Czy tak trudno wycofać wszystkie zlecenia sprzedaży? Zastanówcie się, cwaniak z Kernela kręci nami jak chce. Ja Czekam na godziwa cenę i ani myślę oddawać ja psie pieniądze. Pokręci swoimi akcjami i w końcu zacznie podnosić cenę.
Myślisz że ktoś tutaj sprzedaje ? Myślisz że są głupi i przed najwazniejszymi wydarzeniami na Ukrainie wyrzucają akcje swoje ? Dzisiejsza sesja zobacz jak przebiegała. Jestem pewny że gdyby wyrzucić z arkusza szemrane zlecenia to by arkusz był zupełnie pusty. Nasza KNF widziałem będzie się zajmowała bezdetami w 11bit a tutaj nikt nic nie widzi
Do ceny z ostatniego wezwania jeszcze nieco brakuje. Jest więc jeszcze drobna przestrzeń do dalszych wzrostów. Powstaje więc pytanie: Czy istnieje ewentualna szansa na przebicie progu ceny z ostatniego wezwania, a jeśli tak, to co to oznacza?
Notowania są do tego stopnia zmanipulowane ,że odpuściłem analizę kursu, nie ma większego sensu z tym polemizować. Wyrok sądu albo wezwanie będzie kluczowym czynnikiem cenotwórczym, nie umniejszając tematu zakończenia wojny. Czekam kilka lat zaczekam na wyrok cierpliwie. Ani kroku w tył!