• cena akcji Autor: ~Piotr2 [83.21.33.*]
    Czy tak trudno wycofać wszystkie zlecenia sprzedaży? Zastanówcie się, cwaniak z Kernela kręci nami jak chce. Ja Czekam na godziwa cenę i ani myślę oddawać ja psie pieniądze. Pokręci swoimi akcjami i w końcu zacznie podnosić cenę.

• Re: cena akcji Autor: ~Kolber [188.146.174.*]
    Myślisz że ktoś tutaj sprzedaje ? Myślisz że są głupi i przed najwazniejszymi wydarzeniami na Ukrainie wyrzucają akcje swoje ? Dzisiejsza sesja zobacz jak przebiegała. Jestem pewny że gdyby wyrzucić z arkusza szemrane zlecenia to by arkusz był zupełnie pusty. Nasza KNF widziałem będzie się zajmowała bezdetami w 11bit a tutaj nikt nic nie widzi
  • Re: cena akcji Autor: ~Realista [37.30.24.*]
    Do ceny z ostatniego wezwania jeszcze nieco brakuje. Jest więc jeszcze drobna przestrzeń do dalszych wzrostów. Powstaje więc pytanie: Czy istnieje ewentualna szansa na przebicie progu ceny z ostatniego wezwania, a jeśli tak, to co to oznacza?
    Według mnie jeżeli przebije 18.5 to następny przystanek bliżej ceny wk
  • Re: cena akcji Autor: ~Makao [31.0.77.*]
    Notowania są do tego stopnia zmanipulowane ,że odpuściłem analizę kursu, nie ma większego sensu z tym polemizować. Wyrok sądu albo wezwanie będzie kluczowym czynnikiem cenotwórczym, nie umniejszając tematu zakończenia wojny. Czekam kilka lat zaczekam na wyrok cierpliwie. Ani kroku w tył!
    Zgadza się ale 18.5 to jest psychologiczna granica
[x]
KERNEL 0,00% 19,28 2026-05-29 16:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.