do wyników nic nie brać , nikt im akcji pompować nie będzie ta działalność budzi sporo kontrowersji nie wiadomo co pokażą14-stego więc spokojnie czekać
Prowadzę dziś monolog ,ale radzę podejść do tematu w racjonalny sposób i ta cena jest najbardziej racjonalna na dzień dzisiejszy cena akcji w cenie likwidacyjnej gdzie nic nie wiadomo o działaniach podjętych przez spółkę w celu realizacji działań które mogły by doprowadzić do poprawy wyników finansowych , mamy jedynie informacje o umowie autoryzowanym doradcą o co chodzi ? ja przynajmniej nie wiem a gdzie umowa z rewidentem lub autoryzowanym księgowym? dziwne czekać nic nie brać
Pozytywna informacja to ta ,że Hambura ma 3 500 000 akcji ponad 5% czyli może widzieć spółkę w czarnych barwach to błąd ale ja wolę być ostrożnym. czekać nie brać , będziemy brać po super wynikach albo po złych będzie lawina
Może nie wiecie kim jest Hambura - To doradca restrukturyzacyjny człowiek od likwidacji spółek firm , gdyby było tu źle nie sądzę by tu siedział co wy na to?