• Materials Today Chemistry! Autor: gold-cygan [89.64.103.*]
    "Z dumą ogłaszamy publikację artykułu opracowanego przez pracowników B+R i zespołu produkcyjnego Noctiluca w Materials Today Chemistry!

Przedstawione są w nim świecące na niebiesko autorskie multirezonansowe emitery TADF, oparte o nie urządzenia OLED 3. i 4. generacji i ich parametry. Co konkretnie?
    W testowych wyświetlaczach OLED uzyskaliśmy:

Bardzo wysoką czystość koloru (FWHM = 19 nm) w najbardziej pożądanym przez przemysł OLED zakresie światła niebieskiego tzw. „deep blue”;

Bardzo wysokie parametry przekształcania prądu na światło (EQE) wynoszące nawet ponad 36%, znacznie przewyższając w tym parametrze stosowane obecnie w przemyśle emitery światła niebieskiego.
    Te wyniki plasują opracowane przez nas materiały w światowej czołówce technologii niebieskich emiterów OLED. 

Co więcej - kolejne innowacyjne, autorskie materiały, zarówno emisyjne, jak i na inne warstwy wyświetlacza OLED, opracowane przez naszych chemików i inżynierów są już przygotowywane do zgłoszeń patentowych. Będziemy o nich sukcesywnie informować."

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2468519425000187?via%3Dihub=

• Re: Materials Today Chemistry! Autor: ~Pavulon [78.11.29.*]
    Właśnie miałem wkleić ale zostałem uprzedzony
  • Re: Materials Today Chemistry! Autor: ~ToJa [87.204.92.*]
    Czasopismo będzie w marcu, a my już wiemy ;p
  • Re: Materials Today Chemistry! Autor: ~Zadowolony [85.202.98.*]
    Najważniejsze, że LG, Samsung itd mają to już na mailach i niech się zastanawiają co z tym zrobić :)
  • Re: Materials Today Chemistry! Autor: ~Kristina [163.116.189.*]
    Jeśli potwierdzi się współpraca to po oficjalnej informacji możliwy mocny wzrost akcji
    perspektywy są bardzo duże a wartość akcji w zależności od potencjału firm współpracujących takich jak np LG wzrośnie dwu trzy krotnie. Wiem wiem jak to możliwe ktoś zapyta. Normalnie takie prawa rynku dziś pomysł, wiedza i doświadcenie jaką ma zespół Noctiluca jest nie do oszacowania.

poczytać mozna tego posta po pewnym czasie jak już na koncie wartość akcji bedzie o wiele wyższa
  • Re: Materials Today Chemistry! Autor: ~Pavulon [78.11.29.*]
    Coś się szykuje za chwile? Jakieś info?
[x]
NOCTILUCA -2,45% 95,40 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.