracił póki co w raporcie.
  • Re: Powinno być dobrze Autor: ~Toja [77.253.19.*]
    Więc rozumiem że powinno być ok
    Wiadomo co z tank symulator 2? Pracują jeszcze nad tym projektem?
    Wiadomo na jakim są etapie jeśli tak?
  • Re: Powinno być dobrze Autor: reggaer [89.78.187.*]
    teoretycznie tak. Ale z drugiej strony to ja nie wierzę w to że insiderzy nie mają dostępu do raportu, a nie rośnie. Na pewno po stronie S jest jedna osoba która sypie małymi paczkami. Raz wystawiła 5 tys papiera i ktoś to jednak wziął. Czyli jak zwykle na dwoje babka wrózyła ..
    pamiętaj tylko ze firma produkująca gry ma główny dochód ze sprzedaży gier. Tak więc jeśli jestes w fazie produkcji to raczej normą jest że koszty przewyższają zyski :). No ale może w raporcie coś tam przytulili za prace dla POB.
    O to przytulenie właśnie tutaj chodzi
    Wyniki według mnie wyglądają dobrze
    Jeszcze tylko zawieszenie broni i demo gry pob no i jeszcze wlasna gra w drodze
    tak, są na plus. Trochę to co pisalem nt.przzytulenia. Zobaczymy czy teraz kurs zareaguje....
  • Re: Powinno być dobrze Autor: ~src [5.184.244.*]
    Inne przychody operacyjne...
    Bez tego gruby minus
    No i stan gotówki...
    Inne przychody operacyjne ponad 2 mln 700
    Stan gotówki nie jestem pewien ale kasa na początek i koniec okresu na plusie
    Wpływają naleznosci od spółki powiązanej co będzie powtarzalne. Zysk netto z minus 1,6 mln na plus 1,8. Zobowiązania mniejsze z 580 tys. na 551. Środki pieniężne w grupie z 900 tys na 2,4 mln. Total tank simulator 2 demo pewnie w tym roku na Steam podobnie karta Steam POB w 1Q. Może się okazać że obecnie jesteśmy przy minimach kursu
    Popisałem trochę z chat-em hot wrzuciłem mu trochę danych i faktów nt spółki.Policzyl na podstawie kilkunastu wzorów i podał kilka wycen w różnych sytuacjach z tego co widzę to będzie można sporo zarobić przy tych cenach a to są na prawdę konserwatywne wyliczenia i na marginesie dopiszę że można mu ufać ponieważ takie same rozmowy przeprowadziłem z nim gdy kakao było po około 7k i też prawidłowo powyliczal do ilu może dojść to samo było ze zlotkiem i srebrrkiem tak że każdemu szczerze polecam taką rozmowę z SI naprawdę warto tylko trzeba wiedzieć jak
    Święty grall inwestowania na reszcie odkryty ;) a pytałeś tylko o fundamenty tak z ciekawości ?
    Nie tylko o to ale o całą otoczkę która obecnie się dzieje wokół spółki wrzuciłem też dwie spółki z NYSE z konkretnymi pytaniami dla porównania i zapytałem o innowacyjność bezpieczenstwo oraz spółkę które z nich może dać zarobić najwięcej w krótkim średnim oraz długim terminie gpt wskazał wady i zalety oraz ryzyka dla każdej z nich ale zdecydowanie największą stopę zwrotu wyliczył dla noobz nie będę tutaj pisał o cyfrach ale wiem jedno sam udział w pob przy sukcesie gry i też od najmniejszego do ogromnego daje spółce dużo większą wycenę podkreśla przy tym że kluczowe są jednak własne projekty popisz trochę z nim na prawdę polecam
    Wrzuć najlepiej to co dostałeś. Chętnie przeczytam, chociaż ja wierzę w doświadczenie na rynku a nie AI
  • Re: Powinno być dobrze Autor: ~Toja [5.173.20.*]
    To jest mix doświadczenie z technologią jestem na rynku od około 30 lat popracuj trochę to lepiej docenisz wyniki niż jak ktoś będzie wrzucał rozwiązania dla ścisłości istnieje wiele ryzyk po drodze więc wybór należy do każdego znas indywidualnie
    Ja 25 lat wiec widze ze dinozaury rozmawiaja :) i doceniam jak ktos dzieli sie pozyskaną wiedzą lub doswiadczeniem. Wiec jak masz jakas analize ai to smialo wrzucaj. Chatgpt srednio radzi sobie z tym pdf z wynikami a przy konwersji na edytowalny plik tsbele zacxytuja die nadal jako obraz.
    Wiem dlatego trzeba wszystko robić na piechotę ewentualnie kazać mu zaczynać najnowsze dane z sieci bo skończył szkolenie jakoś w 22 roku chyba wrzesień
    Powiem jedno ja trzymam i liczę na 10-20x maly free float więc jak zassie to może rosnąć po kilkadziesiąt procent dziennie ale i też w drugą stronę może być i słabe ręce nie wytrzymają ale trzeba mieć wiarę i cierpliwość
    Już jest nowa bezpłatna wersja i nie jest ograniczona do 2022 roku . branza gier jest dużego ryzyka. Miej jednak na uwadze dwie rzeczy - jedna to to że na razie nie ma rynku na akcje Noobz jak się pojawi to jeden sypacz na pewno będzie chciał wyjść bo sypie od dawna. Druga to to że z dobrych źródeł wiem że Noobz nie będzie czekać do premiery POB że sprzedażą przynajmniej części swojego pakietu. Tak więc zarobek może być tu mniejszy niż bezpośrednio w POB ale za to moim zdaniem pewniejszy
    a tak z ciekawości,,, ile kolega zebrał papiera przy tym ff?
    Trochę ponad 0,1%
    ja na ten moment 0,7% (2,06% ff)
    Waga ciężka
    Nie za duże ryzyko?
    trochę tak.
    Ma pan namiar lub nazwę nowego chat-a? Jakieś www albo nazwę apki?
    chatgpt com , po prostu rozwinęli wersję i już "karmi się" bieżącymi zasobami internetu
    Ok
    Dziękuję
    Proszę podać adres e-mail to wyślę konserwatywne wnioski chat-a - wrzuce dwa screen-y ponieważ tutaj nie mogę tego zrobić
    mejl reggaer małpa interia a potem pl. Piszę tak bo posty są usuwane
    W normalnych warunkach po takim raporcie powinna być spora luka wzrostowa i dalej na północ
    powinno być. Ale to new connect. Niemniej raport dobry zobowiązania pozostały na tym samym poziomie, a aktywa wzrosły z 4 mln do 8 mln. To pozytywny sygnał wskazujący na zdrowy rozwój i lepszą stabilność finansową.
    Doszedł?
    Bo wysyłałem kilka razy i chyba ze dwa razy to adres pomyliłem
    Bez załączników niestety
    Teraz?
    tak, wszystko doszło. Dzięki. Trudno się nie zgodzić, że wartość akcji jest niedoszadowana. Jak widać raport został przyjęty bardzo spokojnie. Pytanie ile osób go przeczytało czyli ile osób bez jakiegoś dużego eventu interesuje sie spolką. w tym kwartale czyli w okresie 1,5 miesiąca myślę że czeka nas kilka dobrych informacji. Jesli zostaną właściwie zakomunikowane to będziemy rozmawiac na innych poziomach.
  • Re: Powinno być dobrze Autor: ~Ika [94.254.232.*]
    Spółka ma potencjał.
    Trzeba jedynie trochę poczekać na większe nią zainteresowanie.
    Nie wiem co za ignorant sprzedaje to w takich cenach po takim raporcie
    Ale cóż słabe ręce muszą puścić żeby można było iść do przodu
    niech puszcza. Moj pakiet mocno zakopany :)
  • Re: Powinno być dobrze Autor: ~765 [178.217.195.*]
    Panowie, do czasu udostepnienia grywalnego dema nic tu sie zasadniczo nie zmieni, moze po skonczeniu dema w studiu a przed oficjalna premiera wtajemniczeni kupia jezeli bedzie ta gra cos warta....
    kupuj plotki, sprzedawaj fakty. Teraz jest moment na kupno. Jak demo wyjdzie i zostanie dobrze przyjęte to już nie będzie szansy kupić w tej cenie. Z drugiej strony jeśli nie będzie dobrego odbioru wtedy zostanie się z akcjami na długo. Niemniej materiały które juz teraz firma pokazała jak dla mnie sa przekonywujące.
  • Re: Powinno być dobrze Autor: ~Ika [5.173.30.*]
    Kto nie ryzykuje ten nie zbiera.
    Ale nie trzeba być wyjątkowym jasnowidzem, żeby przewidzieć , że ta gra odniesie sukces.
    Dawno na rynku nie było do tej strategii . Mamy niszę w tym gatunku gier.
    Wig20 najwyżej od 14 lat a tutaj drzemka
    Wszyscy zaspani
    po co wchodzic w ryzykowne walory skoro blue chipy dają sporo zarobić. ;) a tak na serio to przyjdzie czas na noobz. Cierpliwości. Byłem na 11 bits przed premierą TWOM i tam było podobnie. Nawet jeden fund kilka tygodni przed wyprzedal wszystko co mia ponizej 10 zł za sztukęl. tak wiec zakopać, czekać
    Wiem wiem
    Próbuje zmobilizować
    Ale na serio to normalne że najpierw ruszają duzi a po nich fala rusza maluchy
    mobilizować, przez dobry przykład na arkuszu zlecen poproszę :D
[x]
NOOBZ 0,00% 18,50 2025-09-26 15:06:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.